| Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #1Θέμα: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Δευ 22 Ιουλ 2013 - 23:12 | |
| Επειδή κάποια μέλη μας περιμένουν να μεγαλώσουν οι οικογένειες τους (το μέλλον μας )προτείνω να το ανακοινωνουμε εδω (οποίος θέλει) για ευχές κτλ κτλ !!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Meletis στις Τρι 23 Ιουλ 2013 - 0:23, 1 φορά |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #2Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Δευ 22 Ιουλ 2013 - 23:15 | |
| Και Ξεκιναω πρώτος !! Στις 17/8 , προγραμματισμένο , θα αποκτησω το δεύτερο μικρο μου , κοριτσάκι αυτή τη φορά !! Ο γιος έχει ανεβεί στο ΧΧ ( σβηστο στο σταντ), για να δούμε την κόρη!!! |
|
| |
kostas volos xx Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 266 Φύλλο : Ηλικία : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| #3Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Δευ 22 Ιουλ 2013 - 23:16 | |
| - Meletis έγραψε:
- Και Ξεκιναω πρώτος !!
Στις 17/8 , προγραμματισμένο , θα αποκτησω το δεύτερο μικρο μου , κοριτσάκι αυτή τη φορά !! Ο γιος έχει ανεβεί στο ΧΧ ( σβηστο στο σταντ), για να δούμε την κόρη!!! Θα παθεις πλακα με τη κορη και τη μοτοσυκλετα!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #4Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Δευ 22 Ιουλ 2013 - 23:18 | |
| - kostas volos xx έγραψε:
- Meletis έγραψε:
- Και Ξεκιναω πρώτος !!
Στις 17/8 , προγραμματισμένο , θα αποκτησω το δεύτερο μικρο μου , κοριτσάκι αυτή τη φορά !! Ο γιος έχει ανεβεί στο ΧΧ ( σβηστο στο σταντ), για να δούμε την κόρη!!! Θα παθεις πλακα με τη κορη και τη μοτοσυκλετα!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πως το περιμένω !!!! |
|
| |
kostas volos xx Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 266 Φύλλο : Ηλικία : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| #5Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Δευ 22 Ιουλ 2013 - 23:20 | |
| Αντε με το καλο και στους δυο σας. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #6Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 0:02 | |
| καλησπερα και απο εμάς. των Οκτώβριο θα γίνουμε 3 στην οικογένεια εγω η Ολγα και η Εύη (Παρασκευή κόρη)πρώτο παιδι πρώτος χαζομπαμπας. πραγματικά ποτε δεν ειχα προτίμηση σε αγόρι η κορίτσι αυτο που θέλω μόνο είναι να εχω την χαρά και την ευτυχία να τα έχω και τα δυο. το αγορι να σου φέρνει τον πρώτο του έρωτα (χοντα παπάκι) εγκεφαλικό απο την χαρά!!! το κορίτσι να σου φέρνει τον πρώτο έρωτα μακρυμάλλης με γυαλιά και εξάρι διπλό εγκεφαλικό καρδιά κολικός έμφραγμα ολα μαζι ντουβρουτζας. που θα βρεις τέτοιες συγκινήσεις???? |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #7Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 0:07 | |
| - Erecozi έγραψε:
- καλησπερα και απο εμάς. των Οκτώβριο θα γίνουμε 3 στην οικογένεια εγω η Ολγα και η Εύη (Παρασκευή κόρη)πρώτο παιδι πρώτος χαζομπαμπας. πραγματικά ποτε δεν ειχα προτίμηση σε αγόρι η κορίτσι αυτο που θέλω μόνο είναι να εχω την χαρά και την ευτυχία να τα έχω και τα δυο. το αγορι να σου φέρνει τον πρώτο του έρωτα (χοντα παπάκι) εγκεφαλικό απο την χαρά!!! το κορίτσι να σου φέρνει τον πρώτο έρωτα μακρυμάλλης με γυαλιά και εξάρι διπλό εγκεφαλικό καρδιά κολικός έμφραγμα ολα μαζι ντουβρουτζας. που θα βρεις τέτοιες συγκινήσεις????
Χαχαχαχαχα !!!!!! Ωραίος !!!!! Με το καλο και ότι ποθεις ....... να το παθεις !!!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #8Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 6:22 | |
| Με το καλο παιδια σε ολους μας! |
|
| |
nikos_napoume Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 660 Φύλλο : Ηλικία : 52 Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
| #9Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 10:10 | |
| Με το καλό να να έρθουν τα νέα μέλη στης οικογένειες σας . Και όπως λέμε με ένα πόνο ..... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #10Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 15:14 | |
| Για να...γεννιεται το μελλον του φορουμ...υποθετουμε οτι θα οδηγουν τουλαχιστον μηχανη, ισως και honda, ισως και cbr, ισως και...ΧΧ. Λες να τους τα αφησουμε παρακαταθηκη και να αντεχουν τα μηχανακια εως τοτε που δεν θα μπορουμε να τα οδηγησουμε εμεις και θα τα θελουν αυτα, που τοτε τα ΧΧ θα ναι συλλεκτικα? |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #11Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 15:28 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Για να...γεννιεται το μελλον του φορουμ...υποθετουμε οτι θα οδηγουν τουλαχιστον μηχανη, ισως και honda, ισως και cbr, ισως και...ΧΧ. Λες να τους τα αφησουμε παρακαταθηκη και να αντεχουν τα μηχανακια εως τοτε που δεν θα μπορουμε να τα οδηγησουμε εμεις και θα τα θελουν αυτα, που τοτε τα ΧΧ θα ναι συλλεκτικα?
Να είσαι σίγουρος πως τουλάχιστον Honda θα ειναι το πρωτο τους , όπως και εμένα , και θα κάνω τα πάντα για να μείνει το ΧΧ και στα εγγόνια μου !!! |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #12Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 15:33 | |
| Ααααααα, να προμηθευομαστε ανταλλακτικα ή κανα δυο ακομα μηχανακια για ανταλλακτικα και κανεναν φιλο σε μηχανουργειο γιατι για εγγονια...μακρια ειναι ακομα, εχουμε 20 χρονακια ακομα εμεις, δεν εχουμε? Και τα παιδια μας απο 30-40 χρονια ακομα, οοοουυυυυυυυ...τα εγγονια βλεπω να τις πουλανε να τα κονομησουν μετα απο τοσα χρονια, αν ζουνε τα ΧΧ... |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #13Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 23:56 | |
| με το καλο βρε παιδια να ειναι υγιη και γελαστα παιδακια! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #14Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τρι 23 Ιουλ 2013 - 23:58 | |
| Τα θέματα που λείπουν απο εδω τα μετέφερα σε Νεο και ωραίο εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] . Ανοιξε απο μονο του και μας περιμένει !!!!!!!!!! |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
| #15Θέμα: Απ: Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! Τετ 24 Ιουλ 2013 - 0:00 | |
| - pablo έγραψε:
- με το καλο βρε παιδια να ειναι υγιη και γελαστα παιδακια!
Να ´σαι καλα αδερφε !! Να χαίρεσαι τα δικά σου !!!! |
|
| |
| Το μέλλον του forum.......... γεννιέται !! | |
|