|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyrosxx Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 13 Φύλλο : Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2009
| #106Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 21:17 | |
| - beerakos έγραψε:
- καλησπερα παιδια και απο εμενα.Εγω εχω ενα μικρο κοκονακι(σιγουρα καποιοι δεν την ξερουνε την ρατσα) ειναι αρσενικο, ειναι 15 μηνων, και το ονομα αυτου (οπως και το ψευδονιμο μου) "Μπυρακος".
Εντως των επομενων ημερων θα μπουν και φωτογραφιες.Απλα θελω λιγο να τις μαζεψω και να διαλεξω ποιες θα μπουν.Meno αμα θες, εχεις 1-2 φωτος του Μπυρακου, σηκωσετες μεχρι να σηκωσω εγω κι αλλες.
Να σου ζήσει το κοκόνι σου, πολύ φάτσα. Ελληνική φυλή, ε; Να χαίρεστε όλοι τα κατοικίδιά σας, η συμπεριφορά και η στάση ζωής προς τα ζώα δείχνουν πολλά για κάποιον. Εγώ έχω ένα Boxer που είναι σαν να έχει καταπιεί ελατήριο και να έχει σνιφάρει κόκα πίνοντας ταυτόχρονα 3 φραπέδες. Αφού μερικές φορές πιστεύω ότι πρέπει να είναι διασταύρωση αφηνιασμένου αλόγου με δαιμονισμένο καγκουρό. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #107Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 21:18 | |
| |
|
| |
beerakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2013
| #108Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 22:28 | |
| - spyrosxx έγραψε:
- beerakos έγραψε:
- καλησπερα παιδια και απο εμενα.Εγω εχω ενα μικρο κοκονακι(σιγουρα καποιοι δεν την ξερουνε την ρατσα) ειναι αρσενικο, ειναι 15 μηνων, και το ονομα αυτου (οπως και το ψευδονιμο μου) "Μπυρακος".
Εντως των επομενων ημερων θα μπουν και φωτογραφιες.Απλα θελω λιγο να τις μαζεψω και να διαλεξω ποιες θα μπουν.Meno αμα θες, εχεις 1-2 φωτος του Μπυρακου, σηκωσετες μεχρι να σηκωσω εγω κι αλλες.
Να σου ζήσει το κοκόνι σου, πολύ φάτσα. Ελληνική φυλή, ε; Να χαίρεστε όλοι τα κατοικίδιά σας, η συμπεριφορά και η στάση ζωής προς τα ζώα δείχνουν πολλά για κάποιον. Εγώ έχω ένα Boxer που είναι σαν να έχει καταπιεί ελατήριο και να έχει σνιφάρει κόκα πίνοντας ταυτόχρονα 3 φραπέδες. Αφού μερικές φορές πιστεύω ότι πρέπει να είναι διασταύρωση αφηνιασμένου αλόγου με δαιμονισμένο καγκουρό. δεν υπαρχεις.....!!!! εισαι θεος.Τρελαινομαι!Εγω παλι ωρες ωρες νομιζω οτι εχει το τσιρκο μεσα στο σπιτι μου. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #109Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 22:33 | |
| Εμενα είναι τεμπέλαρος μεσα στο σπιτι. μονο όταν τον τσιγκλάνε οι μικρες, ειδικα η μικρη μικρη του βγαζει το λαδι, τοτε μονο γινεται το σόου. Όταν τον βγαζω εξω εκει εκτονώνεται. τρεις με τέσσερεις φορες την εβδομαδα τον τρεχω τα βραδυα σε μια αποσταση 3-4 χιλιόμετρα σε ανοιχτο ησυχο δρομο στα γυρω τετράγωνα. Εγω μπροστα με το παπι κι αυτος τρεχει σαν ατι κι ακολουθαει. τον μετρησα και παει με 43 χλμ στην ανηφορα! τρελαίνεται για την φαση. τον εχω μαθει επισης και μ ακολουθει κυριος και μεσα στην πολη. σταματάει στα φαναρια μαζι μου κι ετσι. Τον εμαθα από μικρο λυτο, από 2,5 μηνων τον παιρνω μαζι μου στο τρεξιμο, jogging. Ειν΄ωραιος ο Τσαρλυ! |
|
| |
beerakos Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 69 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη Ημερομηνία εγγραφής : 25/12/2013
| #110Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 22:41 | |
| φιλε pablo εχε το νου σου που τον εχεις λυμενο. 1)υπαρχουν πολοι πηρασμοι για αυτα που εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε, 2)αποσο ξερω υπαρχει νομοθεσια για το λουρι την ωρα της βολτας. |
|
| |
beerakos Μέλος
| #111Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 22:51 | |
| θελω να ρωτησω αν εχει χρεισημοποιησει κανεις το bagster friendy [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] " /> " /> αν το εχει κανεις θελω να μου πει εντιποσεις απο την βολτα με τον μικρο του φιλο. αποτι εχω βρει τα χαρακτηριστικα της τσαντας ειναι: Ένας πρακτικός σάκος ρεζερβουάρ με χωρητικότητα 30lt, για μεταφορά των μικρών μας φίλων. Το ζώο πρέπει να έχει βάρος κάτω των 8 κιλών και η τσάντα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βροχή. Διαθέτει: - Αποσπώμενες ρυθμιζόμενες πόρτες αέρα - Πόρτα που επιτρέπει στο ζώο να βγάζει το κεφάλι του - 2 πλευρικές τσέπες με αποθηκευτικό χώρο - Ιμάντες για τη μεταφορά με το χέρι ή σαν σακίδιο, ή στον ώμο - Τέσσερα σημεία αγκύρωσης για τοποθέτηση στο ρεζερβουάρ - Βάρος: 1,9 κιλά. - Διαστάσεις: 45 × 33 × 30cm (Μ x Π x Y) |
|
| |
Celty Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Φύλλο : Ηλικία : 44 Τόπος : Japan Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2014
| #112Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 22:55 | |
| |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| |
| |
Celty Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Φύλλο : Ηλικία : 44 Τόπος : Japan Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2014
| #114Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 23:09 | |
| |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
| #115Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 23:22 | |
| Ελα ρε τον κακομοιρη |
|
| |
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #116Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τρι 7 Ιαν 2014 - 23:53 | |
| |
|
| |
Celty Μέλος
| #117Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Τετ 8 Ιαν 2014 - 2:08 | |
| - Psath 1100XX έγραψε:
Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει πως έχει μεγαλώσει πολύ; Μήπως χρειάζεται να ροκανίζει κάποιο ξύλο-παιχνίδι ώστε να φθείρει τα δόντια του; Εξι ετων ειναι. Ε κανονικα τωρα θεωρειτε παππουλης αν δεχτουμε οτι τα επτα χρονια ειναι ο μεσος ορος ηλικιας των κουνελιων. Ναι επρεπε να ροκανιζει ξυλο και κατι αλλα που πουλανε μονο για κουνελια αλλα τα κοιταζει και τα σπρωχνει, τον ενοχλουν κιωλας. Αυτο που εχει ειναι καποια ανωμαλια στο DNA του η οποια δε διορθωνετε δυστυχως ποτε. Τα δοντια του μεγαλωνουν στραβα και προς τα μεσα-εξω οπως τους ερθει και αν μεγαλωσουν αρκετα εκτος του οτι δε μπορει να φαει, μπορει να του τρυπισουν και ουλα κτλ. Ειναι καπως σοβαρη κατασταση. Παρολα αυτα, οσο μπορω να σκαω τα λεφτα στον γιατρο θα ζει σαν βασιλιας! |
|
| |
beerakos Μέλος
| #118Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Σαβ 11 Ιαν 2014 - 20:53 | |
| Παιδια καλησπερα, τελικα βρηκα και αλλες φοτωγραφιες του Μπυρακου μου. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] " /> " /> " /> " /> δεν ειναι ομορφος? |
|
| |
Xaris Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 970 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010
| #119Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Σαβ 11 Ιαν 2014 - 20:58 | |
| Να τον χαιρεσαιι πολυ χαριτωμενο σκυλακι !!!!!! |
|
| |
Xaris Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 970 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010
| #120Θέμα: Απ: Κατοικίδια.. Σαβ 11 Ιαν 2014 - 21:04 | |
| Εχω και εγω μια τρελη σκυλιτσα που δεν σταματαει να κουνιεται συνεχεια την λενε καρλα κα ειναι golden ritriver φωτο μολις τις βρω !!! |
|
| |
|