| Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Τετ 16 Σεπ 2009 - 15:00 | |
| Συζητήστε και ψηφίστε πως συντηρείτε την μηχανή σας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Menos στις Κυρ 11 Οκτ 2009 - 13:26, 1 φορά |
|
| |
mafiozos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 643 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2009
| #2Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Πεμ 17 Σεπ 2009 - 19:02 | |
| Μακαρι να ηξερα να τα κανω ολα μονος μου,πραγματικα.Δεν εχω εμπιστοσινη σε κανενα μηχανικο πλεον.Ελλαδα αλλο ενα ατου σου.Κριμα.. |
|
| |
blackroses Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| #3Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Τετ 14 Οκτ 2009 - 13:36 | |
| Συνεργειο της αντιπροσωοειας.5 χρονια τωρα εχω βρει την υγεια..Ποτε δεν μου εχουν κανει λαδια |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 412 Φύλλο : Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
| #4Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Δευ 26 Οκτ 2009 - 0:00 | |
| Αχ!!! Είναι ένα θέμα που πονά... Όταν έχεις μάθει να τα κάνεις όλα μόνος σου και αναγκάζεσαι (έστω και λίγες φορές) να πηγαίνεις σε συνεργείο, σου φαίνεται (προσωπικά πάντα) πάρα πολύ παράξενο... Από μικρός τα έφτιαχνα σχεδόν όλα μόνος μου και όταν λέω όλα το εννοώ. Από τότε που παντρεύτηκα (οι παντρεμένοι θα καταλάβουν καλύτερα) δεν έχω πλέον το χρόνο - χώρο να κάνω τις χοντρές δουλειές και περιορίζομαι στα περιφεριακά, όπως τα λέω εγώ. Παρακάτω, θα δείτε μερικές φωτό του "ένδοξου" παρελθόντος!!! Στο "δρόμο" με τα αδέρφια μου, κατεβάζοντας το μοτέρ από το CBR 1000f, που είχα εώς τον Μάιο του 2000. Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι δουλειές θέλουν βοήθεια. 5ος/1998 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Στο δωμάτιό μου λυμένο το μοτέρ... Για την ιστορία, δουλεύει ακόμα, μιας και το βλέπω συχνά στην Καλαμάτα που το πούλησα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Φυσικά, μετά από αυτό που συνέβει το 1998, το λύσιμο στο μοτέρ του CB 250RS το 2003 ήταν παιχνιδάκι!!! Έγινε στην αυλή του πατρικού μου στην Καλαμάτα. Ναι δουλέυει ακόμα και είναι το cb 250rs που χρησιμοποιώ καθημερινά. Λύθηκε λόγω σπαζμένου ελατηρίου επαναφοράς μανιβέλας!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #5Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Δευ 26 Οκτ 2009 - 0:12 | |
| Μηχανικός με τα όλα σου Λεωνίδα! Πληροφοριακά, αφού έχεις παλιές φωτογραφίες απο παλιότερές σου αγάπες (για μηχανές εννοώ ) μπορείς να της τοποθετήσεις και στο παρακάτω λίνκ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]...για να δούμε και τι καβαλούσες στα νειάτα σου (και συνεχίζω να μιλάω για μηχανές... ) |
|
| |
stroumf Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 375 Φύλλο : Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| #6Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Δευ 26 Οκτ 2009 - 1:16 | |
| αλλος ενας καλαματιανος στη παρεα μας!!!! ελα ρε πατριωτη και εγω καλαματιανος ειμαι!!!! |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
| #7Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Δευ 26 Οκτ 2009 - 15:14 | |
| - stroumf971 έγραψε:
- αλλος ενας καλαματιανος στη παρεα μας!!!! ελα ρε πατριωτη και εγω καλαματιανος ειμαι!!!!
Προσεχώς θα σου στείλω Π.Μ για να μην γεμίζουμε το topic με Καλαματιανά!!! |
|
| |
Deep Purple Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 425 Φύλλο : Ηλικία : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
| #8Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Δευ 26 Οκτ 2009 - 18:49 | |
| Πάντα θαυμάζω όσους έχουν γνώσεις στη μοτό. Εγώ δεν αγγίζω τίποτα. Μπράβο σου βρε Λεωνίδα!!!!!!! |
|
| |
mafiozos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 643 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2009
| #9Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Τρι 27 Οκτ 2009 - 18:15 | |
| Λεωνιδα μπραβο!!Πραγματικα σου αξιζουν πολλα μπραβο,εγω εχω πολυ λιγες τεχνικες γνωσεις και μου ειναι δυσκολο να καταλαβω καποια πραγματα.Η μηχανη θελει μερακι και απ`οτι το βλεπω εσυ της το χαριζεις απλοχερα.. Μακαρι να ειχαμε χρονο να ασχολουμαστε με οσα θελουμε.. |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
| |
| |
nikos CBRF6 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : Ακραιο Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
| #11Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Σαβ 7 Νοε 2009 - 22:16 | |
| Αλλαγη τακακια,υγρα ψυγειου,λαδια-φιλτρα,μπουζι,φιτρο βενζινης πανω στην τρομπα και ελεγχους ρουλεμαν κτλ. μονος μου.Εχω και τα ροποκλειδα και το βιβλιο της Haynes και ειμαι οκ. Οταν χρειαστει βαλβιδες πρωτη φορα θα παω στον μαστορα για να δω την διαδικασια. |
|
| |
Harrys Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 85 Φύλλο : Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2009
| #12Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Πεμ 26 Νοε 2009 - 1:53 | |
| το επαγγελμα μου ειναι μηχανικος(τεχνιτης μηχανων εσωτ.καυσης).ΑλλΑ!ποτε μου δεν εχω πειραξει τις μοτο μου (ε ενταξει κατι λαδια στο παπι κτλ ). Οι μοτοσυκλετες ειναι αλλη ιστορια.Η λεπτομέρια κάνει τη διαφορα.Απο ενα σφυξιματακι μεχρι μια ρυθμιση και η διαφορα που καταλαβαινεις ειναι απιστευτη.επιδοσεων,οδηγικη κ.τ.λ.βεβαια εχω και τον καλυτερο μηχανικο των βαλκανιων που τα εχω δει τοσα χρονια αλλα και απο προσωπικη εμπειρια. |
|
| |
akis1100xx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #13Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Πεμ 26 Νοε 2009 - 9:58 | |
| Κι εγω επισης μονος φτιαχνω την αγαπουλα μου. |
|
| |
jet Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2009
| #14Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Πεμ 26 Νοε 2009 - 19:23 | |
| για αρχη συχαρητηρια στον λεωνιδα.παντως ρε παιδια καποια συνεργεια δεν κανουν αυτο που πρεπει και απ το να ψαχνεις γυρω γυρω για καλο συνεργειο καλυτερα να βαλεις την κεφαλα σου κατω και να μαθεις πολλα πραγματα!!!! |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
| #15Θέμα: Απ: Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; Πεμ 26 Νοε 2009 - 21:27 | |
| - jet έγραψε:
- για αρχη συχαρητηρια στον λεωνιδα.παντως ρε παιδια καποια συνεργεια δεν κανουν αυτο που πρεπει και απ το να ψαχνεις γυρω γυρω για καλο συνεργειο καλυτερα να βαλεις την κεφαλα σου κατω και να μαθεις πολλα πραγματα!!!!
Ευχαριστώ, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι εδώ μέσα. |
|
| |
| Πώς συντηρείτε την μηχανή σας; | |
|