|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #61Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 19:59 | |
| Λες η ελαφρια ασαφεια στα πολλα μπροστα να ειναι πιθανον να οφειλεται στο λαστιχο? |
|
| |
DNS Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 297 Φύλλο : Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013
| #62Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 20:08 | |
| Ηταν να βάλω τα sportmax αλλά τελικά κατέληξα στα conti sport attack απλά λόγω τιμής μιας και είναι στην ίδια κατηγορία. Μετά από 1500 χλμ είναι άψογα για τις δυνατότητες μου και σε βροχή. Απλά δεν ξέρω μην είναι πολύ μαλακά γιατί το ανάγλυφο contiattack εξαφανίστηκε γρήγορα. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #63Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 21:24 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Λες η ελαφρια ασαφεια στα πολλα μπροστα να ειναι πιθανον να οφειλεται στο λαστιχο?
Ασάφεια? ποια ασάφεια?? Το ΧΧ όσο ανεβαίνουν τα χιλ/τρα τόσο βράχος γίνεται. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #64Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 21:43 | |
| Εμενα εχει ασαφεια οσο ανεβαινουν τα χλμ, ασαφεια στο μπροστινο, βασικα την αισθανομαι πιο πολυ στο λαστιχο, και ελαχιστα στο μπροστινο συστημα, παρολο που εχει διορθωθει με καθε τι που εχει γινει στη μηχανη, ακομα υπαρχει και στις στροφες...χεζομαι...μιλαμε παντα για 150, 170...+ στις στροφες... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #65Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 22:20 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Εμενα εχει ασαφεια οσο ανεβαινουν τα χλμ, ασαφεια στο μπροστινο, βασικα την αισθανομαι πιο πολυ στο λαστιχο, και ελαχιστα στο μπροστινο συστημα, παρολο που εχει διορθωθει με καθε τι που εχει γινει στη μηχανη, ακομα υπαρχει και στις στροφες...χεζομαι...μιλαμε παντα για 150, 170...+ στις στροφες...
Σου πω....λένε αυτοί που ξέρουν ότι τα προβλήματα του πισινού φαίνονται στο μπροστινό και του μπροστινού πίσω. Α και που στρίβεις με τόσα? έεις βρεί κανένα καλό δρόμο? για πε, για πε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptinotrofos στις Παρ 7 Φεβ 2014 - 22:28, 1 φορά |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #66Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 22:26 | |
| Μη βρισεις...εθνικη οδο...απο διοδια και μετα... |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #67Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 7 Φεβ 2014 - 22:29 | |
| |
|
| |
polecat81 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 226 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Γερακας Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
| #68Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 13 Φεβ 2014 - 23:40 | |
| Να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου.Fazer 600 με pirelli corsaαν δεν κανω λαθος,απλα αθλια.Αγορα vfr 800vtec με μαμα λαστιχα bt-21 απλα αθλια.Πρωτη αλλαγη σε metz m5 και τοτε τα ειδα ολα.Απιστευτο κρατημα σε στεγνο και σε βρεγμενο,γρηγορο ζεσταμα,πολυ γρηγορη κορονα.Με το που τα εβαλα μετα απο 200-300 χλμ τα παταγα απο ακρη σε ακρη.Εχω και σχετικη φωτο την οποια θα ανεβασω αυριο.Μεγαλη διαρκεια ζωης,εγω εδωσα την μηχανη με γραμμενα πανω τους 11000 χλμ και ειχαν πολυ ψωμι ακομα.Σταθεροτατα στην εθνικη με ταχυτητες ανω των 250χλμ και το vfr ειναι κοντα στο βαρος του xx.Πιστευω το ιδανικοτερο λαστιχο για τα δικα μας μοτορια.Θα χρειαστω και εγω λαστιχα φετος αλλα θα περιμενω να διαβασω για τα καινουρια m7 της εταιριας που οπως διαφιμιζουν ειναι πολυ ανωτερα σε ολους τους τομεις.'Εγω αυτη τη στιγμη φοραω τα rennspor τα οποια παροτι αρκετα ταλεποριμενα κρατανε τελεια. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #69Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 14 Φεβ 2014 - 11:35 | |
| - polecat81 έγραψε:
- Να καταθεσω και εγω την εμπειρια μου.Fazer 600 με pirelli corsaαν δεν κανω λαθος,απλα αθλια.Αγορα vfr 800vtec με μαμα λαστιχα bt-21 απλα αθλια.Πρωτη αλλαγη σε metz m5 και τοτε τα ειδα ολα.Απιστευτο κρατημα σε στεγνο και σε βρεγμενο,γρηγορο ζεσταμα,πολυ γρηγορη κορονα.Με το που τα εβαλα μετα απο 200-300 χλμ τα παταγα απο ακρη σε ακρη.Εχω και σχετικη φωτο την οποια θα ανεβασω αυριο.Μεγαλη διαρκεια ζωης,εγω εδωσα την μηχανη με γραμμενα πανω τους 11000 χλμ και ειχαν πολυ ψωμι ακομα.Σταθεροτατα στην εθνικη με ταχυτητες ανω των 250χλμ και το vfr ειναι κοντα στο βαρος του xx.Πιστευω το ιδανικοτερο λαστιχο για τα δικα μας μοτορια.Θα χρειαστω και εγω λαστιχα φετος αλλα θα περιμενω να διαβασω για τα καινουρια m7 της εταιριας που οπως διαφιμιζουν ειναι πολυ ανωτερα σε ολους τους τομεις.'Εγω αυτη τη στιγμη φοραω τα rennspor τα οποια παροτι αρκετα ταλεποριμενα κρατανε τελεια.
Για τα κόρσα μου κάνει εντύπωση γιατί ήταν πολύ καλό Αν και έχει αντικατασταθεί από το κόρσα ΙΙΙ και αυτό από το ρόσσο κόρσα. Το βτ21 σκληρό και τουριστάδικο λάστιχο το συνιστούσαν για το ΧΧ γιατί έβγαζε πολλά χλμ. Τα ρένσπορτ τα έχω βάλει κι εγώ και είμαι ενθουσιασμένος αλλά έχω κάνει λίγα χλμ εσύ πόσα χλμ. έχεις κάνει? και σε τι κατάσταση βρίσκονται ? Ρωτάω για να ξέρω πάνω-κάτω τι να περιμένω. |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 226 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Γερακας Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
| #70Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Σαβ 15 Φεβ 2014 - 21:56 | |
| Φιλε μου δεν γνωριζω ακριβος γιατι το μοτο το πηρα πριν 1 μηνα και τα λαστιχα ηταν πανω.Δεν ξερω ποσα χλμ εχει κανει ο πρωιν αλλα και ψιλοφαγωμενα που ειναι κολλανε κατω.Παντος εγω τα m5 θα ξαναβαλω μαλλον εκτος και αν τα καινουρια m7 ειναι σε λογικη τιμη. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #71Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Σαβ 15 Φεβ 2014 - 22:44 | |
| - polecat81 έγραψε:
- Φιλε μου δεν γνωριζω ακριβος γιατι το μοτο το πηρα πριν 1 μηνα και τα λαστιχα ηταν πανω.Δεν ξερω ποσα χλμ εχει κανει ο πρωιν αλλα και ψιλοφαγωμενα που ειναι κολλανε κατω.Παντος εγω τα m5 θα ξαναβαλω μαλλον εκτος και αν τα καινουρια m7 ειναι σε λογικη τιμη.
Nεο λαστιχο κατηγοριας sport-tourer απο την Metzeler. Απο την Metz ισχυριζονται οτι το λαστιχο σχεδιαστηκε βασισμενο στην εμπειρια της εταιριας πανω σε Road Racing αγωνες (Τυπου isle of man, northwest κτλπ) και για αυτο το λογο εχει καλυτερη συμπεριφορα σε εναλλαγες προσφυσης του οδοστρωματος, ανωμαλιες, χωματα, σκονες, νερα κτλπ. Επισης υποσχονται μεγαλυτερη μακροζωια σε σχεση με τον προκατοχο του Μ5. Ενδιαφέρον φαίνεται ε? Ειδικά για τις Ελληνικές συνθήκες. |
|
| |
| #72Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Κυρ 23 Φεβ 2014 - 1:11 | |
| Ναι αυτα διαβασα και εγω και αν κρινω με την εμπειρια μου με το m5 τοτε το καινουριο θα ειναι εκπληκτικο.Μολις μαθω και το imageshack θα κανω και φωτο upload με τα m5 απο το vfr μου |
|
| |
dimanast Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 53 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2012
| #73Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Μαρ 2014 - 19:36 | |
| Καλησπερα σε ολους ... εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθω τα παντα ..
ερωτηση προς γνωστες .. Michelin Pilot Power η Continental ContiMotion ???
στην ιδια τιμη ( 5€ διαφορα ) ...
τι προτεινετε?
Ξεχασα να αναφερω ... 70% χρηση μεσα στην πολη.. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #74Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Μαρ 2014 - 20:29 | |
| φοραω το πιλοτ σε 600 ωραιο λαστιχακι καλο κρατημα αργει λιγο να ζεσταθει (σε σχεση με τα metzeler που εχω συνηθησει) το εχω ενα χρονο και 5χιλ χιλιομετρα και ειναι οκ. οταν αγορασα την μηχανη ειχε το ιδιο αλλα φαγωμενο και παρολαυτα ειχε καλο πατημα κατω. για τα κοντι δεν εχω γνωμη αλλα δεν μου εχουν πει τα καλυτερα. νιμοζω τα εχει βαλει ο αδερφος μου σε gsxr6. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #75Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Μαρ 2014 - 23:02 | |
| οποια ζεσταινονται πιο γρηγορα. Τα pilot ξερω. τα ειχα στο TDM. καλουτσικα ητανε. |
|
| |
|