| κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
χχ καρδιτσα Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 242 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχα Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009
| #1Θέμα: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 23 Νοε 2010 - 15:32 | |
| κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο(1280 υψωμετρο) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]και δυο πανοραμικες...παρατηριτηριο στα 1280!!λιγο δυσκολα γιατι ειχε λασπη ο δρομος..αλλα αξιζε τον κοπο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]και στο νεοχωρι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]και πισω στο φραγμα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ελπιζω να γουσταρατε οσο κι εγω...να ειστε καλα |
|
| |
dashmod Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 704 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
| #2Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 23 Νοε 2010 - 17:05 | |
| πολύ ωραία βόλτα... την έχω κάνει μερικές φορές με αυτοκίνητο και θέλω να την κάνω και με μηχανή |
|
| |
horrorshow_gr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 303 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
| #3Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 23 Νοε 2010 - 18:23 | |
| ψήνω την κυρα για κανένα 3 ήμερο...να μαζέψουμε κάνα φράγκο πρώτα.. ωραίες φωτό ...ιδίως εκεί που φαίνεται ένα xx...πως γεμίζει το τοπίο όμως e...? |
|
| |
panagos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Μαγνησία Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| #4Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Πεμ 25 Νοε 2010 - 23:16 | |
| Δε μου λες ρε φίλε,είσουν αυτή Κυριακή που μας πέρασε στο φράγμα?αν είσουν εσύ δε ξέρω αν με είδες, είμουν με ένα μαύρο χχ διπλός μαζί με άλλα 3 φιλαράκια zzr1400 ,gsr600 και ένα harley. |
|
| |
horrorshow_gr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 303 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
| #5Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Πεμ 25 Νοε 2010 - 23:28 | |
| are you talking to me??? έλα παλικάρι... εμενα ρωτάς? |
|
| |
panagos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Μαγνησία Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| #6Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Πεμ 25 Νοε 2010 - 23:35 | |
| όχι φιλαράκι δε ρωτώ εσένα, τον xx Καρδίτσα εννοούσα. |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 242 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : χαχαχαχαχαχαχαχαααχχχα Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2009
| #7Θέμα: απ Σαβ 27 Νοε 2010 - 14:47 | |
| - panagos έγραψε:
- Δε μου λες ρε φίλε,είσουν αυτή Κυριακή που μας πέρασε στο φράγμα?αν είσουν εσύ δε ξέρω αν με είδες, είμουν με ένα μαύρο χχ διπλός μαζί με άλλα 3 φιλαράκια zzr1400 ,gsr600 και ένα harley.
σας ειδα αδερφε!!απο που ηρθατε εκει;;;μολις το ειδα..βολο ε;;ωραια και στο βολο...καθε καλοκαιρι παω στον αϊ-γιαννη...πολυ σουπερ διαδρομη... |
|
| |
panagos Προηγμένο μέλος
| #8Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Δευ 29 Νοε 2010 - 22:12 | |
| - χχ καρδιτσα έγραψε:
- panagos έγραψε:
- Δε μου λες ρε φίλε,είσουν αυτή Κυριακή που μας πέρασε στο φράγμα?αν είσουν εσύ δε ξέρω αν με είδες, είμουν με ένα μαύρο χχ διπλός μαζί με άλλα 3 φιλαράκια zzr1400 ,gsr600 και ένα harley.
σας ειδα αδερφε!!απο που ηρθατε εκει;;;μολις το ειδα..βολο ε;;ωραια και στο βολο...καθε καλοκαιρι παω στον αϊ-γιαννη...πολυ σουπερ διαδρομη... Αποφασίσαμε να πάμε βόλτα με τα φιλαράκια μου και λόγο της διαφορετικότητας των μοτοσυκλετών μας θέλαμε να πάμε κάπου κοντά.Νοικιάσαμε στη Πεζούλα ένα ξενώνα για το βράδυ και απολαύσαμε πολύ ψητό με μπόλικο κρασί.Γκουρλώσαμε ,πέσαμε για ύπνο οπου ξυπνήσαμε την Κυριακή το πρωί με φρεσκάδα και όρεξη να ολοκληρώσουμε τη βόλτα μας. Πολύ οραία βόλτα παιδιά τη συστήνω ανεπιφύλακτα ,με τη προυπόθεση της διανυκτέρευσης διότι δε παλεύται το δρομολόγιο πηγαινελα μονοκοπανιά.Πόσο μάλλον όταν έρχεσαι και απο μακριά. Έρχεσαι Βόλο εεε.. καλό το δρομολόγιο φίλε αλλά με κουράζει το χχ στο Πήλιο.Ευτηχώς έχω το xr γι' αυτά |
|
| |
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #10Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 30 Νοε 2010 - 16:15 | |
| - χχ καρδιτσα έγραψε:
- ..επειδη ειμαι ψηλος..εχω βαλει ψηλοτερο τιμονι και σωθηκα..!!
Γιώργο, επειδή με ενδιαφέρει... το τιμόνι απο που το αγόρασες? Είναι για το ΧΧ η είναι πατέντα δική σου? Πόσο σου κόστισε? Παρατήρησες κάποια διαφορά πέραν τη πιο όρθια θέση οδήγησης? |
|
| |
| #11Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 30 Νοε 2010 - 16:24 | |
| - Menos έγραψε:
- χχ καρδιτσα έγραψε:
- ..επειδη ειμαι ψηλος..εχω βαλει ψηλοτερο τιμονι και σωθηκα..!!
Γιώργο, επειδή με ενδιαφέρει... το τιμόνι απο που το αγόρασες? Είναι για το ΧΧ η είναι πατέντα δική σου? Πόσο σου κόστισε? Παρατήρησες κάποια διαφορά πέραν τη πιο όρθια θέση οδήγησης? δεν εισαι ορθιος οπως τα ον-οφ..δεν εισαι σκυφτος οπως στο χχ..κατι ενδιαμεσο..χωρις να κουραζει τη μεση και τα ποδια..ουτε τα χερια στα φρενα...ισως χρειαστεις ενα συρματοσχοινο για το γκαζι..(ξικης,αθηνα)ειναι για χχ και εχει πολλα σε σχεση το υψος και την τιμη..εγω το πηρα 130€ με τα περαστικα.. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #12Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 30 Νοε 2010 - 16:34 | |
| Να υποθέσω πως θα χρειαστώ συρματόσχοινο καινούριο λόγω 3-4 πόντων που είναι πιο ψηλά το τιμόνι... χμμμμ.... Μπορείς να μου δώσεις κάποιο τηλέφωνο του μαγαζιού που το αγόρασες για να κάνω και τις ανάλογες ερωτήσεις? |
|
| |
| #13Θέμα: απ Τρι 30 Νοε 2010 - 16:41 | |
| - Menos έγραψε:
- Να υποθέσω πως θα χρειαστώ συρματόσχοινο καινούριο λόγω 3-4 πόντων που είναι πιο ψηλά το τιμόνι... χμμμμ....
Μπορείς να μου δώσεις κάποιο τηλέφωνο του μαγαζιού που το αγόρασες για να κάνω και τις ανάλογες ερωτήσεις? δεν το εχω..βαλε στο google ξικης και θα στο βγαλει..μεχρι τις πεντε ειναι εκει νομιζω.. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #14Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 30 Νοε 2010 - 16:43 | |
| Ευχαριστώ Γιώργο. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #15Θέμα: Απ: κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο Τρι 30 Νοε 2010 - 16:51 | |
| Λοιποοοοοον... Τους πήρα τηλέφωνο και μου εξήγησαν πως το μονο που μπορω να βαλω στο τιμόνι για να το ανεβάσω είναι κλιπον... Τα κλιπόν θα μου στοιχίσουν 400€ ... Τι πατέντα έκανες ρε θηρίο και σου βγήκε 130€??? |
|
| |
| κυριακατικη βολτα καρδιτσα-λιμνη πλαστηρα-παρατηριτηριο | |
|