ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ CBR 125 INJECTION Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΏΣΩ 67 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ ΜΑΛΟΣΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΡΟΙΚΙ ΣΤΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΟ 150 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΏ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ... ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Τ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΑΙ τι βελτιωση να κανω ? ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝA ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ..
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Καταρχην εχεις ψαξει ποσο σου κοστιζει κυλινδροπιστονο-εκκεντροφορος-ροϊκη και απο την αλλη ποσο κοστιζει το κιτ? Για να εχεις συγκριση. Τι υποτιθεται σου δινει η πρωτη επιλογη (θεωρητικα, γιατι κανεις δεν νομιζω οτι μπορει να βεβαιωσει για το αποτελεσμα, εκτος απο καποιον που το εχει ηδη κανει οποτε μπορεις να διαπιστωσεις) και τι η δευτερη, που θα ειναι πιο ευκολο αν υπαρχει τετοιο κιτ γιατι θα λενε τη αποδοση του δηλ. πιθανον διαγραμματα ροπης, ιπποδυναμης κλπ ωστε να συγκρινεις με το νορμαλ. Ολα αυτα παντα σε σχεση με την τιμη τους!
gregorycbr Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Φύλλο : Ηλικία : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 08/08/2011
ΕΧΩ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ ΤΣ ΜΑΛΟΣΙ Κ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΟΧΙ ΤΣ ΜΑΛΟΣΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ι ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑ ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΚ... Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΠΡΟΓΜΑΜΜΑ .... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΙΤ ΤΟ 150 ΕΙΝΑΙ ΜΕ 4ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΚΚΕΤΡΟΦΟΡΟΥΣ... ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΤ ΒΓΑΊΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 850 ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ 125.. ΚΑΔΕΝΑ ΚΤΛ.... ΤΟ ΜΑΛΟΣΙ ΚΑΝΕΙ 380 Κ Ο ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ 170 ΚΑΙ Ι ΡΟΙΚΙ ΣΤΑ 180 ΜΕ 200 ΚΟΣΤΊΖΕΙ
gregorycbr Μέλος
ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΗΣΤΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΔΛΔ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΊΓΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΆ Ο ΕΚΕΚΝΤΡΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ..
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
Αρα η πρωτη επιλογη κοστιζει ακριβοτερα και εξαρταται και απο την ποιοτητα της εργασιας αρκετα. Θα ελεγα οτι θα προτιμουσα το ετοιμο κιτ αναλογα παντα με το τι προσφερει σαν αποτελεσμα και αν θεωρουσα οτι μου κανει για τα λεφτα του.
Αυτο θα το αποφασισεις εσυ, εγω μια που εχω δει πολλες πατατιες απο συνεργεια, δεν θα εβαζα ενα μηχανακι μεσα για τετοιες δουλειες, θα προτιμουσα να ελαχιστοποιησω τα λαθη του μαστορα. Παλι ολα τα ποσα λιγο τσουχτερα μου φαινονται αλλα ειπαμε, εσυ θα το αποφασισεις αυτο.
gregorycbr Μέλος
κοιτα το κιτ το μαλοσι κ τον εκκεντροφορο τα πήρα πολυ φτηνα κατω απο τα μισα λεφτα....... τα μαστορικα ειναι αρκετα... 150 θελει το δεσιμο κ το ανοιγμα ... σκεφτομαι να βαλω ignitach εγκεφαλο .... αλλα δεν ξερω... αν το κανω ετσι οπωσ ειπα θα εχω ανετα 17 αλογα τροχο....και αναλογα ποσο θα το πριξω.. αν το πριξω αρκετα τα 20 τα περνα εγο για 17 18 εκει κοιταω.. απο τιν αλλη το 150 το κιτ απο το αλλο μοντελο εχει αν καννω κ την τροφοδοσια καμια 15-16 τροχο σιγουρα
gregorycbr Μέλος
την απαντηση μονος σου την εδωσες ..θα βαλεις αυτο που θεωρεις πιο αξιοπιστο με οσο δυνατον τις λιγοτερες παρεμβασεις σε κεφαλη και μπεκ,εξαλλου οπως ξερεις οτι με το ενα κιτ θα χασεις κατι οπως 100-200 € παραπανω και 4-6 αλογακια,αλλα με το αλλο υπολογισε περισσοτερες βενζινες και ισως χαμηλοτερη αξιοπιστια σε βαθος χρονου..
τα βαζεις κατω και τα ζυγιζεις μονος σου,αλλωστε ο καθενας μας δεν μπορει να σε βοηθησει γιατι εχει διαφορετικη αποψη,συνηθως ομως επιλεγoυμε την ασφαλεστερη οδο..
CBRakias-RR Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 134 Φύλλο : Ηλικία : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2011
το βιντεο το ξερω αυτο.. ξερω και πια νου ειναι αυτο το cbr 150 ειναι φτιαγμένο ... οσι για την δύναμη και αυτο εύκολα παει τοσο και θα είναι πάλι 150 κυβικά ... αν βρεθεί κάποιος νε πάρει το κιτ που εχω με τον εκκεντροφόρο θα το αγοράσω αν οχι θα βάλω αυτο .....
gregorycbr Μέλος
κοιτα το θεμα με το καυσιμο το εχω λυση πλεον δινω τα κυλινδροπιστονο και τον εκεκτνροφορο με τα ελατηρια αν ενδαιφερεσαι εσυ η καποιος απο εκει περα πες μου .... 450 ολα μαζι και 100 ευρο το μεμτζετ και αν ενδιαφερεται καποιος που εχει το injection δεν χρειαζεται ρπογραμμα αν τα παρει θα του πω εγω μαι μαγκια και ειναι οκ...