| Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Παρ 13 Μάης 2011 - 16:47 | |
| Εχω ενοικιάσει ενα γκαράζ εδω Σλοβακία που μου στοιχίζει 105€ το 3μηνο (35€ τον μήνα, αλλά το πληρώνω ανα 3μηνο). Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο γκαράζ είναι πως δεν έχει ούτε ρεύμα, ούτε νερό... (καλό στην περίπτωση οτι δεν πληρώνω παραπάνω για τέτοιες πολυτέλειες). Πήγα σε ένα βενζινάδικο να ρωτήσω πόσο κοστίζει να μου πλύνουν την μηχανή. 15€ απάντησαν... (15 να είναι οι ώρες σας παλιο@#%&*%$...)!!! Επειδή λοιπόν δεν περισσεύουν 15€ για πλύσιμο μηχανής, έπρεπε να επιλέξω μια πιό οικονομική λύση. Αρχικά, ύστερα απο κάθε βόλτα πέρνουσα την μηχανή με ένα βρεγμένο πανάκι.. να φύγουν μυγάκια, σκόνες, λάσπες κλπ. Ύστερα όμως απο 1 χρόνο, το χρώμα της μηχανής ήταν ψιλοθαμπό... φυσιολογικό διότι δεν έπλενα την μηχανή, απλά την πασάλειβα με το βρεγμένο πανάκι. Η λύση έπρεπε να βρεθεί σύντομα.. και έτσι αποφάσισα να την πλύνω μόνος μου στο γκαράζ. Αγόρασα μια 6άδα νερά (1,80€), πήρα και έναν κουβά απο το σπίτι μαζί με ενα ψεκαστικό για λουλούδια... (είπαμε, όσο οικονομικά γίνεται). Πήγα στο γκαράζ, και χρησιμοποίησα 3 μπουκάλια για το πλύσιμο. Το 1ο μπουκάλι ήταν για το ψεκαστικό για να βρέξω την μηχανή και να μαλακώσει η βρωμιά.. Τα άλλα 2 μπουκάλια ήταν για το πλύσιμο.. Και τα άλλα 2 για το ξέβγαλμα... (περίσσεψε και 1 μπουκάλι για να το πιώ)! Σίγουρα δεν ήταν εύκολη δουλειά γιατί με πήρε κανα μισάωρο αντί 10-15 λεπτά που χρειάζομαι στο βενζινάδικο. Πάντως κατάφερα να γλυτώσω 13€ και αυτό με χαροποίησε, αν έχετε υπόψιν σας άλλη οικονομική λύση, εκφράστε την ελεύθερα! |
|
| |
horrorshow_gr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 303 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
| #2Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Παρ 13 Μάης 2011 - 18:54 | |
| - Menos έγραψε:
- Εχω ενοικιάσει ενα γκαράζ εδω Σλοβακία που μου στοιχίζει 105€ το 3μηνο (35€ τον μήνα, αλλά το πληρώνω ανα 3μηνο).
Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο γκαράζ είναι πως δεν έχει ούτε ρεύμα, ούτε νερό... (καλό στην περίπτωση οτι δεν πληρώνω παραπάνω για τέτοιες πολυτέλειες).
Πήγα σε ένα βενζινάδικο να ρωτήσω πόσο κοστίζει να μου πλύνουν την μηχανή. 15€ απάντησαν... (15 να είναι οι ώρες σας παλιο@#%&*%$...)!!!
Επειδή λοιπόν δεν περισσεύουν 15€ για πλύσιμο μηχανής, έπρεπε να επιλέξω μια πιό οικονομική λύση.
Αρχικά, ύστερα απο κάθε βόλτα πέρνουσα την μηχανή με ένα βρεγμένο πανάκι.. να φύγουν μυγάκια, σκόνες, λάσπες κλπ.
Ύστερα όμως απο 1 χρόνο, το χρώμα της μηχανής ήταν ψιλοθαμπό... φυσιολογικό διότι δεν έπλενα την μηχανή, απλά την πασάλειβα με το βρεγμένο πανάκι.
Η λύση έπρεπε να βρεθεί σύντομα.. και έτσι αποφάσισα να την πλύνω μόνος μου στο γκαράζ.
Αγόρασα μια 6άδα νερά (1,80€), πήρα και έναν κουβά απο το σπίτι μαζί με ενα ψεκαστικό για λουλούδια... (είπαμε, όσο οικονομικά γίνεται).
Πήγα στο γκαράζ, και χρησιμοποίησα 3 μπουκάλια για το πλύσιμο.
Το 1ο μπουκάλι ήταν για το ψεκαστικό για να βρέξω την μηχανή και να μαλακώσει η βρωμιά.. Τα άλλα 2 μπουκάλια ήταν για το πλύσιμο.. Και τα άλλα 2 για το ξέβγαλμα... (περίσσεψε και 1 μπουκάλι για να το πιώ)!
Σίγουρα δεν ήταν εύκολη δουλειά γιατί με πήρε κανα μισάωρο αντί 10-15 λεπτά που χρειάζομαι στο βενζινάδικο.
Πάντως κατάφερα να γλυτώσω 13€ και αυτό με χαροποίησε, αν έχετε υπόψιν σας άλλη οικονομική λύση, εκφράστε την ελεύθερα! τι μου θύμισες τώρα.. μέρες στρατού.. εμείς όμως δεν πλέναμε μηχανές πλέναμε τα arxid....@@@....mas ούρς.. αχ αχ αχ. |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 412 Φύλλο : Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
| #3Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Παρ 13 Μάης 2011 - 21:59 | |
| Για μεγαλύτερη οικοινομία, απλά γέμισε τα μπουκάλια από την βρύση...
ΥΓ: Με ποιό σκεπτικό χρεώνουν 15ε το πλύσιμο; |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #4Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Παρ 13 Μάης 2011 - 22:02 | |
| Με το σκεπτικό πως χρειάζεται υπάλληλος για να το κάνει και όχι το αυτόματο πλυντήριο...
Άλλη χώρα.. άλλες μεθόδοι.. |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 412 Φύλλο : Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
| #5Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Σαβ 14 Μάης 2011 - 13:31 | |
| Και στην Ελλάδα (απ'όσο γνωρίζω γιατί ποτέ δεν έχω πάει να μου πλύνουν μηχανή) υπάλληλος την πλένει και όχι μηχάνημα αλλά δεν χρεώνουν 15ε... Τέλος πάντων ας ζητάνε όσο θέλουν... Ο Έλληνας πάντα θα βρεί λύση με τα μπουκαλάκια ή με κουβαδάκια!!! |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #6Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Σαβ 14 Μάης 2011 - 21:19 | |
| - Menos έγραψε:
- Εχω ενοικιάσει ενα γκαράζ εδω Σλοβακία που μου στοιχίζει 105€ το 3μηνο (35€ τον μήνα, αλλά το πληρώνω ανα 3μηνο).
Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο γκαράζ είναι πως δεν έχει ούτε ρεύμα, ούτε νερό... (καλό στην περίπτωση οτι δεν πληρώνω παραπάνω για τέτοιες πολυτέλειες).
Πήγα σε ένα βενζινάδικο να ρωτήσω πόσο κοστίζει να μου πλύνουν την μηχανή. 15€ απάντησαν... (15 να είναι οι ώρες σας παλιο@#%&*%$...)!!! Σίγουρα δεν ήταν εύκολη δουλειά γιατί με πήρε κανα μισάωρο αντί 10-15 λεπτά που χρειάζομαι στο βενζινάδικο. ΜΟΝΟ ???????? Εμενα με παιρνει τουλαχιστον 1 1/2 ωρα και με λαστιχο και κουβα !!!!!! |
|
| |
westie Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 721 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : ...ελπίζω Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011
| #7Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Σαβ 14 Μάης 2011 - 21:40 | |
| |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #8Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Σαβ 14 Μάης 2011 - 21:51 | |
| |
|
| |
westie Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 721 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : ...ελπίζω Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2011
| #9Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Τρι 17 Μάης 2011 - 14:30 | |
| Φφφφφφφφφφφφ...τώωωωρα |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
| #10Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Τετ 18 Μάης 2011 - 23:47 | |
| |
|
| |
Vales Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 983 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| #11Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Σαβ 21 Μάης 2011 - 16:09 | |
| Δοκίμασε με μωρομάντηλα καπετάνιε... με πέντε μωρομάντηλα κι ένα στεγνό πανάκι από πάνω, θα πάθεις πλάκα. |
|
| |
Headmaster Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 123 Φύλλο : Ηλικία : 49 Τόπος : Drive like u STOLEit!! Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012
| #12Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Δευ 26 Μαρ 2012 - 12:07 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #13Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Δευ 26 Μαρ 2012 - 12:34 | |
| Καθόλου άσχημη ιδέα.. μόνο που να κουβαλάω κάθε φορά 20 λίτρα νερό απο το σπίτι στο γκαράζ, με λεωφορείο.. δέν είναι ότι πιο εύκολο. |
|
| |
Headmaster Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 123 Φύλλο : Ηλικία : 49 Τόπος : Drive like u STOLEit!! Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2012
| #14Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Δευ 26 Μαρ 2012 - 13:12 | |
| Αυτο δεν το ηξερα νομιζα οτι σπιτι -γκαραζ θα ειναι κοντα!! |
|
| |
chr1st0ph3rk Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 210 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 03/10/2011
| #15Θέμα: Απ: Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). Δευ 26 Μαρ 2012 - 15:47 | |
| και το ιδιοφυές μου μυαλό βρήκε την πιο οικονομική λύση ...θα λύνεις όλα τα πλαστικά θα τα δένεις με ένα σπάγκο και θα τα πηγαίνεις σπίτι με το λεωφορείο να τα πλένεις στην μπανιέρα... κόστος 0,80 για τον σπάγκο και σκέψου ότι χρησιμοποιείται πολλές φορές... |
|
| |
| Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό). | |
|