|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #1Θέμα: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Τρι 30 Οκτ 2018 - 16:59 | |
| Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από 33 απόπειρες, 14 δασκάλους και 25 χρόνια μαθήματα Σύμφωνα με μια έρευνα, οι άνθρωποι που περνάνε την πορεία του διπλώματος οδήγησης με την τρίτη φορά έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα. Ωστόσο, αυτή η έρευνα δεν ανέφερε τίποτα για όποιον περνάει την πορεία την 33η φορά. Για του λόγου το αληθές ο Κρίστιαν Γουάιτλι-Μασόν από την Αγγλία πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από 33 προσπάθειες, 14 δασκάλους οδήγησης και 25 χρόνια. Ο 42χρονος πλέον Κρίστιαν έδωσε για πρώτη φορά εξετάσεις διπλώματος οδήγησης το 1992. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά από τόσα χρόνια επιτέλους πέρασα. Είμαι σοκαρισμένος. Με τον πρώτο μου δάσκαλο έκανα 56 μαθήματα και τελικά μου είπε να τα παρατήσω γιατί δεν θα περάσω ποτέ», ανέφερε ο 42χρονος. Το 2003 ο Κρίστιαν παραιτήθηκε για λίγο από την προσπάθειά του, αλλά όταν τον υποχρέωσαν από την δουλειά του να ταξιδεύει πιο συχνά αποφάσισε να προσπαθήσει άλλη μια φορά. «Όλοι γελούσαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι δεν θα το πάρω ποτέ και θα τα παράταγα και αυτή την φορά. Βέβαια, αυτή την φορά ήμουν τελείως αποφασισμένος να τα καταφέρω. Μάλλον, πρέπει να υπάρχει Θεός γιατί κάθε βράδυ προσευχόμουν να μην μου τύχει μια κακή εξετάστρια και τελικά δεν μου έτυχε», ανέφερε. «Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Για να είμαι ειλικρινής μου άλλαξε την ζωή. Τώρα, νιώθω ότι μπορώ να πετύχω ό,τι θελήσω», πρόσθεσε. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #2Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Τρι 30 Οκτ 2018 - 17:12 | |
| |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #3Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Τετ 31 Οκτ 2018 - 11:55 | |
| Να σου πω ... και γω στα 42 μου εκανα αυτο που ηθελα.. Πηρα ΧΧ. Βαρεθηκα να κυκλοφορω με αυτα που μου δινανε ή με αυτα που επερνα γιατι δεν μπορουσα να κανω το επομενο βημα .... |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| |
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| |
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #6Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Τρι 13 Νοε 2018 - 19:00 | |
| Συμφωνω, αλλα ειναι σαν τα παιδια που λενε οταν μεγαλωσω θα παρω ferrari ή επειδη εχουμε Honda , να πω Honda NSX (δεν με χαλαει), και περνεις καμοια 15αρια αλλα οχηματα και πας πολλες φορες πετωντας στο δρομο γιατι δεν σου φτανει αυτο που εχεις και μετα απο 25 χρονια τιμονι καταφερνεις να παρεις ενα και ας ειναι 25ετιας. Παλι σαν μικρο παιδι κανεις. Το ιδιο και με μενα. Δεν θα ξεχασω πέρυσι που πηγαινα στην δουλεια με περασε ενα ΧΧ καμαρωτο καμαρωτο με καμοια 150αρα χαλαρα και γω ημουν πανω στο σκουτερ... Ε, το κλωτσαγα μεχρι να φτασω. κοντεψα να σπασω την ποδια. Μετα απο 25 χρονια και καμοια 650000 χλμ στο κεφαλι μου καταφερα να παρω κατι που ηθελα απο τοτε που βγηκε. Ο Τσιπρας NSX δεν θα μ'αφησει να παρω ποτε , ουτε κατασχεμενο, οποτε ... Απλα φετος εχω κανει πολλες ρυτιδες. Ειμαι συνεχεια με ενα μεγαλο χαμογελο πισω απο το τζαμι του κρανους μου .... |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| |
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #8Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Σαβ 17 Νοε 2018 - 13:29 | |
| Η αληθεια ειναι οτι ουτε ΧΧ δεν εχω δει εδω κατω. Τεσσερις φορες μονο ειδα. Και ειμαι Κρητη απο το '07. Δεν θα ειναι καλα .... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| |
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| #10Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Πεμ 22 Νοε 2018 - 12:15 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Lerki έγραψε:
- yianakis έγραψε:
- Να σου πω ... και γω στα 42 μου εκανα αυτο που ηθελα.. Πηρα ΧΧ.
Βαρεθηκα να κυκλοφορω με αυτα που μου δινανε ή με αυτα που επερνα γιατι δεν μπορουσα να κανω το επομενο βημα .... Ναι ρε παιδιά, άλλο αυτό και αλλο να δίνεις και να ξαναδινεις εξετάσεις και να σε κόβουμε επί 25 χρόνια. Ειναι γατακια η κοκκινοκωλοι δεν ξερουν απο γρηγοροσημα Ελα ωραια κουβεντουλα Λοιπον στου αυτοκινητου egine ατυχημα κ ηπια δυο τζακ να στανιαρο υπαιτιος ο αλλος εννοειται. Και στης μηχανης εδωσα με αθανατο cb 400 Το πιο μαγικο ητα στην τροχαια για πενηνταρι αν θυμαμαι ειχα παει με το τζι ελ εξ(90 αδεια ,μετατροπη 125 και πραγματικοτητα αγνωστη) που λογω συμπιεσης ηθελε τρεις μανιβελιες κ εσκαγε οταν επαιρνε μπρος Το μπουρ.... Το ειχα ανοιχτο κ οταν πηρα σειρα για τα οχταρια εσβησε στον οφισερ μπροστα Ενταξει επρεπε να δειτε βλεμμα οφισερ οταν αρπαξε το μπουρι Αλλα αιλουρος στα οχταρια Πλακα πλακα στο πενηνταρι τα οχταρια πιο δυσκολα ηταν παρα στο ελευθερας |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #11Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Πεμ 22 Νοε 2018 - 22:43 | |
| Παντως δεν ξερω για ποιο λογο, το ΧΧ πρεπει να ειναι τρομακτικο μηχανακι. Οταν κυκλοφορω στο δρομο σπανια χρησιμοποιω φλας (για να προσπερασω). Με το που βλεπουν στον καθρεπτη το αστροπλοιο να ερχεται κατα πανω τους, στα 100 μετρα εχουν βγαλει ηδη φλας (εδω στην Κρητη δεν βγαζουν φλας ΠΟΤΕ, ουτε για να στριψουν σε διασταυρωση) και πηγαινουν στην παντα, οι παντες ! (Τα παντα - και τα κοαλα μαζι) Απο μπαρμπαδες με αγροτικα (στο χωριο μου θα μου πεις εμενα πως να πηγαινω...) μεχρι μπατσικα, Ζηταδες (τους χαιρεταω οπως περναω και γεια σας.. ), Ταριφες (δεν δινουν χωρο σε αμαξι ουτε να τους πληρωνεις) , αλλες μηχανες μεγαλου κυβισμου, γρηγορα αυτοκινητα που δεν καταλαβαινουν πως γινεται να στριβει μια μηχανη πολυ πιο γρηγορα απο συτους κ.ο.κ. . Η Κρητη κατ' εμε ειναι το τελειο μερος για μηχανη . 12 μηνες το χρονο χρηση , χιονι ποτε... κλπ κλπ. Να ειχε και δρομους..... |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
| #12Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Παρ 23 Νοε 2018 - 13:23 | |
| kαι απο οτι μας εχεις πει ειναι και η εξατμιση στριγγλιαρα |
|
| |
nasalab Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
| #13Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Σαβ 24 Νοε 2018 - 0:37 | |
| |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #14Θέμα: Απ: Ο Μπομπ σφουγγαράκης Τρι 27 Νοε 2018 - 10:52 | |
| |
|
| |
|