Λοιπον... ξεκιναω....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
Με εχει βολεψει πολυ και ειδiκα στα πολλα ΧΛΜ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/img]
Ειναι ολοσωμη και εχει δωσει ΠΟΛΥ και αυτος ο ατιμος ο ηχος της....δεν ειναι θορυβος...ειναι η μελωδια της φαντασιας....(δε ξερω βεβαια τι αποψη εχουν οι γειτονες το πρωι 7:30 που τη βαζω μπροστα να παω στη δουλεια...)
Ειναι αδικο να πληρωνω ολο στο Σαρακακη...και δινει κιολας...
Μετα απο ολα αυτα δε θα μπορουσα να αφηνα ετσι τα Καρμπυρατερ... αυτες ειναι ενα πειραματικο αγωνικο κομματι της Yoshimura και λεγεται MJN και μου αρεσει πολυ...
Καπως πρεπει να σταματαει αυτο το πραγμα οταν σου πεταχτει καποιος ταριφας στο ακυρο...
Επειδη 1ον δεν ειμαι και το πρωτο μποι και 2ον ειδα ξυνει πολυ ευκολα κατω εβαλα αυτα τα πλακακια,γιατι το να αλλαξω πατηθρες ανεβαινε ΠΟΛΥ η τιμη...
Η μαμα αναρτηση τα ειχε φτυσει τελειως και ειπα να βαλω κατι αλλο και εβαλα το διπλανο... Γιατι μπορει οτι λαμπει να μην ειναι χρυσος...μπορει ομως να ειναι Öhlins...
Mετα ειπα να την κανω ακομα πιο ομορφη...[img]
Επρεπε να αλλαξω Grip και αντι να βαλω τα Harris που ειχα παντα και σε ΟΛΕΣ τις μοτο μου, γιατι ειναι πολυ καλα, ειπα να βαλω τα Rizoma γιατι ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ...Μαζι εχουν και το κοκαλο με 4 διαφορετικες γκαζιερες (εγω εβελα τη 2 μεγαλυτερη...)
Υ.Γ. σε Gold βεβαια...
Εψαχνα για ρυθμιζομενη μανετα συμπλεκτη και τις βρηκα σετακι σε πολυ καλη τιμη...και τις τσακωσα... celebrate
Οταν εβγαλα τον λασποτηρα και γενικα εβαλα καινουριο Undertray δεν ηξερα τι να κανω με τα φλας και το βρηκα αυτο...και το πηρα....
και επειδη σε κανεναν δε του αρεσει να τη βλεπει χρατζουνισμενη αλλα ολο και κατι θα χρειαστει να ακουμπισεις επανω, ειπα να το βαλω...
Και μολις εχθες εβαλα και αυτα...λογο αναγκη αλλαγης...
ΑΥΤΑΑΑΑΑ....Υ.Γ. Θελω να ευχαρηστησω ιδιαιτερος το Μηχανικο μου για τη βοηθεια του καθως και για τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη του προς το ατομο μου...που χωρις αυτα τα 2 δε 8α μπορουσαν να γινουν σχεδον τιποτα...