| Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #46Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Πεμ 11 Απρ 2013 - 23:41 | |
| - ckara έγραψε:
- άλλαξα κι εγω ζελατίνα... σήμερα...
ειδού:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] χαοχαοχοαχοαοχ καλό ειναι πρώτα να βάζεις το πριν και μετά το μετά γιατί μπερδεύεις λίγο (ειδικά αμα δουλεύεις και στα ψηλά όπως εγώ...) |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #47Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Πεμ 11 Απρ 2013 - 23:54 | |
| καλό ειναι αγαπητέ φιλε αν αγοράζεις απο ε-βαυ η αλλα ιντερνετο καταστήματα να ελέγχεις τη ποσοστό ευχαριστημενων πελατών εχει καθε πωλητής που αγοράζεις αν κάποιος εχει κάτω απο 90% να μην τον προτιμάς. μπορεί να βρεις κάποιον πωλητή που να εχει το ιδιο προϊόν στα 20 ευρω αλλα να εχει ποσοστό 89% και ακριβώς το ιδιο απο άλλον πωλητη με 95% αλλα 23 ευρω προτίμησε τον δεύτερο. δεν στο λεω για να σου κανω τον μαστερ του διαδικτύου απλα ξερω πως στην αρχή ειναι λιγο δύσκολο (διοτι στους περισσότερους ειναι άγνωστη η διαδικτυακή αγοραπωλησία) ενα ακομα που πρεπει να προσέξεις ειναι η αγορές εκτος ευρωπαϊκής ένωσης που αν η εκτιμώμενη αξια του προϊόντος ειναι πάνω απο 45ευρω αν θυμάμαι καλα εχουν χρεώσεις εκτελωνισμού και πρόσθετων φόρων. δεν θα επεκταθώ αλλο διότι ισως να ειμαι λίγο εκτος θέματος αλλα σίγουρα η κάθε αγορα εχει τα θετικά και τα αρνητικά της. κριμα που δεν ειχα δει νωρίτερα το θεμα για να σε βοηθήσω. καλη επιτυχία στην επόμενη αγορα σου απο οπου και αν ειναι |
|
| |
tsiftis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 495 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| #48Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Παρ 12 Απρ 2013 - 0:24 | |
| Καλησπέρα παιδιά! Χρήστο όμορφη η ζελατίνα σου! Mario ευχαριστώ για τις συμβουλες. Έχω ξαναψωνίσει απο ebay απλώς έτυχα στην περίπτωση μάλλον. Δυστυχώς δεν αξιώθηκα να ξανασχοληθώ με το θέμα ζελατίνα, καθώς προέχουν άλλα πράγματα και το ταμείον είναι μείον εδώ και καιρό. Ίσως αποφασίσω να μου κάνω το δώρο όταν βρω ευκαιρία και απόθεμα χρημάτων. Σκέφτομαι τα πάντα.Απο την πιο φθηνή του ebay που θα κάνει την δουλειά της καλύτερα απο την κοντή μανίσια του 2000 λογικά, μέχρι την πιο ακριβή ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα αποφασίσω όταν το ξαναβάλω στο πρόγραμμα επίσημα. |
|
| |
ckara Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 706 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2013
| #49Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Παρ 12 Απρ 2013 - 7:34 | |
| - tsiftis έγραψε:
- Καλησπέρα παιδιά!
Χρήστο όμορφη η ζελατίνα σου! Mario ευχαριστώ για τις συμβουλες. Έχω ξαναψωνίσει απο ebay απλώς έτυχα στην περίπτωση μάλλον. Δυστυχώς δεν αξιώθηκα να ξανασχοληθώ με το θέμα ζελατίνα, καθώς προέχουν άλλα πράγματα και το ταμείον είναι μείον εδώ και καιρό. Ίσως αποφασίσω να μου κάνω το δώρο όταν βρω ευκαιρία και απόθεμα χρημάτων. Σκέφτομαι τα πάντα.Απο την πιο φθηνή του ebay που θα κάνει την δουλειά της καλύτερα απο την κοντή μανίσια του 2000 λογικά, μέχρι την πιο ακριβή ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα αποφασίσω όταν το ξαναβάλω στο πρόγραμμα επίσημα. ευχαριστω!! για δες εδω... (toprated πωλητης!!!) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]αν θες βοηθεια σχετικά με το ebay... απλά ζήτα... είμια χρόνια αγοραστής!!Φωτογραφίες από το απόγευμα και μετά.. χθες λυσαμε όλο το κουστούμι σχεδόν... κουραση.. Η ζελατίνα είναι δώρο φίλου... αλλά δεν είναι από τις ακριβές. Οι τρύπες δεν ήταν 100% σωστές και μας ζόρισαν οι μετατροπες... αλλά το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. - Erecozi έγραψε:
χαοχαοχοαχοαοχ καλό ειναι πρώτα να βάζεις το πριν και μετά το μετά γιατί μπερδεύεις λίγο (ειδικά αμα δουλεύεις και στα ψηλά όπως εγώ...) οχι απαραίτητα.... και μη μου πεις ότι δε κατάλαβες πιο ειναι το παλιο και πιο το καινούριο???? |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #50Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Παρ 12 Απρ 2013 - 12:35 | |
| - ckara έγραψε:
- για δες εδω... (toprated πωλητης!!!)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Αν μιλάμε για την ίδια ζελατίνα που έχεις τοποθετήσει στην μηχανή σου, η τιμή είναι δελεαστική!! |
|
| |
ckara Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 706 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2013
| #51Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Παρ 12 Απρ 2013 - 13:42 | |
| - Menos έγραψε:
- ckara έγραψε:
- για δες εδω... (toprated πωλητης!!!)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Αν μιλάμε για την ίδια ζελατίνα που έχεις τοποθετήσει στην μηχανή σου, η τιμή είναι δελεαστική!! απλά πρέπει να είσαι πιο σκυφτός για να μη σε χτυπάει ο αέρας σε σχέση με την HARRIS... |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #52Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Παρ 12 Απρ 2013 - 16:09 | |
| Ποσο σκυφτος πια ;;; Θα μπω μέσα στον κινητήρα !!!! Θα κοιμηθώ στο ντεποζιτο στο τέλος !!!!! |
|
| |
panagos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 429 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Μαγνησία Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| #53Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Παρ 12 Απρ 2013 - 17:58 | |
| Βρήκα μία στο car.gr [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] .Προσωπικά αυτή εχω και εγώ.Είμαι 1,84 και πιστεύω θα ήταν καλύτερα εαν φορούσα την πιο τουριστική της mra.Περισσότερη προστασία απο τη μαμά ζελατίνα ,αλλά όχι όσο θα ήθελα. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #54Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Σαβ 13 Απρ 2013 - 1:58 | |
| |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #55Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Σαβ 13 Απρ 2013 - 6:13 | |
| Αυτή τη version δεν την είχα σκεφτεί !!!!!!!!!! Το έχω πάθει με κομπρεσερ , λες να το παθω και με xx ????? |
|
| |
Sotos80 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Φύλλο : Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2014
| #56Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Τρι 30 Ιουν 2015 - 17:37 | |
| Καλησπέρα,
βοηθήστε αν ξέρετε... είδα ότι σχετικά με την μαμά ζελατίνα υπάρχουν 3 διαφορετικοί κωδικοί. Ήξερα για τους δύο όπου απο 2001 και μετά νομίζω είναι πιο ψηλή. Ο άλλος κωδικός είναι για το 2007 μοντέλο απ ότι μου είπε το συνεργείο, ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι ... τί διαφορές υπάρχουν με τις προηγούμενες δύο? |
|
| |
hondalife Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2015
| #57Θέμα: FERING ΓΙΑ ΧΧ Δευ 2 Νοε 2015 - 22:19 | |
| Μήπως πρέπει να θιξουμε και λίγο αυτό το θέμα? Το δικο μου δεν με ικανοποιεί και το κατάλαβα τωρα με το πολυ κρύο. ....οι ωμοι μου ειναι εντελώς εκτεθειμένοι....το είχε το ΧΧ αλλα εμενα δεν μου κάνει. Πως τα λενε αυτα δεν θυμάμαι κιόλας. ...ειναι στρογγυλό στο κέντρο. ...ειδα και του Δημήτρη στο καινούργιο βιντεο και φτιαχτηκα.... |
|
| |
-bono- Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 293 Φύλλο : Ηλικία : 56 Τόπος : Ρέθυμνο Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2013
| #58Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Δευ 2 Νοε 2015 - 22:44 | |
| Μάλλον εννοείς την double bubble ζελατίνα. Αν είναι αυτό να ξέρεις ότι θα βρείς διαφόρων εταιριών καθώς είναι aftermarket με κόστος από 60-130 ευρώ. |
|
| |
-bono- Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 293 Φύλλο : Ηλικία : 56 Τόπος : Ρέθυμνο Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2013
| #59Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Δευ 2 Νοε 2015 - 22:47 | |
| Πιο μεγάλη προστασία όμως από τον άνεμο προσφέρουν οι τύπου touring που είναι πιο ψηλές και σου περνάνε τον αέρα πάνω από το κράνος. Όσο για το κρύο στους ώμους νομίζω καλύτερη λύση είναι ένα δερμάτινο χειμερινό μπουφάν μοτοσυκλέτας. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #60Θέμα: Απ: Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! Τρι 3 Νοε 2015 - 0:56 | |
| - -bono- έγραψε:
- Πιο μεγάλη προστασία όμως από τον άνεμο προσφέρουν οι τύπου touring που είναι πιο ψηλές και σου περνάνε τον αέρα πάνω από το κράνος. Όσο για το κρύο στους ώμους νομίζω καλύτερη λύση είναι ένα δερμάτινο χειμερινό μπουφάν μοτοσυκλέτας.
Αν έχει και χειμωνιάτικη επένδυση από μέσα ακόμα καλύτερα αλλιώς μια μπλούζα φλις και είσαι ΟΚ Εγώ έχω βολευτεί με μπουφάν και παντελόνι γκορντούρα, ενώνει με φερμουάρ στη μέση και έχει αφαιρούμενη επένδυση. Τα είχα πάρει 150 ευρα απο το LIDL. Έχω και δερμάτινα αλλά είναι βαριά και δεν βολεύουν εξ άλλου η γκορντούρα είναι πιο ζεστή κι αδιάβροχη. Τώρα όσον αφορά τη ζελατίνα του φέρινγκ υπάρχουν κάτι παραφουσκωμένες τουριστάδικες που είναι να τις βλέπεις και να ξερνάς (προσωπική άποψη). Υπάρχουν και σπόϊλερ που πιάνουν στη μαμά ζελατίνα και διάφορες αφτερ μάρκετ που θέλουν ψάξιμο. Το κακό με αυτές είναι ότι δεν ξέρεις αν σου κάνουν αν δεν τις δοκιμάσεις. Ούτε μπορείς να βασιστείς στη γνώμη κάποιου άλλου ιδιοκτήτη γιατί μπορεί να έχει διαφορετικό σωματότυπο απο εσένα ή και διαφορετική στάση απάνω στη μηχανή. ΠΧ εγώ βολεύομαι με τον αέρα στους ώμους γιατί μου κρατάει κόντρα στα πολλά και δεν πέφτει βάρος στα χέρια. ΥΓ: Υπάρχει και ένα σχετικό θέμα εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
|
| |
| Ζελατίνα για cbr 1100 ΧΧ;! | |
|