| Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #46Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 23:19 | |
| Η αλήθεια είναι ότι λόγω χρόνου και γενικής κατάστασης δεν το πολυκινώ το μηχανάκι . Όταν όμως το βγάζω το κοκκινίζω κάποιες φορές , για να ξεκαπνίζεται και να μη ...κακομαθαίνει !!!
Εντάξει ...κάτω από κάποιες συνθήκες ...Θα του πιώ το αίμα , ...αλλά δεν είναι και για χόρταση !!! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #47Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 23:26 | |
| - cbx -six έγραψε:
- Όταν όμως το βγάζω το κοκκινίζω κάποιες φορές ...αλλά δεν είναι και για χόρταση !!!
Ο λόγος;; Του CBR ΧΧ ο κινητήρας (κατα τη γνώμη σου) θεωρείται ποιό "ευαίσθητος" απο τα άλλα της σειράς;; |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #48Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 23:52 | |
| Ποτε !! Είμαι αρκετά συντηρητικός και αρκουμαι με τη δύναμη του πριν τα κόκκινα !!! |
|
| |
| #49Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Πεμ 3 Οκτ 2013 - 23:56 | |
| - Menos έγραψε:
- cbx -six έγραψε:
- Όταν όμως το βγάζω το κοκκινίζω κάποιες φορές ...αλλά δεν είναι και για χόρταση !!!
Ο λόγος;; Του CBR ΧΧ ο κινητήρας (κατα τη γνώμη σου) θεωρείται ποιό "ευαίσθητος" απο τα άλλα της σειράς;; Μένο το ΧΧ έχει κινητήρα σκυλί !!! Το λέω και το εννοώ. Για να καταλάβεις πριν κάτι μήνες που ρύθμιζα κάτι , το είχα βγάλει στην εθνική οδό και έκαψα 1 τεπόζιτο βενζίνη , περίπου 130 χιλιόμετρα , ξεκινώντας από 1η μέχρι 6η , όλες οι αλλαγές στα κόκκινα ,έπιανε τη τελική του και φρέναααα !!! Ξανά από 1η μέχρι 6η και πάλι φρένα! Και ξανά.. και ξανά ...και ξανά ........ Αυτό το πράγμα συνέχεια και αλύπητα μέχρι που τέλειωσε η βενζίνη!!! .. Είπα αν δεν σπάσει τώρα , δεν θα σπάσει ποτέ ! ...Και δεν έσπασε!!! (Εκείνη την ημέρα με είχε πιάσει ..λύσσα μιλάμε!!! Και όταν λέω ότι τα συνεχή πλακώματα δεν είναι για χόρταση , εννοώ τις φθορές στα αναλώσιμα ! Λάστιχα και φρένα . Για να καταλάβεις μετά τα παραπάνω πήγα για λάστιχα ! Τα ξεφτίλισε ...μέχρι τα λινά από τις επιταχύνσεις και τις 300 + άρες !!! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #50Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Παρ 4 Οκτ 2013 - 0:04 | |
| Τι ρυθμιζες;;;;; Τις κάμερες των στρουμφ;;;;;; Τους δορυφόρους εάν πιάνουν τα γρήγορα ;;;; Του αλλαξες τα φώτα !!!! |
|
| |
| |
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #52Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Παρ 4 Οκτ 2013 - 0:21 | |
| Οοοοοοοοοοχι , δε θέλω να σπάσει !!!! Να πηγαίνει ετσι όμορφα θέλω , απλά και όμορφα !!! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #53Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Παρ 4 Οκτ 2013 - 11:01 | |
| - Meletis έγραψε:
- Ποτε !!
Είμαι αρκετά συντηρητικός και αρκουμαι με τη δύναμη του πριν τα κόκκινα !!! Eξάλλου στα κοκκινα <κρεμάει> και αν το παρακάνεις μπαίνει ο κόφτης |
|
| |
joebar Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113 Φύλλο : Ηλικία : 51 Τόπος : χαλανδρι Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2012
| #54Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Παρ 4 Οκτ 2013 - 15:01 | |
| αυτο το τοπικ ειναι αδικια,δηλαδη εμεις που δεν εχουμε χχ παρα RR δεν θα πουμε τον πονο μας??? οταν λοιπον ειχα ενα χχ και εγω (καρμπυρατερατο) το 1999 και επειδη τοτε ημουν νεος μπορω να σας πω οτι σχεδον ολες οι βολτες του ηταν στα κοκκινα,ποτε δεν εκανε κιχ,ποτε δεν διαμαρτυρηθηκε για κατι. το ειχα βολευτει τοσο πολυ οπου πηγαινα μεχρι και στο περιπτερο με αυτο |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #55Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Σαβ 5 Οκτ 2013 - 2:05 | |
| - joebar έγραψε:
- αυτο το τοπικ ειναι αδικια,δηλαδη εμεις που δεν εχουμε χχ παρα RR δεν θα πουμε τον πονο μας???
οταν λοιπον ειχα ενα χχ και εγω (καρμπυρατερατο) το 1999 και επειδη τοτε ημουν νεος μπορω να σας πω οτι σχεδον ολες οι βολτες του ηταν στα κοκκινα,ποτε δεν εκανε κιχ,ποτε δεν διαμαρτυρηθηκε για κατι. το ειχα βολευτει τοσο πολυ οπου πηγαινα μεχρι και στο περιπτερο με αυτο -ε ψιτ Κωστάκη φερε μου τσιγάρα και μην αργήσεις καλά??? -εεεεεφτασα.... -κιολας??????? |
|
| |
joebar Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113 Φύλλο : Ηλικία : 51 Τόπος : χαλανδρι Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2012
| #56Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Σαβ 5 Οκτ 2013 - 10:30 | |
| ντεν εχω χχ τωρα καρντια μου |
|
| |
Kiriazis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2013
| #57Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Σαβ 5 Οκτ 2013 - 13:47 | |
| μερικες φορες τον πρωτο χρονο που το αγορασα και αυτο για να γνωριστουμε καλυτερα!! τωρα πλεον σεβεται ο ενας τον αλλον!!! |
|
| |
thanos1981k Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 716 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ημερομηνία εγγραφής : 04/04/2009
| #58Θέμα: Απ: Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? Δευ 7 Οκτ 2013 - 4:03 | |
| ωπος του εχω ψιλοφτιαξει το μοτερ απλα δεν μαζευται και πιανει παραπανω χιλιομετρα απο οσα λεει το κοντερ του. απλα φυσαει |
|
| |
| Πόσο συχνά φέρνετε το ΧΧ στα "κόκκινα"? | |
|