Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #16Θέμα: Απ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Τετ 10 Απρ 2013 - 22:32 | |
| - stelios1000rr έγραψε:
- τελοσσπαντων δεν καταλαβαινεις γιατι ποσταρα εδω;;;δεν σου θυμιζει τιποτα αυτη η ιστορια;ναι επειδη με κατι παρομοιο εγινε η αφορμη εγω να ακυρωσω την δικια μπου αγγελια εδω!
Ίσως έχω καταλάβει και περισσότερα απ'οσα πιστεύεις... - kantalis έγραψε:
09/01/12 ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ CBR1000 Ο8 - stelios1000rr έγραψε:
22/03/13 πουληθηκε!το αγορασε ενας μηχανικος(γνωστης)εδω στο ηρακλειο.το μηχανακι πουληθηκε απο στομα σε στομα χωρις καν να το βαλω σε αγγελια. Σύμπτωσις..;; - stelios1000rr έγραψε:
- ζητω η χρυση αυγη,ζητω οι φασιστες να παιθανει οποιος διαφωνει μαζι μας κι ας μην μας προσβαλλει!!!+1000000
Τελικά λίγο ν'αρπάξεις... βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό.. |
|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #17Θέμα: Απ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Τετ 10 Απρ 2013 - 22:38 | |
| Τελικα ποσο εχει αυτο το μηχανακι?
Σύμπτωσις..;; ΥΓ Τυχαιο δεν νομιζω να ναι. |
|
stelios1000rr Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 185 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2012
| #18Θέμα: Απ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Πεμ 11 Απρ 2013 - 15:44 | |
| - Menos έγραψε:
- stelios1000rr έγραψε:
- τελοσσπαντων δεν καταλαβαινεις γιατι ποσταρα εδω;;;δεν σου θυμιζει τιποτα αυτη η ιστορια;ναι επειδη με κατι παρομοιο εγινε η αφορμη εγω να ακυρωσω την δικια μπου αγγελια εδω!
Ίσως έχω καταλάβει και περισσότερα απ'οσα πιστεύεις...
- kantalis έγραψε:
09/01/12 ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ CBR1000 Ο8 - stelios1000rr έγραψε:
22/03/13 πουληθηκε!το αγορασε ενας μηχανικος(γνωστης)εδω στο ηρακλειο.το μηχανακι πουληθηκε απο στομα σε στομα χωρις καν να το βαλω σε αγγελια. Σύμπτωσις..;;
- stelios1000rr έγραψε:
- ζητω η χρυση αυγη,ζητω οι φασιστες να παιθανει οποιος διαφωνει μαζι μας κι ας μην μας προσβαλλει!!!+1000000
Τελικά λίγο ν'αρπάξεις... βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό.. δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο λαθος κανεις...βεβαια απ τη στιγμη που η τεχνολογια αντικαθιστα τις ανθωπινες σχεσεις δεν περιμενω κατι αλλο εκτος απ το να καταληξει μια απλη διαφωνια σε καυγα!αν πιναμε καφε στο ιδιο τραπεζι και συζητουσαμε για το ιδιο θεμα σε καμια περιπτωση δεν θα εκτοξευονταν μομφες απο κανενα μας!δεν ξερω τι κακο εχεις βαλει με το μυαλο σου αλλα ξερω οτι δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας πισω απ τον υπολογιστη μου,μια που εισαι απο δω αν τυχει και ερθεις κανε μου ενα σινιαλο να παμε για καφε. |
|
stelios1000rr Μέλος
| #19Θέμα: Απ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Πεμ 11 Απρ 2013 - 15:54 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Συγγνωμη που επεμβαινω στην ωραια σας συζητηση αλλα....γιατι να παρω τηλεφωνο για μια μηχανη που κατ αρχην....ΔΕΝ γραφει τιμη ή δεν βλεπω καλα, γραφει? δεν γραφει νομιζω.
ΥΓ Αν ειχα παρει τηλεφωνο 120 αγγελιες για ΧΧ (μονο απο το car) για να μαθω, τιμη, περιοχη, αν ειναι καρμπυρατερ ή ιντζεκτιον, αν ειναι με ψηφιακα οργανα ή χωρις...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ. Θα τα ειχα φαει σε τηλεφωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θοδωρα καλα κανεις και επεμβαινεις αλλα με εσενα εχουμε μιλησει και στο τηλεφωνο για το ιδιο θεμα και σου εξηγησα την αποψη μου!τωρα τι αλλο να σου πω;;;πρωτον δεν ειναι υποχρεωτικό να παρεις τηλέφωνο αν δεν σ αρεσει μια αγγελια!δηλαδη αν αγορασεις μια εφημεριδα και καποια αγγελια σου φενεται λαθος και δεν σε ενδιαφερει παίρνεις τηλεφωνο τον ανθρωπο που την εβαλε και του λες να την αλλαξει και να την κανει της αρεσκείας σου;;;ας παρουμε και το ενδεχομενο οτι σε ενδιαφερει απλα περνεις τηλεφωνο και ρωτας για οτι θελεις να μαθεις και αυτο δειχνει ενδιαφερον...δηλαδη επειδη καποιος μπορει να βαλει μια αγγελια εδω μεσα και μπορει να σχολιαστει δωρεαν χωρις να χρεωνομαστε πρεπει να του τα κανουμε τσουρεκια;;; |
|
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #20Θέμα: Απ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Πεμ 11 Απρ 2013 - 15:56 | |
| - stelios1000rr έγραψε:
- Thodo L200 έγραψε:
- Συγγνωμη που επεμβαινω στην ωραια σας συζητηση αλλα....γιατι να παρω τηλεφωνο για μια μηχανη που κατ αρχην....ΔΕΝ γραφει τιμη ή δεν βλεπω καλα, γραφει? δεν γραφει νομιζω.
ΥΓ Αν ειχα παρει τηλεφωνο 120 αγγελιες για ΧΧ (μονο απο το car) για να μαθω, τιμη, περιοχη, αν ειναι καρμπυρατερ ή ιντζεκτιον, αν ειναι με ψηφιακα οργανα ή χωρις...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ. Θα τα ειχα φαει σε τηλεφωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θοδωρα καλα κανεις και επεμβαινεις αλλα με εσενα εχουμε μιλησει και στο τηλεφωνο για το ιδιο θεμα και σου εξηγησα την αποψη μου!τωρα τι αλλο να σου πω;;;πρωτον δεν ειναι υποχρεοτικο να παρεις τιλεφωνο αν δεν σ αρεσει μια αγγελια!δηλαδη αν αγορασεις μια εφημεριδα και καποια αγγελια σου φενεται λαθος και δεν σε ενδιαφερει περνεις τηλεφωνο τον ανθρωπο που την εβαλε και του λες να την αλλαξει και να την κανει τις αρεσκια σου;;;ας παρουμε και το ενδεχομενο οτι σε ενδιαφερει απλα περνεις τηλεφωνο και ρωτας για οτι θελεις να μαθεις και αυτο δειχνει ενδιαφερον...δηλαδη επειδη καποιος μπορει να βαλει μια αγγελια εδω μεσα και μπορει να σχολιαστει δωρεαν χωρις να χρεωνομαστε πρεπει να του τα κανουμε τσουρεκια;;; τσουρέκια ???????? πασχαλινά? το κάνατε το πωλητήριο , Τούρκικο σήριαλ !!!!ποια είναι η σεχραζατ και ποιός ο Μουρατ δεν ξέρω !!! |
|
stelios1000rr Μέλος
| #21Θέμα: Απ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Πεμ 11 Απρ 2013 - 16:04 | |
| - pablo έγραψε:
- γουστάρω Στέλιο . ν αναψουν και λιγο τα αιματα.
ετσι για να κανω και λιγο το "δικηγορο του διαβόλου", ο ανθρωπος εβαλε μια μοτο που ειναι σε καλυτερη κατασταση κι απο βιτρινα. προσωπικα αν μου χαριζανε μια μαμα με 0χλμ, και αυτη με 15000χλμ let's say (κακα τα ψεματα ποσα παραπανω να εχει? και σιγα μην εχει και τοσα) εγω θα διάλεγα αυτη! βασει αυτων, εβαλε τη φωτο και το τηλεφωνο. δεν ειναι και τοσο εγκληματικο. απλα ο στελιος λογω προηγουμενου περιστατικου (ρε Στελιο ουτε καν φωτο ομως?) τα πηρε κρανα στα σχολια που ακολουθησανε (πιστευω).
ξερεις τι μ 'αρεσει που παρ'ολο που τα 'χαμε πει ενα χερακι απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει εμπαθεια...σου αρεσει και σενα το σοου;;;και εμενα αλλα οχι το στημενο!δηλαδη ενταξει αμα διαφωνουμε θα πουμε και μια κουβεντα παραπανω αλλα οχι για να υπαρξει καβγας με το ζορι,πνευμα αντιλογιας ή με σκοπο να προσβαλω τον οποιονδηποτε!το θεμα ειναι οτι καναμε την αγγελια Χιροσίμα!!! |
|