| CB 400 SF-R look carbon !! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #1Θέμα: CB 400 SF-R look carbon !! Σαβ 19 Μαρ 2011 - 19:26 | |
| Πρόσφατα ολοκλήρωσα ένα project για το CB 400 SF-R που το ξεκίνησα πριν αρκετούς μήνες και κομμάτι-κομμάτι βαψίματος έφθασε στο αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτό. Ελπίζω να σας αρέσει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Το Cbίδιο έχει αναλάβει εδώ και 11+ χρόνια τις καθημερινές μου αστικές μετακινήσεις. Το πήρα μτχ το 99 με 47850 χλμ και ήδη το κοντέρ του συμπλήρωσε χθές τα 132.000 χλμ. Και είναι ακόμα στην πρώτη του νεότητα !! Στην υγειά του ΥΓ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Απόστολο Κωνσταντινίδη - Hi Tech Finishes (Ταύρου 32, Ταύρος, 210 2449257) για την άψογη δουλειά που έκανε... Επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για βάψιμο και όχι "ζελατίνες" carbon |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #2Θέμα: Απ: CB 400 SF-R look carbon !! Σαβ 19 Μαρ 2011 - 19:34 | |
| Τέλεια δουλειά!!!!!!!!!!!! Κάπου δεν μου δένει στο μάτι η μάσκα με το τεπόζιτο.... όπως το δει ο καθένας βέβαια, αν εσένα σου δένει στο μάτι και σε φτιάχνει, η γνώμη μου περισσεύει. Πόσο σου πήγε το "μαλλί"? |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #3Θέμα: Απ: CB 400 SF-R look carbon !! Σαβ 19 Μαρ 2011 - 19:43 | |
| - Menos έγραψε:
- Τέλεια δουλειά!!!!!!!!!!!!
Κάπου δεν μου δένει στο μάτι η μάσκα με το τεπόζιτο.... όπως το δει ο καθένας βέβαια, αν εσένα σου δένει στο μάτι και σε φτιάχνει, η γνώμη μου περισσεύει. Πόσο σου πήγε το "μαλλί"? Ευχαριστώ Meno Το σκέφτηα στην αρχή αλλά θα ήταν too much να βάψω carbon και το τεπόζιτο... Εννοείται ότι το φερινγκάκι είναι το εργοστασιακό ε? Τώρα για το κόστος... Για να δώσω μια ενδεικτική τιμή θα αναφέρω ότι το πίσω κομμάτι κοστίζει γύρω στα 80-90 €. Άσε εμένα πόσο μου κόστισε... ΥΓ. Αυτό που έχω σκοπό να κάνω το συντομότερο δυνατό είναι να αλλάξω τα μπροστινά φλας με κάτι πιο ... κομψά |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #4Θέμα: Απ: CB 400 SF-R look carbon !! Σαβ 19 Μαρ 2011 - 19:57 | |
| Μου κάνει εντύπωση που έβαψες και τα πίσω φλάς σε carbon, αλλά δεν έβαψες τα μπροστινά... προφανώς την αλλαγή τους την είχες σκεφτεί πολύ πρίν το βάψιμο. Ναι, να έβαφες και το τεπόζιτο carbon θα ήταν υπερβολή... θα φαινόνταν αηδία μάλιστα!! Τα φλασάκια μπροστά τα βλέπω μια χαρά, δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος που θέλεις την αντικατάσταση τους, δικά σου βέβαια, ότι θες τα κάνεις. Και πάλι τα συγχαρητήρια μου για την βελτίωση της μηχανής σου!! Υ.Γ. Το αυτοκόλλητο του πάει πολύ χεχε... |
|
| |
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #6Θέμα: Απ: CB 400 SF-R look carbon !! Κυρ 20 Μαρ 2011 - 0:39 | |
| Αν και όταν σκεφτείς να το πουλήσεις... ρίξε ενα τηλέφωνο. |
|
| |
dashmod Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 704 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
| #7Θέμα: Απ: CB 400 SF-R look carbon !! Δευ 21 Μαρ 2011 - 0:07 | |
| πολύ όμορφο μηχανάκι. Από τότε που βγήκε το ζαχάρωνα... πολύ καλό το vertion r αλλά με θυμάμαι από τότε να το σκέφτομαι με το φανάρι του απλού. το μασκάκι δεν μου άρεσε από τότε. Το χρώμα τώρα, αν και το carbon δεν μου αρέσει, είναι πολύ όμορφο. Με το ρεζερβουάρ κάτι πρέπει να κάνεις, για να το κάνεις μέρος τις μηχανής και πάλι αφού είναι το μόνο μαυρο. Ίσως κάποια carbon βαφή στις πλαϊνές "κοιλότητες" σαν τα προστατευτικά που βάζουν για να γαντζώνει η φόρμα στο ρεζερβουάρ στο κρέμασμα. Υ.Γ. πρόσεχε το μασκάκι σαν τα μάτια σου. δεν υπάρχει πουθενά σαν μεταχειρισμένο και σαν καινούργιο έχει πολύ (να το πω ευγενικά) εντυπωσιακή τιμή |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #8Θέμα: Απ: CB 400 SF-R look carbon !! Δευ 21 Μαρ 2011 - 11:07 | |
| Κουκλα το εργαλειο φιλε.Αυτα ειναι μηχανακια που δεν τα πουλας ποτε.Μπραβο για το κουραγιο. |
|
| |
| CB 400 SF-R look carbon !! | |
|