|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thomas_Naoussa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
| #17Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Σαβ 12 Σεπ 2015 - 23:03 | |
| Και τελος ξανακλεινουμε.... Τελικα αν και το κανω πρωτη φορα ηταν πολυ πιο ευκολο απ οσο νομιζα Σε λιγο εντυπωσεις και συμπερασματα |
|
| |
| #18Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Σαβ 12 Σεπ 2015 - 23:17 | |
| Λοιπον μετα απο δοκιμες εντος και εκτος πολης ειδα τα εξης θετικα (αρνητικο δεν ειδα) 1.Καλυτερο ρελαντι 2.Πιο γλυκο δουλεμα κινητηρα 3.Χαθηκε ο θορυβος της "χοανης" (σ αλλους αρεσει, σ αλους οχι) 4.Μετα τις 6000 στροφες παει με τη μια στα κοκκινα...επαθα πλακα 5.Δοκιμασα πορεια με 6η πηγαινοντας μονο με 60χλμ/ωρα και πηγαινε γλυκα (με το ΚΝ ρεταριζε) και μολις εδωσα γκαζι το πηρε σχετικα γρηγορα (με 6η απο τα 60) 6.Και σημαντικοτερο...χαθηκε το "σκαλωμα" που ειχα πριν στις 2.500 με 3.000 στροφες με το ΚΝ και δυσκολευομουν στη οδηγηση μες στην πολη. Με βλεπω παλι να βαζω και τις μαμα εξατμισεις!!!Νομιζω δεν το λενε αδικα... ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! |
|
| |
| #19Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Σαβ 12 Σεπ 2015 - 23:24 | |
| Και για να μην παρεξηγουμε το ΧΧ ειναι καρμπυρατερ του '88.Στα ψεκαστα νομιζω ειναι αλλιως.. Δεν θελω να το παιζω εξυπνος αλλα ειδα πολλους που μετα απο πολλες μετατροπες και "βελτιωσεις" (και πολλα λεφτα) τα γυρισαν παλι σε μανισια...τυχαιο?Δεν νομιζω... Αλλωστε δεν νομιζω να τρεξουμε σε αγωνες (τουλαχιστον εγω οχι) οποτε προς τι τα 1-2 αλογα παραπανω η τα 1-2 χλμ τελικη παραπανω θυσιαζοντας καποια αλλα πραγματα και ισως και την διαρκεια ζωης του κινητηρα.Χωρις να ειμαι ειδικος λεω απλα την αποψη μου ελπιζοντας κι εγω να βοηθησω λιγο.Ελπιζω να μην κουρασα |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| |
| |
| #21Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Σαβ 12 Σεπ 2015 - 23:36 | |
| |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #22Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 0:51 | |
| Η αληθεια ειναι οτι το ψεκαστο "διαβαζει" την διαφορα αερα και λογικα φροντιζει αυτοματα το μειγμα,κατι που στο καρμπυρατερ πρεπει να γινει χειροκινητα και οι περισσοτεροι το αμελουμε. Στο φιλτρο ειχες κανει καποιο καθαρισμο προσφατα??? το ειδα λιγο μαυρουτσικο να σε πω την αληθεια. Εχω ενα σετακι καθαριστικο αν σε φερει ο δρομος φερε να το κανουμε μια "μπουγαδα" το ξαναδοκιμαζεις και μας λες τελικα αποτελεσματα. |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
| #23Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 1:02 | |
| |
|
| |
| |
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #25Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 12:14 | |
| Εχω καρμπυρατερατο ΧΧ εδω και αρκετα Χρονια. Την περασμενη ανοιξη ενας πολυ σημαντικος φιλος μου εδωσε ενα K&N για το ΧΧ μου..Το τοποθετησα και το αποτελεσμα ηταν να εχω γυρω στις 4500 στροφες ενα μικρο κομπιασμα στον κινητηρα αλλα την στιγμη που καθαριζε αυτο ανοιγε πολυ πιο γρηγορα και αποτομα μεχρι τα κοκκινα απο οτι πρωτα.. Μιλησα με τον μηχανικο μου για το κομπιασμα και μου ειπε οτι αφου εβαλες ελευθερας φιλτρο και εξατμισεις, πρεπει να κανεις κατι με τα καρμπυρατερ,Το κομπιασμα ωφειλεται στις μεσαιες στροφες λογου ελειψης καυσιμου,Δηλ, πειραγμα η βελονα 1-2 σκαλες και ισως ζιγκλερ..Ετσι αγορασα απο εναν φιλο Μια 4τραδα καρμπυρατερ σε τελεια κατασταση και ενα σετ KIT stage 1 dynojet, Για να μην πειραξω τα μαμα καρμπρυρατερ τα φυλαξα οπως ηταν,αφου τα καθαρισα και αλοιψα ολες τις μεμβρανες με βαζελινη..Εβαλα τα καινουρια με ελατηρια και βελονες dynojet και τωρα η μοτοσυκλετα ειναι TOP,δουλευει αριστα και συνεργαζεται ολο το συστημα εισαγωγης εξαγωγης χωρις κομπιασμα στις μεσαιες και με καλυτερη αποδοση ψηλα απο πρωτα...Το κοστος ολο ηταν γυρω στα 140 ευρω μαζι τετραδα και κιτ dynojet... |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
| #26Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 16:55 | |
| Πρεπει να πηγαινει πολυ δυνατα τωρα το ΧΧ... Απο καταναλωση;;; |
|
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #27Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 18:01 | |
| - Tsimuhas έγραψε:
- Πρεπει να πηγαινει πολυ δυνατα τωρα το ΧΧ... Απο καταναλωση;;;
- Κοιτα,,ειδα καποια διαφορα στην δυναμη αλλα πιο καλη αποκριση στο γκαζι απο μεσαιες μεχρι τερμα,ανοιγει πιο γρηγορα επειδη αναπνεει καλυτερα πλεον! Μεχρι και η γυναικα που παντα συνεπιβατης το καταλαβε αυτο!! Οσο για καταναλωση δεν υπαρχει μεγαλο χασμα μεταξυ με πρωτα,,ειναι ελαχιστη διαφορα παραπανω τωρα αλλα ειναι καταναλωση που πιανει τοπο,να το πω ετσι!! _Δεν γνωριζω διαφορες στην αποκριση γκαζιου σε σχεση καρμπυρατερ με ενα injection επειδη δεν εχει τυχει να καβαλησω αλλο πιο καινουριο ΧΧ απο το δικο μου.. Λενε ορισμενοι οτι το καρμπυρατερατο εχει πιο αμεση αποκριση στροφων απο ενα ψεκαστο,ισως ειναι φημες δεν θα κατσω να ασχοληθω αν ισχυει η οχι αυτο.. Εχω το ΧΧ μου απο 6100 χλμ οταν το αγορασα και εχω φτασει 87000 απροβληματιστα χιλιομετρα..φετος μονο εκανα κινηση για το φιλτρο και dynojet set |
|
| |
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
| #28Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 21:00 | |
| Ωραιος! Και ετσι να το χαιρεσε παντα!!! |
|
| |
| #29Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 22:02 | |
| Κατι ομως που δεν παιρνουμε υπ οψιν μας και το λενε οι μηχανικοι αλλα και αξιοπιστα site ειναι οτι με ελευθερη ροη αερα και ελευθερες εξατμισεις σιγουρα κερδιζεις κατι ομως μειωνεται η ζωη του κινητηρα....(ποσο μειωνεται η επηρεαζεται κανεις δεν ξερει) Σιγουρα για καποιον που τρεχει σε αγωνες ακομα και 1-2 ιπποι παραπανω η 1-2 χλμ παραπανω εχουν αξια χωρις να τους νοιαζει η επιβαρυνση του κινητηρα αρκει να τερματισουν σε καλη θεση (αλλωστε μπορουν να αλλαζουν κινητηρα σε καθε αγωνα-εμεις οχι) Εγω μετα απο τοσα χρονια σε 2 ροδες αποφασισα το ΧΧ να το κανω παλι μαμα. Δεν νομιζω οι τεχνικοι της HONDA να μη ξερουν τι κανουν κι εγω να ξερω περισσοτερα.... |
|
| |
| #30Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρος Κυρ 13 Σεπ 2015 - 22:04 | |
| |
|
| |
|