|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Νίκος cbr 1100 xx Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2011
| #1Θέμα: Ερώτηση.... Τετ 22 Ιουν 2011 - 23:49 | |
| Παιδιά καλησπέρα οταν η μηχανη ειναι κρυα και δεν πατω συμπλεκτη ακουγεται ενας ηχος μεσα στο μοτερ δεν ειναι εκνευριστικος ουτε εχει παρουσιασει η μηχανη καποιο προβλημα μονο αυτο, οταν ζεσταθει ομως η μηχανη δεν ακουγεται σχεδον καθολου.εγω σκεφτηκα μηπως ειναι τεντωτηρας καδενας απο την αλλη παλι μπορει να ειναι βαλβιδες δεν ξερω υποθεσεις κανω εσεις τι λετε;ευχαριστω! |
|
| |
seth2769 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1608 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Αγια Πετρουπολη Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2010
| #2Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Πεμ 23 Ιουν 2011 - 7:53 | |
| αμα οταν πατας συμπλεκτη σταματαει ειναι η καμπανα του κιβωτιου που κανει ετσι ,ολα τα χχ το κανουν δεν ειναι προβλημα dont worry!! |
|
| |
| #3Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Πεμ 23 Ιουν 2011 - 16:02 | |
| ευχαριστω να΄σαι καλα.η μηχανη εχει σχεδον 82000 χιλ χρειαζεται καποια στιγμη να την αλλαξω την καμπανα;ή οταν παρουσιασει προβλημα;και κατι ακομα εχω δει σχεδον ολα τα χχ οτι για να τοποθετηθουν τα μανηταρια πρεπει να γινουν τρυπες στα πλαστικα ειναι δυσκολο να τα βαλω μονος μου; |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 1608 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Αγια Πετρουπολη Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2010
| #4Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Πεμ 23 Ιουν 2011 - 16:38 | |
| αμα σου πατιναρει αλλαζεις δισκους μονο ,για καμπανα δεν ακουσει ποτε τιποτα,οσο για τα μανιταρια οντως χρειαζεται να κοψεις το φαιρινγκ και κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να το κανεις θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι μανιταρια τα οποια μπαινουν πανω απο την κεντρικη βιδα στο πλαισιο στη μεση τις μηχανης ,ψαχτο γιατι κατα την γνωμη μου αξιζουν πιο πολυ (αμα βρω λινκ θα στο στειλω) |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #5Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Πεμ 23 Ιουν 2011 - 16:45 | |
| Ρίξε και μια ματιά στο λίνκ για τα προβλεπόμενα... θα σου φανεί χρήσιμη. |
|
| |
| #6Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Παρ 24 Ιουν 2011 - 0:04 | |
| Χιλια ευχαριστω να΄σαι καλα για τις συμβουλες λογικα το εχεις καταλαβει οτι ειμαι σχετικα νεος κατοχος χχ 2 μηνες την εχω τη μηχανη και προσπαθω να μαθω τι παιζει γυρω απο τη συγκεκριμενη μηχανη α!για τον αν πατιναρει η μηχανη οχι μια χαρα ειναι οσο για τα μανηταρια δηλαδη μπωρω να παω σε καποιο καταστημα ή στο internet και να ζητησω ειδικα για το χχ; |
|
| |
| #7Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Παρ 24 Ιουν 2011 - 0:08 | |
| Ευχαριστω και για το link να΄σαι καλα!!! |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #8Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Σαβ 25 Ιουν 2011 - 22:48 | |
| - Νίκος cbr 1100 xx έγραψε:
- Παιδιά καλησπέρα οταν η μηχανη ειναι κρυα και δεν πατω συμπλεκτη ακουγεται ενας ηχος μεσα στο μοτερ δεν ειναι εκνευριστικος ουτε εχει παρουσιασει η μηχανη καποιο προβλημα μονο αυτο, οταν ζεσταθει ομως η μηχανη δεν ακουγεται σχεδον καθολου.εγω σκεφτηκα μηπως ειναι τεντωτηρας καδενας απο την αλλη παλι μπορει να ειναι βαλβιδες δεν ξερω υποθεσεις κανω εσεις τι λετε;ευχαριστω!
Οταν ειναι κρυα δουλευει το αυτοματο chock, την κραταει σε ψηλες στροφες. μολις παρει θερμοκρασια και πριν ερθει στα "ισια της" οι στροφες πεφτουνε κατω απο το κανονικο, γυρω στις 1000, εκει ακουγεται η καμπανα αν δεν εχεις πατημενο συμπλεκτη. οταν μετα απο λιγο ακομα ερθει στα "ισια της" (εγω εχω ηδη ξεκινησει) τοτε δεν ακουγεται η γλυκυτατη καμπανουλα (στροφες περιπου 1200). σ εμενα τουλαχιστον ετσι παει το πραμα. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #9Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 0:34 | |
| - pablo έγραψε:
- Νίκος cbr 1100 xx έγραψε:
- Παιδιά καλησπέρα οταν η μηχανη ειναι κρυα και δεν πατω συμπλεκτη ακουγεται ενας ηχος μεσα στο μοτερ δεν ειναι εκνευριστικος ουτε εχει παρουσιασει η μηχανη καποιο προβλημα μονο αυτο, οταν ζεσταθει ομως η μηχανη δεν ακουγεται σχεδον καθολου.εγω σκεφτηκα μηπως ειναι τεντωτηρας καδενας απο την αλλη παλι μπορει να ειναι βαλβιδες δεν ξερω υποθεσεις κανω εσεις τι λετε;ευχαριστω!
Οταν ειναι κρυα δουλευει το αυτοματο chock, την κραταει σε ψηλες στροφες. μολις παρει θερμοκρασια και πριν ερθει στα "ισια της" οι στροφες πεφτουνε κατω απο το κανονικο, γυρω στις 1000, εκει ακουγεται η καμπανα αν δεν εχεις πατημενο συμπλεκτη. οταν μετα απο λιγο ακομα ερθει στα "ισια της" (εγω εχω ηδη ξεκινησει) τοτε δεν ακουγεται η γλυκυτατη καμπανουλα (στροφες περιπου 1200). σ εμενα τουλαχιστον ετσι παει το πραμα. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. |
|
| |
| #10Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 2:09 | |
| plus1 Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. |
|
| |
| #11Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Κυρ 26 Ιουν 2011 - 2:24 | |
| Παιδια ετσι ακριβως ειναι και σε εμενα η ολη κατασταση γυρω απο αυτο το θεμα περι καμπανας,καλο βραδυ!!! |
|
| |
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #12Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Δευ 27 Ιουν 2011 - 22:56 | |
| Πάντως αν ο θόρυβος που ακούς είναι έντονος (ενώ δεν πατάς τον συμπλέκτη) καλό είναι να πας να τσεκάρεις την καμπάνα. Και επειδή το ΧΧ σου έχει ήδη σεβαστά χλμ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ.
Προσωπικά άλλαξα την καμπάνα στα 46.050 χλμ. Είχα παρατηρήσει τον έντονο θόρυβο (που εξαφανιζόταν μόλις πάταγα συμπλέκτη), ενώ δεν είχα κανένα πατινάρισμα και οι δυο (2) μηχανικοί που ρώτησα και οι δυο με προέτρεψαν να αλλάξω άμεσα την καμπάνα. (Κόστος 450 € το 2003) |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #13Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Τρι 28 Ιουν 2011 - 22:38 | |
| - X-HarrisX έγραψε:
- Πάντως αν ο θόρυβος που ακούς είναι έντονος (ενώ δεν πατάς τον συμπλέκτη) καλό είναι να πας να τσεκάρεις την καμπάνα. Και επειδή το ΧΧ σου έχει ήδη σεβαστά χλμ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ.
Προσωπικά άλλαξα την καμπάνα στα 46.050 χλμ. Είχα παρατηρήσει τον έντονο θόρυβο (που εξαφανιζόταν μόλις πάταγα συμπλέκτη), ενώ δεν είχα κανένα πατινάρισμα και οι δυο (2) μηχανικοί που ρώτησα και οι δυο με προέτρεψαν να αλλάξω άμεσα την καμπάνα. (Κόστος 450 € το 2003) ΣΤΑ 46050 ΚΑΜΠΑΝΑ? το nsr250gullarm που κροταλιζε απ τα γεννοφασκια του τι να ελεγε? (δε σε αμφισβητω χαρουλη απλα εκπλησσομαι!!!) |
|
| |
| #14Θέμα: Απ: Ερώτηση.... Κυρ 3 Ιουλ 2011 - 22:38 | |
| Καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση να ρωτησω αν ειναι να την αλλαξω την καμπανα πρεπει να την παω σε καποιο συνεργειο της honda;γιατι εγω ειμαι απο επαρχια τα servise της μηχανης δηλαδη λαδια φιλτρα και τα υπολοιπα τα κανω σε ενα συνεργειο εδω στην περιοχη ο μηχανικος καλος ειναι τον ξερω χρονια και τον εμπιστευομαι αν και ιδιος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται αλλαγη τουλαχιστον ακομα γιατι ο θορυβος δεν ειναι εντονος ισα που ακουγεται.! |
|
| |
|