| After market μανέτες για το ΧΧ μου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dashmod Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 704 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
| #16Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 1 Αυγ 2011 - 23:56 | |
| οι μανέτες όλα τα λεφτά. και το καλό είναι ότι αλλάζει και η αίσθηση αρκετά, δεν είναι μόνο μόστρα. Όσο για το φιμέ τζαμάκι στο φανάρι.... μέρα νύχτα θα το άφηνα πάνω. απλά πανέμορφο.
@menos τεμπέλη θα βρεις στο ebay με 10$ σε ότι χρώμα θες, από κίτρινο, μπλε κλπ μέχρι νίκελ, απλά θα είναι άλλη μάρκα. |
|
| |
cbridhs Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Φύλλο : Ηλικία : 42 Τόπος : ουυυυυ Ημερομηνία εγγραφής : 07/10/2010
| #17Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Τρι 2 Αυγ 2011 - 10:10 | |
| μήπως υπάρχει το λινκ από τις μανέτες?
|
|
| |
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #18Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Τρι 2 Αυγ 2011 - 14:23 | |
| - cbridhs έγραψε:
- μήπως υπάρχει το λινκ από τις μανέτες?
Δες εδώ > [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Εμένα μου φέρθηκαν άψογα, συνεχής ενημέρωση για την αγορά μου, track number της εταιρίας κούριερ και μέσα σε 7-8 μέρες παραλαβή της παραγγελίας μου Α ! Κοίτα σ' αυτόν τον πωλητή και τα άλλα προιόντα που έχει. Θα δεις και άλλες μανέτες, απλές και ρυθμιζόμενες για ΧΧ Τα πιο πάνω για κατόχους ΧΧ... Για CBR 600 f4 εδώ > [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Stomu Yamashta Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 304 Φύλλο : Ηλικία : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2009
| #19Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Παρ 5 Αυγ 2011 - 16:37 | |
| - X-HarrisX έγραψε:
- Και οι (μικρο)αλλαγές, στον αισθητικό τομέα τουλάχιστον, συνεχίζονται...
Βρήκα και πήρα (πάλι από Ebay) ένα σκούρο φιμέ προστατευτικό κάλυμμα για τον προβολέα. Δεν ήταν καινούργιο αλλά σε άριστη κατάσταση και μου κόστισε με τα μεταφορικά 11,5 €...
Μου το είχες πει από κοντά bro και δεν είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα. Γενικότερα μου αρέσει το ΧΧ όπως είναι και ελάχιστες είναι οι αλλαγές που κάνω. Όμως το κάλυμμα του προβολέα είναι πολύ εντυπωσιακό και...ψαρωτικό!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
westie Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 721 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : ...ελπίζω Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011
| #20Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Παρ 5 Αυγ 2011 - 17:07 | |
| Πολύ ωραίο το μηχανάκι σου και τα xtra δεν είναι καγκουροκατάσταση! |
|
| |
cbridhs Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 269 Φύλλο : Ηλικία : 42 Τόπος : ουυυυυ Ημερομηνία εγγραφής : 07/10/2010
| #21Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Σαβ 6 Αυγ 2011 - 19:26 | |
| |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #22Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:02 | |
| Δες και τις δικες μου.Τις πηρα σε μπλε για να ταιριαζουν με το χρωμα μου,και εξεπλαγην με την ποιοτητα τους. Εχουνε μεν ρυθμιζομενο μηκος,αλλα δεν χρειαστηκε να τις ανοιξω καθολου. Αλλη φαση τα χειριστηρια,ειδικα ο συμπλεκτης εμενα με βολεψε τρομερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
| #23Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Τετ 10 Αυγ 2011 - 22:08 | |
| - icelover έγραψε:
- Δες και τις δικες μου.Τις πηρα σε μπλε για να ταιριαζουν με το χρωμα μου,και εξεπλαγην με την ποιοτητα τους.
Εχουνε μεν ρυθμιζομενο μηκος,αλλα δεν χρειαστηκε να τις ανοιξω καθολου. Αλλη φαση τα χειριστηρια,ειδικα ο συμπλεκτης εμενα με βολεψε τρομερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πολύ όμορφες. ήταν να τις πάρω αλλά τις είδα σε ένα φίλο που τις είχε ανοιχτές και η αίσθηση στο μέσα μέρος στο κομμάτι που ανοίγει δεν μου άρεσε. κλειστές είναι όλα τα λεφτά βέβαια αλλά ήθελα μακριές |
|
| |
cbridhs Προηγμένο μέλος
| #24Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Τρι 16 Αυγ 2011 - 9:48 | |
| - icelover έγραψε:
- Δες και τις δικες μου.Τις πηρα σε μπλε για να ταιριαζουν με το χρωμα μου,και εξεπλαγην με την ποιοτητα τους.
Εχουνε μεν ρυθμιζομενο μηκος,αλλα δεν χρειαστηκε να τις ανοιξω καθολου. Αλλη φαση τα χειριστηρια,ειδικα ο συμπλεκτης εμενα με βολεψε τρομερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] να κάνω 1 ερωτήση?? εννοείται πως είναι τιμή για ζευγάρι και η μανέτα του συμπλέκτη για μηχανικό συμπλέκτη ε? |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #25Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Τετ 24 Αυγ 2011 - 21:16 | |
| - cbridhs έγραψε:
- icelover έγραψε:
Εχουνε μεν ρυθμιζομενο μηκος,αλλα δεν χρειαστηκε να τις ανοιξω καθολου. Αλλη φαση τα χειριστηρια,ειδικα ο συμπλεκτης εμενα με βολεψε τρομερα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
να κάνω 1 ερωτήση?? εννοείται πως είναι τιμή για ζευγάρι και η μανέτα του συμπλέκτη για μηχανικό συμπλέκτη ε?
Ναι,ειναι για ζευγαρι.Για καθε μηχανη υπαρχει το αντιστοιχο μοντελο.Κανε μια ερωτηση,ειναι εξυπηρετικοτατοι και απαντανε σχετικα γρηγορα. Αν δεν βρεις σε αυτον τον πωλητη δες εδω..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #28Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Σαβ 17 Σεπ 2011 - 16:48 | |
| Ωραία φλασάκια!! (Τα ίδια έχω ) Έτσουξαν στην τιμή, αλλα το αποτέλεσμα σε δικαίωσε! Μόνο τα μπροστινά άλλαξες? |
|
| |
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| |
| |
| After market μανέτες για το ΧΧ μου | |
|