| Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #46Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Δευ 24 Σεπ 2012 - 21:06 | |
| εδω την ωρα την καλη!!! απο μια μεριδα φαγητο, μπριζολα μοσχαρισια η χοιρινη η μπιφτεκια αγγουροντοματα, τυρι φετα, τυροσαλατα, μπυρες, κοκακολες, ΨΩΜΙΑ ψημενα!!! ωραιες γευσεις! πληρωσαμε απο € 12,50. πολυ καλα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]εγω το ριξα εξω, οι δυο κοκακολες στην αδεια θεση διπλα στο Nhontz-Νικο, ειναι δικες μου χικ, χικ, |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #47Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Δευ 24 Σεπ 2012 - 21:16 | |
| μετα το φαγοποτι λοιπον ακολουθησε καφεδακι για οσους θελανε στα καμμενα βουρλα, φυσικα, απ ο,τι αντεληφθην, απαντες παροντες. η μια μπαντα, [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]η αλλη μπαντα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
| #48Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Δευ 24 Σεπ 2012 - 21:30 | |
| ετσι, μ αυτα και μ εκεινα, τελειωσε μια πολυ ωραια βόλτααααα. ξεκινησαμε λοιπον για την επιστροφη, με τον stomu να εχει δωσει ρεστα με την καμερα και τα πλανα που μας τραβαγε ολη την ωρα κατα τη διαδρομη. Ξεχασα να πω οτι εκανε και τα περισσοτερα τσαλιμακια στα στροφιλικια που περναγαμε. το καταδιασκεδασε χαχα. Σε καποιο σημειο αφου χαιρετιστηκαμε λοιπον, πηρε ο καθενας το δρομο του. απολογισμος για μενα: 555 χλμ απο ζωγραφου ξεκινωντας. περιπου 35-38 λιτρα καυσιμο φαγητο 12.5 ευρω καραβακι 6.5 ευρω διοδια περιπου 10? ευρω καφες 3.5 ευρω ευχαριστηση αμετρητη. και σε αλλα με υγεια. |
|
| |
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
| #49Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Δευ 24 Σεπ 2012 - 21:58 | |
| Καλησπέρα και από μένα, Φωτογραφίες μπορεί να μην έβγαλα ( το βαριέμαι γενικά!) αλλά πραγματικά πέρασα πολύ ωραία. Μετά από 20-25 μέρες ακινησίας, η μοτο επιτέλους έγραψε περί τα 530-540 χλμ. Ωραίες στριφτερές διαδρομές, αλλά και αρκετές ευθείες ( στην εθνική από έξοδο Μπράλλου μέχρι και Καμμένα Βούρλα η μηχανή ...ξεκάπνισε λίγο ). Ωραία και χαλαρή παρέα με όλα τα παιδιά. Τους χαιρετισμούς μου στους συμφορουμίτες Κώστα, Χάρη , Σταύρο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Να παραθέσω εδώ και σε αυτά που λέει ο φίλος Κώστας γιά τα διόδια που πληρώσαμε ( η εκδρομή σε έξοδα πρέπει να πήγε 100-110 ευρώ , αν υπολογίζω σωστά ). Δεν είναι δυνατον σε μία απόσταση 230-240 χλμ περίπου ( από Πελασγία μέχρι Αθήνα ) να σταματάς 5 φορές γιά διόδια![justify] Γιά να μην κλείσω με γκρίνια, εύχομαι παρόμοιες εκδρομές ( με τα ανάλογα φαγοπότια ) να επαναληφθούν. |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #50Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Δευ 24 Σεπ 2012 - 23:44 | |
| Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια !!! Ζήλεψα πάντως ............. |
|
| |
Stomu Yamashta Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 304 Φύλλο : Ηλικία : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2009
| #51Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 6:48 | |
| |
|
| |
Stomu Yamashta Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 304 Φύλλο : Ηλικία : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2009
| #52Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 6:49 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #53Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 10:21 | |
| Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και την γνάθο κρεμασμένη!! Η βόλτα/ταξιδάκι/μασαμπούκα/φραπεδούμπα και πάνω απ'ολα με καλή παρέα είναι η καλύτερη συνταγή στο τελείωμα της εβδομάδας! Σας συγχαίρω (με την ζήλεια στα κόκκινα) και εύχομαι καλά χιλιόμετρα γεμάτα εμπειρίες!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #54Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 18:24 | |
| - pablo έγραψε:
- παιδια πηγαμε και περασαμε οντως πολυ καλα! ηταν μια εκδρομη πολυ
καλα οργανωμενη, οι διαδρομες και οι χρονοι υπολογισμενοι καλα, τα τοπια που βλεπαμε κατα τη διαρκεια των διαδρομων "γεμιζαν" το ματι. κριμα μονο που δεν ηταν κι αλλα παιδια απο το δικο μας το φορουμ. η πλειοψηφια ηταν απο γειτονικο φορουμ, πολυ καλα παιδια οντως, ολες οι συννενοησεις γινοντουσαν απροβληματιστα, χωρις διαμαχες, και γενικα παρολο που ειμασταν 17 νομιζω μοτο, δεν υπηρξε ιχνος ασυνενοησιας ή δυσαρεσκειας. ΕΔΩ θα ηθελα να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη απο τον THODOL200, γιατι, οσο χαζο και να ακουγεται, θυμηθηκα οτι περιμενε τηλεφωνο οταν πλεον ειχαμε σχεδον τελειωσει το φαγητο. πιστευω οτι αν ησουν κι εσυ Θοδωρε η παρεα θα ειχε περισσοτερο χρωμα, κι ας μη σε ξερω απο κοντα. ελπιζω να πιστεψεις πως το οτι δεν σε πηραμε τηλ. δεν εγινε, για κανενα λογο, εσκεμενα. Eυχαριστω Κωστη. Μολις γυρισα σημερα το μεσημερι απο το χωριο. Οντως περιμενα τηλεφωνο. Ειχα μαζι μου στο κινητο, γιατι δεν ειχα ιντερνετ εκει για να δω τα τηλ. των υπολοιπων, μονο του Αγγελου που ηταν κλειστο κσι του χαρη που φυσιολογικα δεν απαντουσε καποια στιγμη, κσι οταν θυμηθηκα να ξαναπαρω, ειχατε απο οτι μου ειπε μολις φαει. Και εγω φταιω γιατι ξεχαστηκα με κατι κολωδουλειες στο χωριο - βλεπε κοψιμο, σπασιμο τοιχου για να φτασουμε στο τζακι κλπ - και δεν σκεφτηκα να περασω στο κινητο κανα δυο τηλ. ακομα. Δεν πειραζει την επομενη φορα. Πειτε μου ομως κατι, ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΑ ΕΓΩ ΠΑΥΛΙΑΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΧΕΡΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ? Και αλλη φορα, οταν ΣΑΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ MITSUBISHI L200, να καταλαβαινετε ποιος ειναι και να χαιρετατε! Σας προλαβα 3-4 χλμ πιο κστω σπο την Παυλιανη οταν εσεις φευγατε, εμεις πηγαιναμε! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #55Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 18:29 | |
| Θα δουμε για το εσκεμμενα στην επομενη βολτα...αν θα με παρετε τηλ... Αστειεομαι! |
|
| |
θανος honda xx Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 147 Φύλλο : Ηλικία : 51 Τόπος : ΜΕΤΡΙΟ Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2009
| #56Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 18:36 | |
| Μπραβο παιδια αυτα ειναι παντα τετοια να εχουμε >>.....!! Οσο για τους υπολοιπους που δεν πηγαμε εμεις χασαμε τι να κανουμε ετσι εινα η ζωη που θα παει καποτε θα ειμαι κ'εγω μαζι σας.. |
|
| |
nasalab Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
| #57Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 18:46 | |
| Θοδωρή το τηλ δεν το είχα κλειστό, απλά την παρασκευή άλλαξα νούμερο, ενημέρωσα όμως το προφίλ μου την ίδια μέρα άμεσα. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #58Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 19:03 | |
| - nasalab έγραψε:
- Θοδωρή το τηλ δεν το είχα κλειστό, απλά την παρασκευή άλλαξα νούμερο, ενημέρωσα όμως το προφίλ μου την ίδια μέρα άμεσα.
Δεν το ειχα ελεγξει, το χα περασμενο κανα μηνα τωρα...Οκ. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
| #59Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:11 | |
| - thodol200 έγραψε:
Πειτε μου ομως κατι, ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΑ ΕΓΩ ΠΑΥΛΙΑΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΧΕΡΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ? Και αλλη φορα, οταν ΣΑΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ MITSUBISHI L200, να καταλαβαινετε ποιος ειναι και να χαιρετατε!
Σας προλαβα 3-4 χλμ πιο κστω σπο την Παυλιανη οταν εσεις φευγατε, εμεις πηγαιναμε! μαλλον ο stomu θα τανε, αυτος εκανε ολο ταλιμακια στις στροφες, καθισμενος οσο μπροστα γινοτανε και βαραγε σε ειδα ρε γμτ αλλα ωσπου να συγκεντρωθω οτι ειναι mitsubishi παπαλα. την κορνα δεν την ακουσα ειναι η αληθεια. |
|
| |
cbr 1100 xx kla. Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 324 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2012
| #60Θέμα: Απ: Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) Τρι 25 Σεπ 2012 - 21:23 | |
| μπραβο σε ολοι την παρεα...ωραια βολτα χορταστικη απο ολες τις αποψεις..... |
|
| |
| Γύρος Φθινοπώρου 2012 (πρώην Γύρος Κορινθιακού) | |
|