| Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #1Θέμα: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Σαβ 1 Ιουν 2013 - 13:20 | |
| Πριν μερικα χρονια οδηγουσα 8-9 ωρες χωρις προβλημα. Σιγα-σιγα αυτο αλλαξε. Τωρα οριακα φτανω Επιδαυρο και η επιστροφη γινεται με ενοχλητικους πονους στους προσαγωγους, σαν να εχω φαει λακτισματα απο τον Ζαμπιδη. δυο μερες κανω για να συνελθω. Νιωθω σαν η σελλα να υποχωρει απο το βαρος και ολη η πιεση να πεφτει στο εσωτερικο των μηρων δεξια και αριστερα απευθειας στο πλαισιο. Αρχικα σκεφτηκα οτι φταινε τα γεραματα. Μετα εψησα κολλητο να αλλαξουμε μηχανακια και εκανα την ιδια διαδρομη με BOUSA, κανενα προβλημα, το ιδιο και με CBR100rr αυτοκολλητου που εχει για σελλα ενα σανιδακι. Ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα ? και πως το ελυσε ? Να την παω στους σελλαδες? μπας και την παραφουσκωσουν και γινει σα γκαστρωνενη? εχει πεσει η γεμιση, ο σκελετος? ναι παρω μια καινουργια και να κρατησω τη μαμισια καβατζα ? εχω δει φωτο ΧΧ στο φορουμ με Α.Μ σελλες, μεινατε ευχραριστημενοι? που μπορω να βρω? Γιαγια αρκουδα κατι ειπες σχετικα. Βοηθατε παιδια Το......(θεμα) ΠΟΝΑΕΙ !!!!! |
|
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #2Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Σαβ 1 Ιουν 2013 - 13:24 | |
| |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #3Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Σαβ 1 Ιουν 2013 - 21:02 | |
| Μια ιδεα ριχνω, δεν την εχω δοκιμασει...νομιζω οτι ειναι σαν κι αυτες που προτεινε ο Φιλιππος. ΣΕΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ GEL ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GEL Το gel που χρησιμοποιούμε είναι υλικό ειδικά κατασκευασμένο για σέλες μοτοσικλετών, από τους πλέον καταξιωμένους τεχνικούς στον χώρο κατασκευής ανατομικών προϊόντων και βοηθά στην σωστή κατανομή του βάρους. Μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε σέλα στην θέση του οδηγού ή του συνεπιβάτη μεμονωμένα, ή και στις δύο θέσεις. Το GEL παίρνει την θερμοκρασία του σώματος και τότε αρχίζει να μαλακώνει και να ρευστοποιείται ¨διαβάζοντας¨ το σώμα του αναβάτη. Για να αποδώσει όμως χρειάζεται περίπου 45 λεπτά με μια ώρα , και έτσι λέμε ότι είναι ιδανικό σε πολύωρη χρήση δηλαδή για ταξίδι. Το gel σε συνδυασμό με την απαραίτητη τροποποίηση στο αφρώδες υλικό, μπορεί να προσφέρει την βέλτιστη ανατομική θέση. Πηγη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #4Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Κυρ 2 Ιουν 2013 - 0:09 | |
| Πηρα τηλ. και τους δυο. Ο πρωτος ειναι Θεσ/κη, ο αλλος Ν. Σμυρνη αυτος ειναι με το τζελ και μου ειπε 70-120 ευρω για να επισκευασει και μετατρεψει τη δικια μου. Θελει ψαξιμο το πραγμα. |
|
| |
kostas volos xx Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 266 Φύλλο : Ηλικία : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| #5Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Κυρ 2 Ιουν 2013 - 11:41 | |
| Παντως αν τη κανεις ανατομικη θα δεις τρομερη διαφορα και θα λυθει το προβλημα σου. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #6Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Κυρ 2 Ιουν 2013 - 13:40 | |
| Οτιδηποτε την κανεις, ενημερωσε να ξερουν και οι υπολοιποι! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #7Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Κυρ 2 Ιουν 2013 - 17:10 | |
| |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #8Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Δευ 3 Ιουν 2013 - 11:41 | |
| Βρηκα απο Αμερικη ανατομικη με τζελ με παπαδες αλλα....πολλα τα λεφτα Αρη. Θα ψαξω καλυτερα τους εδω σελλαδες, τα κανουν ολα και συμφερει. |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #9Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Δευ 3 Ιουν 2013 - 16:32 | |
| Επισκευη της ίδιας και νέα αντιολισθητικη επένδυση -30€ Αλλαγή αφρολεξ με ανατομικο και νέα ταπετσαρια- περίπου 120€( αν θυμάμαι καλα ) Εγώ έκανα το πρώτο γιατι ο κ@λ@ς μου αντέχει ακόμα τα συνεχόμενα χιλιόμετρα !! Ειναι Πετρούπολη - περιστέρι ! Θες να περάσεις να δεις πως ειναι live ;;;; |
|
| |
SuperCalm Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 472 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2013
| #10Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Τρι 4 Ιουν 2013 - 1:29 | |
| σε ταπετσερη αν πας νομιζω θα σου κανει δουλεια και βεβαια αναλογα τι υλικο θελεις. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #11Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Τρι 4 Ιουν 2013 - 9:52 | |
| - Meletis έγραψε:
- Επισκευη της ίδιας και νέα αντιολισθητικη επένδυση -30€
Αλλαγή αφρολεξ με ανατομικο και νέα ταπετσαρια- περίπου 120€( αν θυμάμαι καλα ) Εγώ έκανα το πρώτο γιατι ο κ@λ@ς μου αντέχει ακόμα τα συνεχόμενα χιλιόμετρα !! Ειναι Πετρούπολη - περιστέρι ! Θες να περάσεις να δεις πως ειναι live ;;;; Και βεβαια. Να σε παρω στο κινητο Σαββατο πρωι κατα τις 10 να κανονισουμε συναντηση ? |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #12Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Τρι 4 Ιουν 2013 - 11:57 | |
| Ναι φίλε , θα περιμένω !! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #13Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Τρι 4 Ιουν 2013 - 11:59 | |
| |
|
| |
SuperCalm Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 472 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2013
| #14Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Τρι 4 Ιουν 2013 - 17:05 | |
| παει εκλεισε και αυτο! Aλλο ενα επιτυχημενο ποστ που βρηκε την λυση του! Bravo!! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #15Θέμα: Απ: Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. Πεμ 20 Ιουν 2013 - 12:52 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Meletis έγραψε:
- Επισκευη της ίδιας και νέα αντιολισθητικη επένδυση -30€
Αλλαγή αφρολεξ με ανατομικο και νέα ταπετσαρια- περίπου 120€( αν θυμάμαι καλα ) Εγώ έκανα το πρώτο γιατι ο κ@λ@ς μου αντέχει ακόμα τα συνεχόμενα χιλιόμετρα !! Ειναι Πετρούπολη - περιστέρι ! Θες να περάσεις να δεις πως ειναι live ;;;;
Και βεβαια. Να σε παρω στο κινητο Σαββατο πρωι κατα τις 10 να κανονισουμε συναντηση ? Περιμένω , όχι τόσο για τη σελα όσο για τη γνωριμία και τον καφέ, πράσινο ,κόκκινο , ξανθιά ή μαυρη πικρή !!! |
|
| |
| Προβλημα με τη σελλα του ΧΧ. | |
|