Παιδια, σημερα το απογευμα παρελαβα επιτελους το nc21 που βρηκα στο internet. Αν και δεν ειναι καιρος για τετοιου ειδους εξοδα, στην αποκατασταση που χρειαζεται να γινει αναφερομαι γιατι το κοστος αποκτησης του, οπως θα δειτε, δεν ηταν μεγαλο, ωστοσο το πηρα να μου φυγει η καψα, και καποια στιγμη θα του βαλω και χερι... . το μηχανακι εχει να κινηθει 2 χρονια αλλα κατα τα λεγομενα του πρωην ιδιοκτητη "το μηχανακι σφυραει φιλαρακι" καθως και "το μηχανακι ειναι πυραυλος φιλαρακι". ειδομεν στην πορεια. Προς το παρον παρτε υλικο και πειτε καμμια αποψη για το τι βλεπετε...
Πέρα απο το πλαστικό που λείπει (αυτό που καταλήγει στην ουρά), εξωτερικά δείχνει πολύ καλοδιατηρημένο και τα χρώματα του είναι ακόμη πολύ φρέσκα για την ηλίκία του!! Υπάρχουν πολλά μαζεματάκια που χρειάζονται να γίνουν.. και σίγουρα αξίζει να ασχοληθείς... Και για να ξεκινήσουμε απο τα εύκολα... πιάσε να ξεθαμπώσεις καντράν, ζελατίνα και φανάρι!!
Το ενδιαφέρον ξεκινάει απο το 02:20
Κράτα μας ενήμερους...!!
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
Πέρα απο το πλαστικό που λείπει (αυτό που καταλήγει στην ουρά), εξωτερικά δείχνει πολύ καλοδιατηρημένο και τα χρώματα του είναι ακόμη πολύ φρέσκα για την ηλίκία του!! Υπάρχουν πολλά μαζεματάκια που χρειάζονται να γίνουν.. και σίγουρα αξίζει να ασχοληθείς... Και για να ξεκινήσουμε απο τα εύκολα... πιάσε να ξεθαμπώσεις καντράν, ζελατίνα και φανάρι!!
Το ενδιαφέρον ξεκινάει απο το 02:20
Κράτα μας ενήμερους...!!
Φχαριστω Μενο, χρησιμότατο!!!
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
αυτα ειναι τα μαγαζια που σου ειπα εχθες , γνωστοι εχουν βρει ανταλακτικα για μοτο δεκαετιας 70 και 80 παιζει αλλο ενα στον Ν.Κοσμο που δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω που ?
mitchxxcbr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 446 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
παιδια δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο ανυπομονω να το φτιαξω, αλλα δεν θα γινει αμεσα δυστυχως, εχουν αλλα προτεραιοτητα. Ασε που η γυναικα δεν το ξερει ακομα , πηγε να το υποψιαστει μετα απο κατι τηλεφωνηματα που επιασε αλλα δεν ηθελε τελικα να το παραδεχτει (αυθυποβολη μεγαλη! ). μου φτανει για αρχη που το εχω και σιγα σιγα θα βγαζω να καθαριζω οτι μπορω για αρχη.