| After market μανέτες για το ΧΧ μου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #1Θέμα: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 12:49 | |
| Αγορά μέσω Ebay από Κίνα σε τιμή που απέχει "έτη φωτός" από τις τρέχουσες τιμές στην εδώ αγορά. Οκ.. δεν είναι titax ή άλλη επώνυμη μάρκα αλλά (για μένα) κάνουν μια χαρά την δουλειά τους, τόσο λειτουργικά όσο και εμφανισιακά... Πως σας φαίνονται ? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Υπόψιν ότι έχω άλλη μία μανέτα του συμπλέκτη - ίδια με αυτή στις φωτό - που μου ήρθε επιπλέον. Όποιος την θέλει για 25 € στην διάθεση του |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #2Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 12:59 | |
| Οι μανέτες είναι άψογες! Δίνουν έναν απόλυτα σπόρ χαρακτήρα στην μηχανή. Αυτή η "γλώσσα" (Throttle rocker) πάνω στην χειρολαβή, σε τι αποσκοπεί;; |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #3Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 13:24 | |
| - Menos έγραψε:
- Οι μανέτες είναι άψογες!
Δίνουν έναν απόλυτα σπόρ χαρακτήρα στην μηχανή. Αυτή η "γλώσσα" (Throttle rocker) πάνω στην χειρολαβή, σε τι αποσκοπεί;; Αααα... αυτό είναι το μαγικό κρυφό μου όπλο !! Μου χαρίζει 15-17 άλογα παραπάνω χαλαρά ενώ και η ροπή σκαρφαλώνει στα ύψη !! celebrate Σοβαρά τώρα... ο "τεμπέλης" (όπως λέγεται στην πιάτσα) αποσκοπεί στο να ξεκουράζει τον καρπό σε ατέλειωτες βαρετές ευθείες και ενώ πηγαίνεις χαλαρά. Απλά αντί να έχεις τα δάκτυλα γύρω από το γκριπ, πιέζεις τον τεμπέλη με το κάτω μέρος της παλάμης ενώ τα δάκτυλα αναπαύονται στην μανέτα και έχεις το γκάζι που θέλεις. Με έχει εξυπηρετήσει πολύ σε βαρετές ταχύτητες γύρω 130-150 χλμ (δικάβαλος συνήθως) που σ' αυτό το φάσμα στροφών μου μουδιάζουν τα δάκτυλα ενώ με αυτόν όλα οκ... Κόστος - πριν κάποια χρόνια - γύρω στα 10 € από μαγαζί με αξεσουάρ βασικά για BMW ... |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #4Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 13:32 | |
| Σίγουρα με ενδιαφέρει!!!!!! Ενδέχεται (αν το επιτρέψει η τσέπη) να κάνω 500 χλμ. σε καθημερινή βάση για 2-3 μέρες και ο "τεμπέλης" θα μου χρησιμεύσει σε κάποιες ατέλειωτες ευθείες. Κάποιο λίνκ, κάποιο τηλέφωνο υπάρχει;;; |
|
| |
| #5Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 13:46 | |
| Δες εδώ > [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Το μαγαζί πάντως στην Αθήνα (ΜΑΚΑΝ, Θερμποπυλών 37. τηλ 210 5247675) το έχει ακόμα με κόστος 12 €. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #6Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 13:53 | |
| Σ'ευχαριστώ Χάρη!!! Ελπίζω να στέλνουν και στο εξωτερικό..
Αυτό το στρογγυλό με την οθόνη υγρών κρυστάλλων στην αριστερή πλευρα του τιμονιού... τι είναι;;;
Δεν φταίω εγω... εσύ το έχεις γεμίσει με extra χεχε |
|
| |
| #7Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 14:05 | |
| Αυτό είναι όργανο της Zadi που δείχνει (μέσω ασύρματων αισθητήρων στις βαλβίδες - μέσα στις ζάντες - των ελαστικών στους τροχούς) πίεση (σε bar ή psi) και θερμοκρασία (σε F ή C) του αέρα στα λάστιχα. Χρήσιμο για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή αν έχεις την σωστή πίεση στα λάστιχα και να μην χρειάζεται να τσεκάρεις χειροκίνητα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #8Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 14:13 | |
| Συμπαθητικό... Το άλλο πλαστικό στο κέντρο να υποθέσω πως είναι βάση κάμερας. Κάνα άλλο έξτρα που μας κρύβεις υπάρχει;; |
|
| |
| #9Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 19:26 | |
| |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #10Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 19:53 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #11Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 6 Ιουν 2011 - 20:00 | |
| |
|
| |
| #12Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 1 Αυγ 2011 - 21:53 | |
| Και οι (μικρο)αλλαγές, στον αισθητικό τομέα τουλάχιστον, συνεχίζονται... Βρήκα και πήρα (πάλι από Ebay) ένα σκούρο φιμέ προστατευτικό κάλυμμα για τον προβολέα. Δεν ήταν καινούργιο αλλά σε άριστη κατάσταση και μου κόστισε με τα μεταφορικά 11,5 €... Φυσικά το έχω κοτσαρισμένο (πιάνει με 6 μικροσκοπικά αυτοκόλλητα "σκρατσάκια") μόνο την μέρα, γιατί το βράδυ μειώνει αρκετά το φως και δεν "λέει"... Παρόλο τον καινούργιο μπελά (βάλε το πρωί, βγάλε το βράδυ) την γουστάρω την νέα φάτσα στο μαυροπούλι μου. Άλλωστε μετά από 12 χρόνια σχέσης θες να βλέπεις και κάτι διαφορετικό βρε παιδάκι μου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #13Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 1 Αυγ 2011 - 21:57 | |
| Άλλαξε σημαντικά!!! Αγρίεψε!!!! Θέλω κι'εγωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Πόσο παίζει κανονική τιμή και πώς θα το ψάξω? |
|
| |
| #14Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 1 Αυγ 2011 - 22:21 | |
| Θα το ψάξεις σαν "HEADLIGHT PROTECTOR". Σου βρήκα ήδη ένα στο τσάκα-τσάκα αλλά ψάξτο λίγο περισσότερο με την ησυχία σου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #15Θέμα: Απ: After market μανέτες για το ΧΧ μου Δευ 1 Αυγ 2011 - 22:36 | |
| 25€ με τα μεταφορικά... θέλει ψάξιμο.. Σ'ευχαριστώ πολύ Χάρη!!! |
|
| |
| After market μανέτες για το ΧΧ μου | |
|