http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&sus=1&searchkey=3d+carbon+vinyl&catalog=#search έχεις ψάξει τπτ απο εδω??? εχω πάρει διάφορα πραγματάκια και ειναι καλά. ζελατίνες δεν πήρα ποτε αλλά σε καθε πωλητή και προϊόν σου λεει τι βαθμολογία πηρε ο πωλητής και οσοι εχουν αγοράσει κάποιο προϊόν σου λενε για ποιότητα κλπ. το σαιτ το θεωρώ αξιόπιστο ψαξε να βρεις και αυτο που θες απο εναν πωλητή με μεγάλη αξιολόγηση δες τα σχολια για αυτο που θα αγοράσεις απο αυτόν και ελπίζω να βρεις οτι καλύτερο.
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
πρωτη προσπαθεια σε ενα σχετικα μικρο αλλα δυσκολο κομματι με λιγη εξασκηση ακομα μπορει να γινω καλος. βρηκα αυτοκολλητο 1Χ2,50 στα 12 ευρω οποιος θελει μπορω να του φερω!!!
ΥΓ βεβαια δεν ειναι τοσο ευκολο οσο δειχνει το βιντεο!!! δεν ξερω αν ειναι η ποιοτητα του αυτοκολλητου αλλα οπως βλεπω και το 3Μ το κουτι κινεζικα εχει επανω!!!
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
πρωτη προσπαθεια σε ενα σχετικα μικρο αλλα δυσκολο κομματι με λιγη εξασκηση ακομα μπορει να γινω καλος. βρηκα αυτοκολλητο 1Χ2,50 στα 12 ευρω οποιος θελει μπορω να του φερω!!!
ΥΓ βεβαια δεν ειναι τοσο ευκολο οσο δειχνει το βιντεο!!! δεν ξερω αν ειναι η ποιοτητα του αυτοκολλητου αλλα οπως βλεπω και το 3Μ το κουτι κινεζικα εχει επανω!!!
Μάριε , θέλει υπομονή , ηρεμία , και "χέρια" να κρατάνε και να βοηθάνε ..!!! Το τι καντήλια είχα ρίξει και εγώ, όταν είχα ασχοληθεί ,... δεν λέγεται..!!!..Παίζει ρόλο στο βαθμό δυσκολίας και η ποιότητα του carbon . Σε βοηθάει στο λάθος , να ζεσταίνεις , να το ξεκολλάς , να τεντώνεις και να ξανακολλάς .. Στα τελειώματα μη το κόβεις σύριζα , αλλά να αφήνεις πάνω από 1 cm να γυρίζει από μέσα . Προσοχή στο πολύ ζέσταμα ...(στην αρχή .. θα πάθεις και θα μάθεις..!!.. ).. Και πολύ καλό καθάρισμα πριν το κόλλημα ... Υπομονή και καλό αποτέλεσμα !!..
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
κανω καλοπ καθαρισμο με νερο και μετα το περναω και 1-2 χερια με οινοπνευμα μεχρι να μην βγαζει αλλο μαυριλα. οι αεραγωγοι με παιδευουν λιγο αλλα θα μαθω περασα και κατι καθρεφτες προχτες βγηκαν πολυ καλυτεροι σχεδον επαγγελματικη δουλεια (φτου μου μη με βασκανω!). τωρα θα δουμε οτι μπορω κανω!!! οποιος θελει περναει και δοκιμαζουμε μαζι!!!