|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #16Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Κυρ 14 Απρ 2013 - 14:02 | |
| Αψογος! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #17Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Κυρ 14 Απρ 2013 - 15:57 | |
| - Thomas_Naoussa έγραψε:
- ckara έγραψε:
- ομορφη... καλοπουλητη και με το καλο το καινουριο... πας για busa??
Bussa ειναι το πρωτο που απεριψα..βλεπω σε διαφορα φορρουμ οτι οσοι πηγαν απο ΧΧ σε bussa ψαχνουν παλι για ΧΧ Άτομα που αγοράζουν busa μετα απο ΧΧ.. μάλλον δεν έχουν καταλάβει την έννοια του Sport touring.. |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #18Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Κυρ 14 Απρ 2013 - 16:13 | |
| Καλοπουλητο φιλε.Σκεψου καλα για το επομενο.Οσοι εχουμε καλομαθει στην δυναμη και στις αρετες του ΧΧ,πρεπει να κανουμε απολυτως συνειδητες αλλαγες. Αν πας για ον-οφφ,και θελεις να εχεις και λιγο feeling,ψαξε και κανα καλοσυντηρημενο ΚΤΜ 990adv.....
|
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #19Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Κυρ 14 Απρ 2013 - 19:53 | |
| το λεει και στην αγγελία, καθε δυο τρια χρονια συνηθιζει να αλλαζει μοτο. αν ειναι, λογω συνηθειας στη δυναμη του χχ, να θεωρησει μονοδρομο το να παρει κατι παρομοιο, τοτε τι αλλαγη μοτο και τι αλλαγη ψυχολογιας να γινει? για τους λογους που θελει να κανει την αλλαγη, μαλλον το mega on off οντως ταιριάζει. Αντε, και σε βλεπω μετα, πρωτα ο θεος , να τρως την Αφρική με το κουταλι!!! |
|
| |
Mikecrt Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2012
| #20Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Τρι 16 Απρ 2013 - 13:51 | |
| Γεια χαρά και απο εμένα Θωμά, η μοτο είναι σε πολύ κατάσταση απ οτι φαίνεται στις photo, απλά νομίζω οτι την ζητάς σε κατηγορία τιμής μοντέλων 2002 και μετά. Ρεαλιστικά ενα ΧΧ του 1998 είναι μοτοσυκλέτα 15 ετών, με δεδομένο οτι οι τιμες των μοτο ΓΕΝΙΚΑ είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αν την δώσεις φτηνά και γρήγορα, θα βρείς αντίστοιχα κάτι σε πολύ καλή τιμή. Θέλω να πώ οτι δεν είναι μόνο στα ΧΧ η πτώση τιμών είναι παντού. Πουλάς φτηνά αλλα αγοράζεις και φτηνά.
Καλή πώληση φίλε! |
|
| |
Thomas_Naoussa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #21Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Τρι 16 Απρ 2013 - 21:20 | |
| - Mikecrt έγραψε:
- Γεια χαρά και απο εμένα Θωμά, η μοτο είναι σε πολύ κατάσταση απ οτι φαίνεται στις photo, απλά νομίζω οτι την ζητάς σε κατηγορία τιμής μοντέλων 2002 και μετά. Ρεαλιστικά ενα ΧΧ του 1998 είναι μοτοσυκλέτα 15 ετών, με δεδομένο οτι οι τιμες των μοτο ΓΕΝΙΚΑ είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αν την δώσεις φτηνά και γρήγορα, θα βρείς αντίστοιχα κάτι σε πολύ καλή τιμή. Θέλω να πώ οτι δεν είναι μόνο στα ΧΧ η πτώση τιμών είναι παντού. Πουλάς φτηνά αλλα αγοράζεις και φτηνά.
Καλή πώληση φίλε! Σ ευχαριστω πολυ Mike αλλα θελω να διευκρινισω οτι το XX δεν το πουλαω με τιποτα (ανεξαρτητα απο τιμη).Ισως φταιω εγω που δεν το κανα κατανοητο.Απλα μ επιασε αυτο το "κατι" που με πιανει καθε 2-3 χρονια και θελω μια αλλαγη στην ζωη μου.Μ αυτο το σκεπτικο αν βρω κατι που θα μου κανει αυτο το τρελλο "κλικ",οι περισοτεροι νομιζω καταλαβενετε τι εννοω,θα το κανω μ ευχαριστηση (ισως να φταιει και η ανοιξη). Αν οχι θα κοιταξω ν αλαξω κατι αλλο στην ζωη μου... π.χ. γυναικα Την αγγελια θα την αφησω λιγες μερες ακομα και μετα θα την αφαιρεσω. Anyway ευχαριστω για το ενδιαφερον και καλες βολτες σε ολους μιας και εχουμε μπροστα μας ΚΑΛΟΚΑΙΡ!!!!!! Αντε να κανουμε και καμμια συναντηση |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #22Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Πεμ 16 Μάης 2013 - 21:31 | |
| Παιδια καλησπερα, επειδη η γνωμη σας μετραει πολυ για μενα και το ξερετε,σκεφτομαι να κανω την ανταλλαγη που λεγαμε και να παρω αυτο το Varadero , ετσι για κανα χρονο......μ επισε τωρα μαλλον ηρθε η ωρα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3678522/ Θετικα -αρνητικα σχολια δεκτα!!!!Μονο που δεν εχω πολυ χρονο για σκεψη (αν γινει θα γινει το Σαββατο,εφοσον το εργαλειο ειναι ενταξει) Περιμενω την πολυτιμη συμβουλη σας.(Εσεις απο Αθηνα γνωριζει καποιος το συγκεκριμενο μηχανακι???) Μενος? |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #23Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Πεμ 16 Μάης 2013 - 23:49 | |
| Kατ'αρχην,βλεπω οτι ειναι το gen 1, οποτε τσεκαρεις σιγουρα εαν προκειται για μοντελο 2003,καθως τοτε ηρθε στην αγορα το gen2. Οχι οτι ειναι κακο βεβαια,αντιθετως ειναι πιο ελαφρυ απο τις επομενες γενιες,ειναι φουλ τζαπαν κατασκευη,αλλα παιζει ρολο ποσο καλα ειναι ρυθμισμενα τα καρμπυρατερ του. Παντως 3800 πολλα μου φαινονται για το συγκεκριμενο. Ψαξε,ψαξε,ψαξε.Εχει πολλα τεφαρικια απο Βαραντερο,και σε νεωτερα μοντελα. Kοιτα κατα προτιμηση,αν βρεις στα λεφτα που θελεις,κανενα με αναρτηση αφτερμαρκετ.Αναβαθμιζεται καθολικα το μηχανακι,και στο λεω απο πρωτο χερι,οχι απο ''μου ειπανε'' ''ακουσα'' και λοιπες τριχες. Ριξε και μια ματια,πριν τραβηχτεις στην Αθηνα..... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3355089/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3616750/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3383147/ |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #24Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Πεμ 16 Μάης 2013 - 23:54 | |
| δίκαιη ανταλλαγη φαινεται. Αυτο που ξερω για το συγγεκριμενο μηχανακι ειναι πως στην κατηγορια του ειναι οτι και το XX στη δικιά του, Κορυφή! προβληματα δεν βγαζει, μονο κανα ανορθωτη καπου καπου, απο θεμα προστασιας απο αερα, οδηγεις με 180 και στριβεις και τσιγαρο! για φορτωμα και διπλος κιολας δε μιλαμε, φορτηγο! μονο προσεξε, τα χιλιομετρα που λεει ειναι ΜΙΛΙΑ. Δηλαδη 47000 μιλια εχει = 75000 χλμ. Οχι οτι παιζει σοβαρο λογο αν ειναι σε μηχανολογικα καλη κατασταση, γιατι εξωτερικα ειναι τζιτζι. Παντως φαινεται πολυ προσεγμενο. |
|
| |
| #25Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Παρ 17 Μάης 2013 - 0:28 | |
| Σας ευχαριστω πολυ παιδια που με βοηθατε. Ειχε καποιος στο forum μας παλιοτερα varadero?? Εντυπωσεις? |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #26Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Παρ 17 Μάης 2013 - 9:59 | |
| Είχα οδηγήσει σε μια βόλτα ενα Var(k)adero και δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.. Καλό και τίμιο... ιδιαίτερα ευκολοδήγητο.. αλλά πολύ ψόφιο βρε αδερφε.. 1000cc και νόμιζα πως καβαλούσα 400αρι.. Απο το ΧΧ στο Varadero θα πεθυμήσεις πολύ την ιπποδύναμη.. Έκτος το Varadero, έχεις κάποια άλλη μηχανή υπόψιν..? |
|
| |
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
| #27Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Παρ 17 Μάης 2013 - 21:11 | |
| - Thomas_Naoussa έγραψε:
- Σας ευχαριστω πολυ παιδια που με βοηθατε.
Ειχε καποιος στο forum μας παλιοτερα varadero?? Εντυπωσεις? Κολλητός μου έχει varadero του 06 και το έχω οδηγήσει πολλές φορές ( μέχρι και Χαλκίδα έχω πάει ) Σε σχέση με το ΧΧ: Τα + πολύ πιό εύκολο στην κίνηση, πιό εύκολα δικάβαλο, κουράζει λιγώτερο σε στενά στροφιλίκια. Τα - προστασία από αέρα πολύ χειρότερη ( είμαι 1,87), ακόμα και σε όλο το σώμα το χχ λόγω full fairing πολύ ανώτερο, γκάζι. Και τα 2 βγάζουν ανορθωτές , καταναλώνουν αρκετά, ενώ σε ταχύτητες πάνω από 140-150 το vara ( ειδικά το καρμπυρατεράτο ) πίνει σαν....εγγλέζος ναύτης ( Για το bmw μακριά από 1200 ( καλό μηχανάκι στον δρόμο αλλά από αξιοπιστία ) ειδικά τα μοντ. μέχρι το 06 γιατί είχαν σερβόφρενα και παθαίνανε πολλές ζημιές!! ( Gs forum, bmw bikers - στα οποία είμαι μέλος = κλπ forum θα βρείς πολλές πληροφορίες ) Γιά v-strom δεν γνωρίζω δεν απαντώ Να επισημάνω εδώ φίλε μου ότι όλα αυτά είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕς αποψεις!!Η επιλογή δική σου |
|
| |
| #28Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Παρ 17 Μάης 2013 - 23:56 | |
| [quote="Nxontz"] - Thomas_Naoussa έγραψε:
- Σας ευχαριστω πολυ παιδια που με βοηθατε.
Ειχε καποιος στο forum μας παλιοτερα varadero?? Εντυπωσεις? Κολλητός μου έχει varadero του 06 και το έχω οδηγήσει πολλές φορές ( μέχρι και Χαλκίδα έχω πάει ) Σε σχέση με το ΧΧ: Τα + πολύ πιό εύκολο στην κίνηση, πιό εύκολα δικάβαλο, κουράζει λιγώτερο σε στενά στροφιλίκια. Τα - προστασία από αέρα πολύ χειρότερη ( είμαι 1,87), ακόμα και σε όλο το σώμα το χχ λόγω full fairing πολύ ανώτερο, γκάζι. Και τα 2 βγάζουν ανορθωτές , καταναλώνουν αρκετά, ενώ σε ταχύτητες πάνω από 140-150 το vara ( ειδικά το καρμπυρατεράτο ) πίνει σαν....εγγλέζος ναύτης ( Για το bmw μακριά από 1200 ( καλό μηχανάκι στον δρόμο αλλά από αξιοπιστία ) ειδικά τα μοντ. μέχρι το 06 γιατί είχαν σερβόφρενα και παθαίνανε πολλές ζημιές!! ( Gs forum, bmw bikers - στα οποία είμαι μέλος = κλπ forum θα βρείς πολλές πληροφορίες ) Γιά v-strom δεν γνωρίζω δεν απαντω Να επισημάνω εδώ φίλε μου ότι όλα αυτά είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕς αποψεις!!Η επιλογή δική σου Συμπερασμα:προς το παρον αφαιρω την αγγελια απο το car.gr και βλεπουμε...... Αλλωστε το ΧΧ μια χαρα ειναι προς το παρον,ας μην βιαζομαστε. Η"αλλαγη" θα ρθει στην ωρα της.... |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #29Θέμα: Απ: Ανταλασω το ΧΧ μου Σαβ 18 Μάης 2013 - 0:27 | |
| |
|
| |
|