Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
#466Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Παρ 2 Αυγ 2013 - 11:34
χαχαχαχαχαχαχαχα ωραίος ο Γιάννης.
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
#467Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Παρ 2 Αυγ 2013 - 16:50
ckara έγραψε:
Τι σκεφτεσε ????? Αν θα δωσεις τα @@δια σου ή οχι ???
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
#468Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Τρι 6 Αυγ 2013 - 17:10
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Χαιρετίσματα, #NSA. Χάρη στις ενέργειες του Edward #Snowden, ο κόσμος έχει πλέον επίγνωση του παράλογου, ενοχλητικού και περίτεχνου προγράμματος παρακολούθησής σας. Κάθε χρήστης Verizon. Κάθε λογαριασμός Facebook,LinkedIn,Google+ και Twitter. Κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης στο Yahoo!, Bing και Google. Κάθε λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows,Google Chrome και Apple Mac. Κάθε web browser Safari, Chrome και Internet Explorer. Κάθε συναλλαγή με Paypal και Google Wallet. Κάθε e-mail Gmail, Outlook και Yahoo. Κάθε περιεχόμενο στο iCloud, Dropbox, Drive και SkyDrive. Κάθε μήνυμα σε AOL, Yahoo! Messenger και Google Talk. Κάθε κλήση με Skype, Facetime, Google Hangouts και Talk. Κάθε Flickr, Instagram, Picasa, Tumblr και Youtube. Όλοι είναι θύματα των παράνομων αντιτρομοκρατικών μέτρων σας. Η κατασκοπεία,πάνω από 120 εκατ. ανθρώπων,συμπεριλαμβανομένων των αθώων πολιτών του δικού σας έθνους, δεν ήταν μια καλή ιδέα, και θα το καταλάβετε αρκετά σύντομα.
Τώρα ξεκινάμε την "Operation National Security Agency",σε αντίποινα της ασέβειάς σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορείτε να περιμένετε να κατασκοπεύετε κρυφά τους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα κακό,με το πρόσχημα της προληπτικής καταπολέμησης της τρομοκρατίας ,ενώ αποτύχατε να σταματήσετε την έκρηξη βόμβας στη Βοστώνης,και να περιμένετε έγκριση. Είστε άχρηστοι σε όλους, εκτός από όσους βρίσκονται στην εξουσία και οι οποίοι επιθυμούν να την κρατήσουν, σε βάρος της ιδιωτικής ζωής του κάθε πολίτη,που τη δικαιούται σύμφωνα με το Σύνταγμα, για το οποίο δε δείχνετε σεβασμό.
Η #OpNSA θα είναι αμείλικτη στο έργο της και δε θα αφήσει καμία πέτρα ασήκωτη,όπως ακριβώς κάνετε σε όλους μας. Από αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να ξυπνάνε και,κατά συνέπεια, να εναντιώνονται στο πρόγραμμα σας για την περισυλλογή δεδομένων.Σύντομα θα καταλάβετε και μόνοι σας,τι είναι να σας κατασκοπεύουν,να αποθηκεύονται τα προσωπικά σας στοιχεία και να είναι διαθέσιμα σε όλους.
Επίσημα καλούμε, όλους τους πολίτες του Διαδικτύου, όλους τους #Anonymous και όλους τους ακτιβιστές,να πάρουν τους υπολογιστές τους,να βγουν τους δρόμους και να χρησιμοποιήσουν κάθε διαθέσιμο τρόπο,για να ακουστεί η φωνή τους,πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Παραβιάσεις όπως αυτή,ΔΕΝ θα αντιμετωπιστούν με απάθεια.Οι #Anonymous έχουν αποδείξει ότι είναι μία υπερδύναμη που πολεμάει για το καλό, και πολύ περισσότερο, μια Νέμεσις στην τυραννία και την αδικία.
Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να παραβιάζετε την ιδιωτική ζωή μας. Νομίζατε ότι θα μπορούσατε να παρακολουθείτε ανθρώπους,χωρίς λόγο. Αλλά το καλύτερο από όλα,νόμιζατε ότι θα μπορούσατε να ξεφύγετε,μετά απ' όλα αυτά.
Η NSA θα χάσει το παιχνίδι. Όλη η βάση σας θα ανήκει σε εμάς. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε Να μας περιμένετε.
IRC : webchat.anonops.com channel: #opnsa
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που εσείς,η "ελίτ",θα επιβιώσετε. Είστε ήδη τελειωμένοι.
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
#469Θέμα: τα ψεύτικα λόγια των πολιτικών Δευ 9 Σεπ 2013 - 18:01
Αν και δεν μου αρέσουν τέτοια θέματα σε moto - forum , και αν κρίνουν οι αdmin. ας σβηστεί,
«Κύριε Σαμαρά, ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, για ποιο πλεόνασμα μιλάτε;»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 17:35
Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια επιστολή την οποία φέρεται να έστειλε ένας 19χρονος στον Αντώνη Σαμαρά μέσω ενός blog με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ για το πρωτογενές πλεόνασμα. Στην επιστολή του ο νεαρός αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως έχασε τον πατέρα του πριν από περίπου 18 μήνες όταν έβαλε τέλος στην ζωή του για χρέη ύψους 145.000 ευρώ.
Αναλυτικά η επιστολή του 19χρονου:
«Είμαι 19 χρονών, φοιτητής & ανασφάλιστος εργαζόμενος σε 2 δουλειές που μου πίνουν το αίμα. Δεν παραπονιέμαι.
Στην Ελλάδα της κρίσης τους, το να έχω δύο δουλειές, έστω και αν μαζί αθροίζουν 750€ μηνιαίως με καθιστούν προνομιούχο. Από αυτές τις δουλειές εξάλλου έχει φαγητό η μητέρα μου και η 12χρονη αδερφή μου.
Δεν έχω και πολλές επιλογές. Όντας ανασφάλιστος είμαι και φοροφυγάς. Ναι ναι, αυτός που ψάχνει όλη μέρα η κυβέρνηση. Έχω εισοδήματα και δεν τα δηλώνω. (Γιάννη Στουρνάρα, ακούς
Δεν ήμουν πάντα φοροφυγάς όμως. Μόλις 1 χρόνο πριν ήμουν ένα χαμογελαστό παιδί με όρεξη και όνειρα. Προερχόμενος από οικογένεια της μεσαίας τάξης όπως μας αποκαλούσαν, είχα κάθε λόγο να πιστεύω πως έχω τη δυνατότητα να έχω μια ευτυχισμένη απλή ζωή. Ο πατέρας μου, ελεύθερος επαγγελματίας δεν ήταν ποτέ πολύ στο σπίτι. Δούλευε όλη μέρα για να μας προσφέρει το καλύτερο. Ποτέ δεν ήταν η ζωή τόσο εύκολη όσο θέλουν να την παρουσιάζουν.
Το κόστος ζωής ήταν πάντα υψηλότατο για τους απλούς ανθρώπους. Φροντιστήρια, αγγλικά, χαρτζιλίκι, ενοίκιο, φαγητό, ένδυση, λογαριασμοί, φόροι, δεν ήταν εύκολο να καλυφθούν. Ο πατέρας μου όμως δούλευε όλη ημέρα και τα κατάφερνε.
Στις αρχές του 2008 άρχισαν όμως τα πρώτα προβλήματα. Τα χρήματα δεν έφταναν. Ο πατέρας μου είχε δύο επιλογές. Είτε να στερήσει από το παιδί του βασικές παροχές για τη μόρφωση του και άλλα χρήματα από τον υπόλοιπο οικογενειακό προϋπολογισμό, είτε να το παλέψει μόνος του με δανεικά από τις τράπεζες. Επέλεξε να δανειστεί & να το παλέψει μόνος του.
Στα τέλη του 2012 τα χρέη του προς το δημόσιο & τις τράπεζες είχαν φτάσει κάπου στις 145.000€ . Η πίεση από τις εισπρακτικές εταιρείες & από την τηλεόραση μέσω των δημοσιογράφων-τρομοκρατών αφόρητη. Ο πατέρας μου ένα ωραίο μεσημέρι, βγήκε στην αυλή μας, κοίταξε τον ήλιο & αυτοπυροβολήθηκε με την κυνηγητική του καραμπίνα.
Η ζωή μας ανατράπηκε για πάντα. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Δεν έπρεπε να τους κάνει τη χάρη. Έπρεπε να αδιαφορήσει & να τους αφήσει να λένε ότι θέλουν.
Δεν χρεώνω την αδυναμία του πατέρα μου στον Σαμαρά. Ο πατέρας μου κρίνοντας εκ του αποτελέσματος ήταν αδύναμος. Όμως αν δεν κυνηγούσαμε το success story θα ήταν ακόμη μαζί μας. Αν το κράτος δεν κυνηγούσε τους απλούς πολίτες ο πατέρας μου θα ήταν μαζί μας…
Αν το κράτος έβαζε φυλακή όσους πολιτικούς & επιχειρηματίες έφαγαν δισσεκατομμύρια δημοσίου χρήματος ο πατέρας μου θα ήταν μαζί μας…
Αν το κράτος έβαζε πάνω από όλα τους πολίτες του & μετά τους τοκογλύφους ο πατέρας μου θα ήταν μαζί μας…
Αν το κράτος ενδιαφερόταν για τη γεννιά μου ο πατέρας μου θα ήταν μαζί μας & εγώ θα ήμουν ακόμη ένας νέος άνθρωπος με όνειρα & θα μπορούσα να χαμογελάσω.
Κύριε Σαμαρά ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, για πιο πλεόνασμα μιλάτε;».
#470Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 9 Σεπ 2013 - 18:05
Το αφήνω βέβαια γιατι ειναι ένα κομμάτι απο την Ελλάδα , Αλλα θα παρακαλέσω να μην γίνουν πολιτικά σχόλια γιατι τότε θα κλειδώσει το Θεμα . Ευχαριστω για την κατανόηση !!
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
#471Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 9 Σεπ 2013 - 18:26
Meletis έγραψε:
Το αφήνω βέβαια γιατι ειναι ένα κομμάτι απο την Ελλάδα , Αλλα θα παρακαλέσω να μην γίνουν πολιτικά σχόλια γιατι τότε θα κλειδώσει το Θεμα . Ευχαριστω για την κατανόηση !!
Μελέτη δεν κάνουμε και δεν θα αναπτύξουμε πολιτική συζήτηση . Απλά αυτή είναι μια πραγματικότητα που έχουν βιώσει αρκετές χιλιάδες οικογένειες τα τελευταία χρόνια της εξαθλίωσης του Έλληνα . Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί δεν φταίνε μόνο αυτοί που μας τα κάνουν. Φταίμε και εμείς που τους ανεχόμαστε και αποδεχόμαστε όλα αυτά . Να δούμε πότε θα πάρουμε τα "ματσούκια"... να τους κυνηγήσουμε.... αντί να αυτοκτονούμε !!!
#472Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 9 Σεπ 2013 - 18:35
Στο ίδιο καζάνι είμαι και θέλω να τους βρίσω όλους !!! Τα ίδια τραβαω , αλλα δε θέλω να επεκταθώ !! Δεν τους υποστηρίζω , εύκολα τους στηνω στον τοίχο !!! Απλά δε θέλω να φανεί το μίσος μας εδω μέσα !!!! Ας δείχνουμε εδω μονο την αγαπη μας για τις δυο ρόδες !!!!
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
#473Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 9 Σεπ 2013 - 18:41
Το θέμα "τα ψεύτικα λόγια των πολιτικών" συγχωνεύθηκε στο παρόν πόστ και συνεχίζεται..
Thodo L200 Χρυσό μέλος
#474Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Τετ 11 Σεπ 2013 - 14:31
Το απόγευμα στις 7/9/2013 που η Θεσσαλονίκη με χίλια ζόρια προσπαθούσε να πείσει ότι “γιορτάζει” τα 78α εγκαίνια της ΔΕΘ, ένας περίεργος αναβρασμός παρατηρούνταν σε 5 – 6 σημεία της πόλης. Ήταν οι προσυγκεντρώσεις που διοργάνωναν κάποιες ομάδες ανάλγητων σωματείων, οργανώσεων και πολιτών που δε συμμερίζονται τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Αntonis – τεκνοποιώ το κεφάλι μου, που θέλει να ξανασώσει ετσιθελικά τη χώρα. Σ’ ένα από αυτά, στο Λευκό Πύργο, ήταν συγκεντρωμένοι καμιά τριανταριά "αντιεξουσιαστικά" στοιχεία με πορτοκαλί γιλέκα που άκουγαν στο όνομα «Μοτοσυκλετιστές εν Δράσει». Είχαν κι ένα πανό που έγραφε “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” το οποίο αν το παράφραζες, απευθυνόταν σ’ ολους αυτούς που διαμαρτύρονται για τις αυτοκτονίες, για την ανεργία, για τη φτώχεια και δεν καταλαβαίνουν ότι φτάσαμε ως εδώ γιατί «μαζί τα φάγαμε». Κι επειδή, άβυσσος η ψυχή των μοτοσυκλετιστών, κάποιος "αναρχοάπλυτος" έριξε την ατυχή ιδέα να εκδράμουν μοτοπορώντας (sic) μέχρι το Γερμανικό Προξενείο. Το πρώτο μπλόκο με τις κλούβες το περάσανε άνετα, πιάνοντας στον απογευματινό ύπνο τους μπάτσους που χάιδευαν τα’ "όρχια" τους, σίγουροι ότι κανένας αυνάνας δε θα τολμήσει να ροβολήσει κατά την καγκελαρία της Σαλονίκης όπου ορισμένοι γερμανοτραφείς υπάλληλοι έπιναν τον καφέ τους στο μεγάλο ρετιρέ με θέα το Θερμαϊκό και τον Όλυμπο. Στο δεύτερο όμως είχε «πέσει το σύρμα» το ασύρματο και μια στρατιά από μηχανές, κράνη, επωμίδες, μπότες, κλόμπς και μαγκιά, παρατάχτηκε μπροστά στους άμοιρους Action Riders. Ασύρματοι πήραν φωτιά, όπλα απασφαλίστηκαν, Δελτάδες κατέφτασαν, απειλές, φωνές και μαρσαρίσματα, όλα μια «ωραία ατμόσφαιρα». Καμία τύχη για τους πορτοκαλί κοινούς θνητούς. Μετά από κάνα μισάωρο διαπραγματεύσεων και ανταλλαγής απειλών εκατέρωθεν, οι Καρνέισον επέβαλαν το γράμμα του νόμου και οι ταραξίες της πόλης υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στη βάση τους. Οι Γερμανοί, μετά από μια στιγμιαία αναστάτωση που τους έφερε ένα ρέψιμο (έφταιγε κι η μεσημεριανή μπύρα), συνέχισαν τον καφέ τους, ήσυχοι πλέον ότι το προτεκτοράτο τους έχει υπάκουα ντόπερμαν για να το φυλάνε.
Απο 'ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει' στο facebook
Thodo L200 Χρυσό μέλος
#475Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Πεμ 12 Σεπ 2013 - 15:54
#477Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 16 Σεπ 2013 - 10:18
Thodo L200 Χρυσό μέλος
#478Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 16 Σεπ 2013 - 20:50
Μετα απο διαφορες εξαγγελιες αυτου του κρατους το οποιο κανει κουμαντο στη χωρα μας, κατα καιρους για νεες θεσεις εργασιας και πολλα αλλα τετοια...κουραφεξαλα...για να μην χρησιμοποιησω αλλες πιο βαριες εκφρασεις, λιγες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ακομα συνανθρωποι μενουν ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Το παρακατω ρεπορταζ αναφερεται στις 11 Ιουνιου, πλεον εχουν κλεισει τα πρατηρια!
Λουκέτο στα πρατήρια τσιγάρων
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τρίτη έξω από το Υπουργείο Οικονομικών οι πρατηριούχοι σιγαρέτων Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.
Ο σύνδεσμος διαμαρτύρεται για τη μη λήψη ασφαλιστικών μέτρων από την Επιτροπή Ανταγωνισμού σχετικά με τις αποφάσεις των πολυεθνικών καπνοβιομηχανιών να δημιουργήσουν δίκτυο αποκλειστικής διανομής στις περιοχές της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των πρατηριούχων αυτό θα οδηγήσει σε λουκέτα τις επιχειρήσεις τους και θα οδηγήσει 1000 άτομα στην ανεργία.
Το e-reportaz βρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Πρατηριούχων Σιγαρέτων Αθηνών και Προαστίων, Αποστόλου Μάριο.
«Η εταιρεία Phillip Morris μας κατήγγειλε μια σύμβαση που είχαμε υπογράψει συνεργασίας και διανομής των προϊόντων της. Από 1η Ιουνίου εμείς δεν έχουμε τα τσιγάρα του Παπαστράτου, που σημαίνει ότι χάνουμε ένα 35 με 40% του όγκου της δουλειάς μας. Την ίδια πρακτική ακολουθούν και οι άλλες πολυεθνικές. Αυτό προκαλεί προβλήματα γιατί πολλά πρατήρια δεν θα αντέξουν να παραμείνουν στο χώρο και ένα από αυτά είναι το δικό μου» τονίζει ο πρόεδρος του συνδέσμου των πρατηριούχων.
Και συνεχίζει o κ. Αποστόλου, «Υπολογίζουμε ότι είναι 1000 οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν στο λεκανοπέδιο Αττικής. Το ίδιο ισχύει και στη Θεσσαλονίκη και στη Πάτρα αλλά και στον Πειραιά. Εμείς αυτό που ζητάει είναι να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας. Να ανασταλεί η απόφαση αυτή του Παπαστράτου».
Και συνεχιζω...ΦΤΟΥ ΣΑΣ 300, 300 να ειναι οι ωρες σας!!!!!!!!
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
#479Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Δευ 16 Σεπ 2013 - 22:47
σαν επαγγελματιας του χώρου εχω να δηλώσω οτι και να λενε λιγα λενε. ειναι τοσα τα προβλήματα που απορρέουν απο την μονοπωλιακή στην ουσία αγορά που δημιουργείτε που ο χωρος και ο χρονος εδω ειναι πολυ λιγος ακομα και για μια απλη αναφορά τους
Thodo L200 Χρυσό μέλος
#480Θέμα: Απ: Ελλάδα και πολιτική. Τρι 17 Σεπ 2013 - 10:26