Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών και του συνδικαλισμού.
Τα τελευταία χρόνια μια μερίδα μοτοσυκλετιστών είχε διαφορετική άποψη και αντίληψη για το σκοπό της Π.Σ.Μ., δημιουργώντας προβλήματα στους οργανωτές και αρνητικές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούσαν την εκδήλωση καθώς και δυσμενή σχόλια για όλους ανεξαιρέτως τους μοτοσυκλετιστές.
ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
Θέλοντας η Π.Σ.Μ. να συνεχίσει να υπάρχει για τους σκοπούς και τους λόγους που δημιουργήθηκε, ενημερώνουμε τους μοτοσικλετιστές που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ότι θα ισχύσουν τα εξής:
1.-Στο χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται η είσοδος μόνο με μοτοσυκλέτα.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος με αυτοκίνητο.
2.-Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση οφείλουν να τηρούν εντός και εκτός του κατασκηνωτικού Χώρου τον Κ.Ο.Κ.
3.-Στην είσοδο ταυτοποιούνται τα στοιχεία των εισερχομένων και των μοτοσυκλετών τους από τα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν.
4.-Είναι υποχρεωτική η τήρηση των κανονισμών που ο οργανωτής ορίζει και κοινοποιεί στους Συμμετέχοντες.
5.-Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων στον κατασκηνωτικό χώρο.
6.-Με το απογραφικό δελτίο ο μοτοσυκλετιστής υπογράφει ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της Εκδήλωσης.
Η μη τήρηση των κανονισμών λειτουργίας συνεπάγεται αυτόματη αποβολή του παραβάτη από την εκδήλωση.
Η 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί στην ΣΚΙΑΘΟ από την 09 έως 13 Ιουνίου 2011.
makiller Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Φύλλο : Ηλικία : 37 Τόπος : a lot Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2011
επιτελους ενα ονειρο θα γινει πραγματικοτητα οχι απλα θα λαβω μερος σε μια παννεληνια, οχι μονο ειναι επετειακη βλ(30) αλλα θα ειμαι εκει και με την πολυαγαπημενη μου 1100χχ που ειχα γκ....α απο παιδι!
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Να πω την αλήθεια βρε παιδιά.. κάθε χρονιά ακούω τα χειρότερα! Οι Διοργανωτές κάνουν τα αδύνατα να καταφέρουν να συμμαζέψουν τους θερμόαιμους που πάνε να πουλήσουμε μούρη, να κάψουνε λάστιχα, να κανονίσουν κόντρες κλπ κλπ και στο τέλος όλο και κάποιο ασθενοφόρο μαζεύει μερικούς... Όποιος παρεβρεθεί... κάτι τέτοιο θα συναντήσει...
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
westie Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 721 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : ...ελπίζω Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011
Να πω την αλήθεια βρε παιδιά.. κάθε χρονιά ακούω τα χειρότερα! Οι Διοργανωτές κάνουν τα αδύνατα να καταφέρουν να συμμαζέψουν τους θερμόαιμους που πάνε να πουλήσουμε μούρη, να κάψουνε λάστιχα, να κανονίσουν κόντρες κλπ κλπ και στο τέλος όλο και κάποιο ασθενοφόρο μαζεύει μερικούς... Όποιος παρεβρεθεί... κάτι τέτοιο θα συναντήσει...
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Σε 3μιση λεπτά βίντεο μόνο 1 φόραγε κράνος (με το Άφρικα) ...κατά τ' άλλα, παντόφλα, γυαλί και καγκουριά στο φουλ Έχεις δίκιο Μένο, δε λέει αν είναι έτσι
igor Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Ο δεύτερος είναι ο πρώτος από τους ηττημένους ..." Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Σε 3μιση λεπτά βίντεο μόνο 1 φόραγε κράνος (με το Άφρικα) ...κατά τ' άλλα, παντόφλα, γυαλί και καγκουριά στο φουλ Έχεις δίκιο Μένο, δε λέει αν είναι έτσι
Eμενα παλι μου αρεσε τρελα το ΖΧ12R μονο αυτο παρατηρισα Ειμαι λιγο καγκουρας...αλλα τι να κανουμε ρε μαμωτο
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα φέτος στην Πανελλήνια. Και ειδικά που γίνεται στην Σκιάθο !! Αλλά δεν, δυστυχώς... Όχι για τις καγκουριές και τα άλλα άσχημα που γίνονται. Γιατί όποιος εστιάζει σ' αυτά, είναι σαν βλέπει ένα-δυο μεμονωμένα δέντρα και να χάνει το δάσος...
Έχω να πάω σε Πανελλήνια από το 2001. Μέχρι τότε είχα πάει σερί σε 18 Πανελλήνιες, από την 3η (1984 στην Σκοτίνα Πιερίας ) μέχρι και την 20η (2001 στην Θάσο). Και πάντα είχα περάσει μια χαρά, είτε μόνος μου είτε με την παρέα μου... Για μένα η Πανελλήνια ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό event στην Ελλάδα. Έβλεπες από κοντά όλα τα μοντέλα, παλιά - καινούργια - βελτιωμένα, έκανες γνωριμίες και έκανες φιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους - μοτοσυκλεςτιστές, γνώριζες κάθε χρόνο και ένα διαφορετικό μέρος στην Ελλάδα, έκανες τα χλμ σου στο πήγαινε-έλα (όσο πιο μακριά τόσο καλύτερα). Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να αγνοείς και να αποφεύγεις τα κακώς κείμενα (που όντως από κάποια χρονιά και μετά παράγιναν...) και να εστιάζεις το πως θα μπορούσες εσύ και η όποια παρέα σου να περάσεις καλύτερα. Το έκανες αυτό ? ε, τότε πέρναγες καταπληκτικά...
Αν δεν έχετε πάει ποτέ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ έστω και μια φορά! Δοκιμάστε το και ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Και πάνω από όλα κάντε το με open mind, χωρίς προκαταλήψεις και εστιάστε στα όμορφα...
igor Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Ο δεύτερος είναι ο πρώτος από τους ηττημένους ..." Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα φέτος στην Πανελλήνια. Και ειδικά που γίνεται στην Σκιάθο !! Αλλά δεν, δυστυχώς... Όχι για τις καγκουριές και τα άλλα άσχημα που γίνονται. Γιατί όποιος εστιάζει σ' αυτά, είναι σαν βλέπει ένα-δυο μεμονωμένα δέντρα και να χάνει το δάσος...
Έχω να πάω σε Πανελλήνια από το 2001. Μέχρι τότε είχα πάει σερί σε 18 Πανελλήνιες, από την 3η (1984 στην Σκοτίνα Πιερίας ) μέχρι και την 20η (2001 στην Θάσο). Και πάντα είχα περάσει μια χαρά, είτε μόνος μου είτε με την παρέα μου... Για μένα η Πανελλήνια ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) το μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό event στην Ελλάδα. Έβλεπες από κοντά όλα τα μοντέλα, παλιά - καινούργια - βελτιωμένα, έκανες γνωριμίες και έκανες φιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους - μοτοσυκλεςτιστές, γνώριζες κάθε χρόνο και ένα διαφορετικό μέρος στην Ελλάδα, έκανες τα χλμ σου στο πήγαινε-έλα (όσο πιο μακριά τόσο καλύτερα). Το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να αγνοείς και να αποφεύγεις τα κακώς κείμενα (που όντως από κάποια χρονιά και μετά παράγιναν...) και να εστιάζεις το πως θα μπορούσες εσύ και η όποια παρέα σου να περάσεις καλύτερα. Το έκανες αυτό ? ε, τότε πέρναγες καταπληκτικά...
Αν δεν έχετε πάει ποτέ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ έστω και μια φορά! Δοκιμάστε το και ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Και πάνω από όλα κάντε το με open mind, χωρίς προκαταλήψεις και εστιάστε στα όμορφα...
igor Προηγμένο μέλος
Ουτε κι εγω θα παω πριν λιγο εφυγα απο Ελλαδα και παω για Βενετια πρεπει να δουλεψουμε πολυ γιατι αλλιως τερμα τα γουστα με το RR καλα να περασουν οσοι θα πανε. Α!και θελουμε βιντεακια και φωτο να γουσταρουμε λιγο.
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
Αρχισαν τα οργανα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α !!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Άλλο ξεβράκωτοι μεθυσμένοι αληταράδες που γουστάρουν φασαρία κι άλλο μοτοσυκλετιστές που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια...μη μπερδεύουμε τη βούρτσα με την...τσατσάρα
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
"την πρωτη μερα που αρχισαν να φτανουν ανεβοκατεβεναν στο κεντρικο δρομο (οδος Παπαδιαμαντη) με κοφτες οι περισσοτεροι, οποτε ο αντιδημαρχος κατεβασε το φορτιγο για να κλεισει τον δρομο και εκει εγινε το μακελιο, για να γλυτωσει τα ΄χειροτερα βουτιξε στη θαλασσα τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο, ουτε επιδειξεις εγιναν ουτε μαγκιες απο τους Σκιαθητες.
Γενικα το νησι εχει φρικαρει ολο, οι τουριστες την εκαναν για Σκοπελο, κλεβουν περιπτερα, παντου βαρανε κοφτες, μπροστα στα μπαρ, στις παραλιες παντου, μονο κοφτες ακους, εχει βαφτει η ασφαλτος μαυρη απο τις λαστιχιες...
υπαρχουν και σωστοι μηχανοβιοι με τα κρανακια τους κυριλε με τα μοτορια τους προβλεπωμενοι, αλλα ολο το ιβεντ εχει επισκιασθεί απο τις καγκουριες !!!!
τουλαχιστον να μην ακουσουμε για τιποτα χειροτερα."
westie Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 721 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : ...ελπίζω Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011