Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
#61Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Σαβ 21 Μαρ 2015 - 21:41
CJ MakIs X έγραψε:
Μπαίνοντας Αλεξανδρούπολη ερχόμενος από Κομοτηνή. Είναι το λεγόμενο "καρανυχτερ". Είναι πολύ...... Δρόμος
Χμμμ.... μου πέφτει λιιιιγο μακριά.
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
#62Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Κυρ 22 Μαρ 2015 - 10:19
CJ MakIs X έγραψε:
Φίλε μου καλημέρα και από μένα και να το χαίρεσαι το εργαλείο σου με πολλά και καλά χλμ Δύο ερωτήσεις να σου κάνω επειδή σκέφτομαι για αγορά κάμερας 1) Τι κάμερα είναι αυτή; Δώσε κάποια στοιχεία , τιμή, κάποιο link κλπ 2) Είδα ότι την στηρίζεις έξω στο φαίρινγκ με βεντούζα ( ή όχι ; )Στηρίζεται καλά στα πολλά; Δεν έχει κίνδνο να σου φύγει; Εχω υπόψη μου κάποιες κάμερες ( από ebay) που είδα ότι την στηρίζουν στο κράνος αλλά στα 200+ μάλλον θα την ψάχνεις
Α και ο δρόμος Κομοτηνή - Αλεξανδρούπολη έχει όντως φοβερές ευθείες και το ευχαριστιέσαι. Το 97 και το 2001 που είχα πάει Τουρκία ( πριν γίνει η Εγνατία ) υπήρχε ο φοβερός αυτός δρόμος
CJ MakIs X Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 391 Φύλλο : Ηλικία : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2011
#63Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Κυρ 22 Μαρ 2015 - 20:45
Ναι'σαι καλά φίλε μου. Λοιπόν έψαχνα παρά πολύ καιρό και για Camera έκανα και 2-3 δοκιμές. Αυτή που επέλεξα είναι η GoPro 3+. Την πείρα €280 (Ελλάδα) GoPro Action Cam Ειναι πολλά το ξέρω. Αλλά πίστεψε με αξίζει και το τελευταίο €. Στο συγκεκριμένο Video ειναι κολλημένη με την γνήσια βεντούζα της (το μοναδικό γνήσιο αξεσουάρ που πρέπει να πάρεις €45) Έχει βέβαια και αυτοκόλλητες βάσεις. Έχει δοκιμαστεί μέχρι τα 280χλμ. χωρίς κάν τον παραμικρό κραδασμό και ο ήχος τέλειος. Ότι άλλες πληροφορίες θες πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
#64Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Κυρ 22 Μαρ 2015 - 21:05
off topic... αλλά να πω κι εγώ..
Drift HD 170
Αδιάβροχη, δεν κουνάει με όσα χιλιόμετρα θες να πάς, έχει επιλογή κλήσης της κάμερας και δεν τρέμει η εικόνα (με τίποτα)!
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
#65Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Δευ 23 Μαρ 2015 - 18:08
CJ MakIs X έγραψε:
Ναι'σαι καλά φίλε μου. Λοιπόν έψαχνα παρά πολύ καιρό και για Camera έκανα και 2-3 δοκιμές. Αυτή που επέλεξα είναι η GoPro 3+. Την πείρα €280 (Ελλάδα) GoPro Action Cam Ειναι πολλά το ξέρω. Αλλά πίστεψε με αξίζει και το τελευταίο €. Στο συγκεκριμένο Video ειναι κολλημένη με την γνήσια βεντούζα της (το μοναδικό γνήσιο αξεσουάρ που πρέπει να πάρεις €45) Έχει βέβαια και αυτοκόλλητες βάσεις. Έχει δοκιμαστεί μέχρι τα 280χλμ. χωρίς κάν τον παραμικρό κραδασμό και ο ήχος τέλειος. Ότι άλλες πληροφορίες θες πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω.
Φίλε το φτηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε! Εγώ πήρα μια φτηνιάρικη με 90€ και από εικόνα.. εντάξει, για τα λεφτά που έδωσα,... καλή είναι. Ο ήχος όμως ρε φίλε μαύρο χάλι, Έτσι και τη φυσήξει λίγο ο αέρας τελείωσε. Τι σελοτέϊπ έβαλα πάνω στην τρυπίτσα του μικροφώνου, τι μονωτική ταινία, τι την έκλεισα με θερμοκόλλα, δεν δούλεψε τίποτα. Η μόνη λύση να καλύψεις τον ήχο με μουσική, αλλά εγώ θέλω να ακούγεται και ο ήχος της μηχανής γμτ. Το μόνο καλό είναι ότι στα παρελκόμενα έχει και βάσεις: με βεντούζα, αυτοκόλλητη, για τιμόνι (οχι του ΧΧ) αλλά πιάνει στην χειρολαβή πίσω. Πάρα κάτω βάζω και ένα ακατέργαστο βίντεο να δείς τα χάλια. Μόλις είδα το δικό σου βιντεο έπαθα πλάκα απο την ποιότητα του ήχου που δεν ακούγεται το παραμικρό. Δεν ξέρω αν άλλες μάρκες αντίστοιχης τιμής είναι το ίδιο καλές ΠΧ: sony as100v ή as30 ή sj 5000 γιατί στα τέστ που έχω δει στο γιουτούμπ κανένας δεν τις δοκιμάζει με 200+ στον αέρα.
Για το βίντεο δες το στο youtube HD
ptinotrofos Χρυσό μέλος
#66Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Δευ 23 Μαρ 2015 - 18:40
Μένο η δικιά σου έχει βλέπω και τηλεχειριστήριο, από εικόνα πολύ καλή, από ήχο πως πάει?
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
#67Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Δευ 23 Μαρ 2015 - 19:09
Η κάμερα ήταν τοποθετημένη πάνω στο κράνος με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι ενα μονότονο φύσημα (σαν την δική σου περίπτωση)... Πιστεύω πως παίζει το κύριο λόγο το σημείο τοποθέτησης αν θές να ακούς τον κινητήρα, δίχως το εκνευριστικό φύσημα... συνήθως πάνω στο τεπόζιτο για να καλύβεται απο τον αέρα και να μπορείς να ηχογραφείς τον ήχο του κινητήρα..
ptinotrofos Χρυσό μέλος
#68Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Δευ 23 Μαρ 2015 - 19:54
Menos έγραψε:
Η κάμερα ήταν τοποθετημένη πάνω στο κράνος με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι ενα μονότονο φύσημα (σαν την δική σου περίπτωση)... Πιστεύω πως παίζει το κύριο λόγο το σημείο τοποθέτησης αν θές να ακούς τον κινητήρα, δίχως το εκνευριστικό φύσημα... συνήθως πάνω στο τεπόζιτο για να καλύβεται απο τον αέρα και να μπορείς να ηχογραφείς τον ήχο του κινητήρα..
Α μπα. Είναι να τό'χει η κούτρα της να κατεβάζει ψείρες Την έβαλα και στο ρεζεβουάρ, τα ίδια, Ο Μάκης την έχει βάλει έξω από τη ζελατίνα και τρώει όλο τον αέρα αλλά δεν παίρνει χαμπάρι και το μηχανάκι ακούγεται μια χαρά. Η gopro διαφημίζει ότι στην 3+ έχει εξελίξει ακόμα περισσότερο τα φίλτρα που κόβουν το <<ενοχλητικό φύσημα>>
ΥΓ: Μάκη απο την τιμή να υποθέσω ότι έχεις την silver edition ?
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
#69Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Δευ 23 Μαρ 2015 - 20:08
Menos έγραψε:
off topic... αλλά να πω κι εγώ..
Drift HD 170
Αδιάβροχη, δεν κουνάει με όσα χιλιόμετρα θες να πάς, έχει επιλογή κλήσης της κάμερας και δεν τρέμει η εικόνα (με τίποτα)!
Off topic στο off topic Ωραίο βίντεο μένο. Μία απορία βασική. Που και πώς την έχεις στηρίξει και δείχνει και κοντέρ και δρόμο; Στο πλάι του κράνους είναι; Την έχεις δοκιμάσει στα πολλά;
#70Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Δευ 23 Μαρ 2015 - 21:03
Εγώ πάντως παιδιά είμαι υπερευχαριστημένος. Όσο για το χειριστήριο έχει και αυτή και παρά πολλές βάσεις, απλά μπαίνει παντού.
Off topic στο off topic Ωραίο βίντεο μένο. Μία απορία βασική. Που και πώς την έχεις στηρίξει και δείχνει και κοντέρ και δρόμο; Στο πλάι του κράνους είναι;
Η στήριξη έχει γίνει στο πάνω μέρος του κράνους..
Nxontz έγραψε:
Την έχεις δοκιμάσει στα πολλά;
Όπως βλέπεις στην φωτογραφία, ήμουν φορτωμένος και δεν μπορούσα να πάω με πολλά.. Πάντως έχει δοκιμαστεί σε μεγάλες ταχύτητες (200+) και ουδέποτε συγκινήθηκε.. έχει μια πραγματικά δυνατή βάση στήριξης!
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
#73Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Τρι 24 Μαρ 2015 - 21:24
Νομίζω ότι είναι εμφανής η διαφορά στην ποιότητα της hd 170 από τις φθηνότερες. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ κοιτάζω μια της sony pj810. Ακριβή αλλά έχει και προβολέα led για μίνι παρουσιάσεις. Για άλλη χρήση τη θέλω, όχι για τη μοτό.
#74Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Τετ 25 Μαρ 2015 - 21:32
Παιδιά και εγώ έχω μια sony as30 πολύ καλη επιλογή για τα χρήματα που έδωσα. ...με wifI. . gps... Καλή μπαταρια και χωρις να χρειάζομαι remote ...την χειρίζεται από το κινητό Android. .170euro
#75Θέμα: Απ: CBR XX Super Bluebird Παρ 3 Απρ 2015 - 14:00