| θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? | |
|
τελη κυκλοφοριας | Θα πληρωσω κανονικα | | 92% | [ 11 ] | Δεν θα πληρωσω | | 0% | [ 0 ] | Θα καταθεσω ολες τις πινακιδες | | 8% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 12 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #1Θέμα: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Παρ 16 Νοε 2012 - 13:42 | |
| Επειδη οπως πολλοι γνωριζετε τα οικονομικα μου και οχι μονο εμενα φανταζομε δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση εχω αρχισει και καλιεργω την ιδεα του να μην πληρωσω τιποτα σε ενα κρατος που μονο σκοπο εχει να ξεζουμιζει ολους μας χωρις ομως να παρεχει τιποτα. Μετα μαλιστα και τα τελευταια μετρα που ακουσον ακουσον θα μας φορολησουν τα παιδια μας τα εχω παρει πολυ ασχημα ! Βεβαια στο αυτοκινητο δεν υπαρχει η εναλλακτικη της καταθεσης της πινακιδας λογω οικογενειας ! |
|
| |
joebar Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 113 Φύλλο : Ηλικία : 51 Τόπος : χαλανδρι Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2012
| #2Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Παρ 16 Νοε 2012 - 18:06 | |
| εγω σκεφτομαι το ενα αμαξι απο τα δυο που εχω,αναγκαστικα 2 γιατι το ενα ειναι της γυναικας, να μην το πληρωσω ξερει κανεις τι γινεται μετα? |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #3Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Παρ 16 Νοε 2012 - 18:09 | |
| Μακη πολυ καλο θεμα, γαργαλιστικο. Για να μην πληρωσω τελη για το cbr θα καταθεσω τις πινακιδες οπως Κι εσυ εκανες. Τωρα για το να μην πληρωσω και να μην καταθεσω Πινακιδες για αμαξι vfr παπι, πολυ θα το ηθελα αλλα η αλητεια τους ειναι Τετοια που το πανε εκβιαστικα πλεον οπου τους παιρνει. Η πεθερα μου Περυσι δεν πληρωσε τελη και οταν της εκανα τη δηλωση στο taxisnet μου Πεταξε μηνυμα οτι ειναι απληρωτα τα τελη. Απο οτι εχω διαβασει απο φετος Αν υπαρχουν απληρωτα τελη δεν θα μπορουμε να υποβαλλουμε δηλωση η οποια Ειναι απαραιτητο εγγραφο σε πολλες καθημερινες μας δοσοληψιες ειτε με το Δημοσιο, ειτε με αλλους οργανισμους που συχνα εχουν σχεση με τα παιδια. Κατα τα αλλα χε--ικα, ετσι κι αλλιως η αξια σε χρημα των οχηματων μου ειναι Πολυ μικρη για να σκεφτω να τα πουλησω οποτε και ειναι απαραιτητα πληρωμενα τελη. Πραγματικα ζουμε τραγικες καταστασεις και μη χειροτερα να λεμε μερικοι. Δεν ξερω τι αλλο να πω παρα του οτι σε καταλαβαινω απολυτα. |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #4Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Παρ 16 Νοε 2012 - 21:53 | |
| Αν δεν πουληθει το rover, εχω κοψει ηδη την ασφαλεια, και μεσα στην εβδομαδα θα τις καταθεσω. Οσο για το μεγαλο αδυνατον να μεινουμε χωρις κανενα μεταφορικο, με τα κοντινοτερα μαγαζια, σουπερ μαρκετ κλπ στα 5χλμ αποσταση. |
|
| |
Λεωνίδας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 412 Φύλλο : Ηλικία : 53 Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009
| #5Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Παρ 16 Νοε 2012 - 22:54 | |
| 2012: Κατέθεσα 13-11-12 τις πινακίδες από το skoda superb μου. Πλέον θα κινούμαστε με το punto της γυναίκας μου και το cb 250rs... Να σημειωθεί ότι πέρυσι τέτοιο καιρό πούλησα το ΧΧ μου... Πολλά κερατιάτικα πληρώνουμε... Όπως μπορώ θα αμυνθώ... |
|
| |
tsiftis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 495 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| #6Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Σαβ 17 Νοε 2012 - 10:56 | |
| "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.."
Δικά τους είναι όλα όσο και αν νομίζουμε οτι τα κερδίζουμε μονοι μας.
Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε υπάλληλος, ότι έχεις είναι δικό τους.
Σκεφτείτε οτι, ό,τι έχουμε αγοράσει τα τελευταία χρόνια, ό,τι έχουμε ξοδέψει είναι απο ΔΑΝΕΙΚΑ που έχει πάρει το κράτος και τώρα τα χρωστάει. Όποτε θελουν στα ζητανε πίσω.
|
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #7Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Σαβ 17 Νοε 2012 - 13:24 | |
| Ενταξει αυτο ειναι ενα αλλο θεμα, πολυ μεγαλο. Ωστοσο οταν καποιος εργαζεται, τα χρηματα που κερδιζει ειναι δικα του, αλλο το τριπακι του να ξοδευεις περισσοτερα απ οτι κερδιζεις. Εδω ναι καποια στιγμη θα πεσεις εξω. Οσο για το χρεος του κρατους, αυτο ειναι το οικονομικο μοντελο που φτιαξανε, για να μεγεθυνουν τα κερδη τους και να βαλουν στο χερι τους μικρους. Δεν τους δινει ομως και ολα τα δικια, δεν υπαρχει ουτε ενας που να μη χρωσταει. |
|
| |
seth2769 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1608 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Αγια Πετρουπολη Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2010
| #8Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Σαβ 17 Νοε 2012 - 17:17 | |
| Αναγκαστικα του ΧΧ & του Ατος που εχω !! Ολα τα αλλα εχουν καταθετηθει πινακιδες !!! αν και σε λιγο με βλεπω με ποδηλατο!!! |
|
| |
kalaitzidisk Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1321 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : GERMANY BIELEFELD Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
| #9Θέμα: Απ: θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? Δευ 19 Νοε 2012 - 17:42 | |
| Θα πληρωσω κανονικα..... τι αλλο να κανω.......... |
|
| |
| θα πληρωσετε τα τελη κυκλοφοριας ? | |
|