θα πρέπει να ορίσουμε και ένα σημείο συνάντησης στο Βόλο για όσους θα έρθουν μόνοι ή καθυστερημένα για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις όπως πέρσι στην Καβάλα.
mitchxxcbr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 446 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
λοιπον παιδες κατα 99,9% θα δωσω κι εγω το παρον στη συγκεντρωση celebrate celebrate celebrate !!!!!!!
τα εβαλα κατω κ τα υπολογισα ομως κ κατι με χαλαει.εχουμε κ λεμε θα ξυπνισω πρωι της κυριακης κ περιπου 10πμ θα αναχωρισουμε ,θα κανω 650 χλμ πηγενε ελα που σιμενει 5ωρες ταξιδι,και μια ωρα μεχρι να συναντιθουμε με τους βοριους και να βγαλουμε το προγραμα.καπου εκει γιρο στις 8 σουρουπονει.καλουμε λοιπον μεσα σε 4ωρες να πιω καφεδακι να βολταρω μια τον βολο για της (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ) φωτογραφιες και να φαω σε καπιο ταβερνακι.λιγο κουραστικο μου φενεται κ ο χρονος λιγοστος (μη ξεχναμε οτι 7πμ της επομενης πρεπει να ξαναειμαστε στο ποδι οι περισσοτεροι)
οσον αφορα το οικονομικο υπολογισω να χαλασω γυρο στα 120 με 130 (για βενζινες,καφεδες κ μασα)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mitchxxcbr στις Τρι 27 Απρ 2010 - 19:35, 4 φορές συνολικά
Αριθμός μηνυμάτων : 446 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
ξεκιναω σαββατο πρωι παλι 10πμ,χαλαρα γυρο στις μια ειμαι στο προορισμο μου βολταρω μια βολο-πηλιο και σταματαω ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ κ χωρις να με πιεζει ο χρονος να χαζεψω τα ομορφα τοπια και να βγαλω οσες αναμνηστικες φωτο θελω.το βραδακι κανω τον περιπατο μου στον βολο και διαλεγω με την ανεση μου ενα ωραιο ταβερνακι να φαω.σιρα εχει ενα ζεστο ντους και το πρωι αφου θα εχω ξεκουραστει αρκετα βγενω στο λιμανι πινω τα ουζακια μου και εχω ολη την μερα μπροστα μου να κρινω ποτε ειναι η καταλληλη ωρα να ξεκινισω το ταξιδι της επιστροφης
εριξα μια γριγορη ματια για τιμες ξενοδοχιων.με 50-60ευρο βρισκεις καλα δυκλινα 3αστερων δηλ 25-30ευρο το ατομο συν 20ευρο επιπλεον βενζινες συν 20-30ευρο για επιπλεον καφεδες και σουβλακια συνολο 70-80 ευρο επιπλεον (χοντρικα ολα αυτα)
συμπερασμα, αντι να χαλασεις 130ευρο για μια κουραστικη μερα και να μην προλαβεις να κανεις κ πολλα χαλας 200 ευρουλινια κ κανεις ενα ωραιοτατο 2ημερο, εισαι ανετος κι ωραιος και φευγεις με πολες ωραιες αναμνησεις.
εγω αυτο λεω να κανω και θα χαρω πολυ να μιραστω αυτη την εμπιρια μαζι σας!!!! αν βλεπετε οτι καπου ειμαι λαθος η κατι δεν εχω υπολογισει σωστα ειμαι ολος αυτια..
οσοι πιστοι προσελθετε λοιπον
Deep Purple Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 425 Φύλλο : Ηλικία : 59 Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
συμπερασμα, αντι να χαλασεις 130ευρο για μια κουραστικη μερα και να μην προλαβεις να κανεις κ πολλα χαλας 200 ευρουλινια κ κανεις ενα ωραιοτατο 2ημερο, εισαι ανετος κι ωραιος και φευγεις με πολες ωραιες αναμνησεις.
Δηλαδή αν η συνάντηση γίνει ενα 2ωρο νωρίτερα... γλυτώνετε κούραση, 70€ (ξενοδοχείο) και απολαμβάνετε τον βόλο για ένα 6ωρο αντί του 4ωρου...
Σαφέστερα οικονομικότερο και με περισσότερο χρόνο για όλους. Μειονέκτημα? Θα κοιμηθείτε νωρίτερα την προηγούμενη μέρα γνωρίζοντας πως έτσι θα έχετε μεγαλύτερες αντοχές, περισσότερο χρόνο για εκδρομή (αξιοθέατα, μάσα, πιώμα, χώνεψη, φωτογραφίες...)
Τι πράγματα κερδίζει ο άνθρωπος αν κοιμηθεί 2 ώρες νωρίτερα..
Άκου και τον Λούκυ..
giorgos 11xx Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Φύλλο : Ηλικία : 62 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2009
Οι Αθηναίοι θα συναντηθούν στις 9.00 στα πρώτα Διόδια Αθηνών για να αναχωρήσουν (αυστηρά) στις 9.30!! Οι Θεσσαλονικείς θα συναντηθούν στις 9.30 στα Μαλγαρα για να αναχωρήσουν (και αυτοί αυστηρά ) στις 10.00!! Το σημείο συνάντησης στον Βόλο θα είναι στόν κόμβο μικροθηβες?? Αν ναί... απο τι ώρα μέχρι τι ώρα περίπου??
subzero Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 24/07/2009