|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #31Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Πεμ 21 Αυγ 2014 - 12:05 | |
| - ckara έγραψε:
- Menos έγραψε:
- Και το αποτέλεσμα θα είναι πιό;
θα σου πω ένα παράδειγμα που έγινε και μάλιστα.. ναι στην Ελλάδα! Αυτοκίνητο έβαλε βενζίνη, και είπε ότι έβαλ 20 λίτρα! Ο δείκτης δεν έδειχνε ούτε τα μισά. Ε λοιπόν, ο οδηγός κάλεσε τη αστυνομία καθώς και την αγορανομία για να κάνουν ελέγχους. Ηρθε ειδικό κλιμάκια που έλεγξε την ποσότητα των καυσίμων και διαπίστωσε ότι όντως αυτό έγινε. Ο ιδιοκτήτης καταδικάστηκε για απάτη!
Τι θα κερδίσω??? εγώ τίποτα... θα χάσω την μέρα μου!!!! αλλά σίγουρα ένα ακόμη απατεώνας θα φύγει από το χώρο!!! Δεν τους έχουμε ανάγκη!!!!
Αν ο Βενζινάς είναι επαγγελματίας θα αναγνωρίσει το λάθος και θα αποζημιώσει ότι έγινε... και σου εγγυώμαι ότι εσύ θα γίνεις η κινητή του διαφήμιση!!!! αυτα!!!
Ο ωχαδερφισμος για μένα πέθανε!!! σε πληρώνω για να είσαι σωστός!!! Καλό το παραδειγμά σου, αλλά... 1) Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για απάτη αλλά για ανθρώπινο λάθος.. άρα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον πρατηριούχο για απατεώνα.. 2) Ας κάνουμε την υπόθεση πως το παλληκάρι θέλει να πληρωθεί την ταλαιπωρία του για τις 2 μέρες που έτρεχε να συμμαζέψει την μηχανή του.. Θα πρέπει να ξοριστεί στην άκρη του πουθενά με συνοδεία εναν αστυνομικό για να παρουσιάσει το συμβάν. α) Θα πρέπει να κρατάει την απόδειξη πως έβαλε πετρέλαιο αντί βενζίνης απο το συγκεκριμένο βενζινάδικο.. χλωμό.. γιατί δύσκολα κρατάμε τέτοιες αποδείξεις στα χέρια μας.. β) Ο αστυνομικός αφού καταγράψει το συμβάν (αφού υπάρχει η απόδειξη) θα σε ρωτήσει να θές να υποβάλεις μήνυση στο εν λόγο πρατήριο καυσίμων. Εδώ αρχίζει το "τρέχα πλήρωνε".. Αν τον πάς δικαστικά, τρώς χρήματα σε δικηγόρους και στο δικαστήριο. Χαλάς χαλαρά ακόμη μια μέρα.. αρα χάσιμο χρημάτων ΚΑΙ απο την δουλειά σου... για να κερδίσεις τι;; Τα 20-30€ που σου στοίχισε η μηχανή να φτιαχτεί;; Τα έξοδα + την ταλαιπωρία στα Δικαστήρια που θα σου στοιχίσουν 5-6 φορές τα χρήματα που κέρδισες;; Η μήπως θα σφραγίσουν το βενζινάδικο λόγω ανθρώπινου λάθους; Δεν λέμε για ωχαδερφισμό στην προκειμένη περίπτωση, αλλά για ένα μεμονωμένο περιστατικό που εάν ο πρατηριούχος δεν ασχοληθεί, μάλλον που δεν σε συμφέρει οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά να το τραβήξεις στα άκρα. Πάντα φιλικά. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| #32Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Πεμ 21 Αυγ 2014 - 15:12 | |
| θα συμφωνησω απολυτα με τον κυριο Μενελαο ειναι μεγαλος μπελας και τρεξιμο ασε που δεν μου εδωσε αποδειξη γιατι μου ειπε οτι ταχα ληπει το αφεντικο και κραταει αυτος τα κλειδια της ταμειακης μηχανης τι ειναι αυτα παλι ??? εγω ξερω οτι βγαινει αυτοματα η αποδειξη τουλαχιστον σε πρατηρια shell οπου συνηθως βαζω παραμυθια πουλανε ολοι τους απο το κακο στο χειροτερο παμε!!! |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #33Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Πεμ 21 Αυγ 2014 - 21:06 | |
| Τελικά πετρέλαιο πλήρωσες ? ή πλήρωσες βενζίνη και σου έβαλε πετρελαιο? και που είπες οτι είναι αυτό το βενζινάδικο? Για να το προτιμάμε δλδ. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #34Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Πεμ 21 Αυγ 2014 - 22:49 | |
| - basilhscbr125 έγραψε:
- θα συμφωνησω απολυτα με τον κυριο Μενελαο ειναι μεγαλος μπελας και τρεξιμο ασε που δεν μου εδωσε αποδειξη γιατι μου ειπε οτι ταχα ληπει το αφεντικο και κραταει αυτος τα κλειδια της ταμειακης μηχανης τι ειναι αυτα παλι ??? εγω ξερω οτι βγαινει αυτοματα η αποδειξη τουλαχιστον σε πρατηρια shell οπου συνηθως βαζω παραμυθια πουλανε ολοι τους απο το κακο στο χειροτερο παμε!!!
Σε τρώει ο ποπός σου για BAN? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| #35Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Πεμ 21 Αυγ 2014 - 23:25 | |
| τελικα βενζινη πληρωσα και μου εβαλε diesel και μου κακοφανικε ειναι η αληθεια γατι ειδα 1.595 το λιτρο η βενζινη που το λιγοτερο που εχω δει ειναι 1.607 κατι ετρεχε δεν μπορει!!! το βενζιναδικο βρισκεται στο Σουνιο προς Λαυριο μεσα σε ενα στενακι |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #36Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Πεμ 21 Αυγ 2014 - 23:57 | |
| - pablo έγραψε:
- basilhscbr125 έγραψε:
- θα συμφωνησω απολυτα με τον κυριο Μενελαο
Σε τρώει ο ποπός σου για BAN? Eντάξει, το παλληκάρι δεν γνωρίζει και θέλησε να φερθεί πολιτισμένα (και μπράβο του). Βασίλη μπορείς να με λές Μένο η Μενέλαο.. σ΄ευχαριστώ πάντως για τον τίτλο τιμής. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #37Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Παρ 22 Αυγ 2014 - 0:06 | |
| - basilhscbr125 έγραψε:
- τελικα βενζινη πληρωσα και μου εβαλε diesel και μου κακοφανικε ειναι η αληθεια γατι ειδα 1.595 το λιτρο η βενζινη που το λιγοτερο που εχω δει ειναι 1.607 κατι ετρεχε δεν μπορει!!! το βενζιναδικο βρισκεται στο Σουνιο προς Λαυριο μεσα σε ενα στενακι
το πετρελαιο παίζει στο 1,30 μεγάλος αλήτης δεν πρόκειται για λάθος αλλά για νοθεία |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| #38Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Παρ 22 Αυγ 2014 - 0:13 | |
| οτι πεις εσυ Μενο μου!!! τωρα περι νοθειας προκειται περι απατεωνιας δεν γνωριζω το μονο που γνωριζω ητανε πως θα μου δημιουργουσε μεγαλο προβλημα στο μηχανακι και ευτυχως που το καταλαβα γρηγορα και δεν ειχαμε δυσαρεστα γεγονοτα |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #39Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Παρ 22 Αυγ 2014 - 0:57 | |
| παντως το οτι σε πηγε το μηχανακι αποσταση με ντηζελ μεσα, ειν αι αξιον θαυμασμου! |
|
| |
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #40Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Παρ 22 Αυγ 2014 - 1:03 | |
| Προφανώς ήταν αναμειγμένο με βενζίνη. Επιπλέον υπήρχε βενζίνη στα σωληνάκια και στο καρμπυρατέρ. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| #41Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Παρ 22 Αυγ 2014 - 18:59 | |
| ναι περι νοθειας προκειται αλλιως δεν θα με εφερναι Περιστερι για κανενα λογο!!! |
|
| |
ckara Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 706 Φύλλο : Ηλικία : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2013
| #42Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Παρ 22 Αυγ 2014 - 19:05 | |
| - Menos έγραψε:
Δεν λέμε για ωχαδερφισμό στην προκειμένη περίπτωση, αλλά για ένα μεμονωμένο περιστατικό που εάν ο πρατηριούχος δεν ασχοληθεί, μάλλον που δεν σε συμφέρει οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά να το τραβήξεις στα άκρα. Πάντα φιλικά.
και το ανθρωπινο λάθος... ένας σωστός επαγγελματιας το αναγνωρίζει και το αποζημιώνει!!! αυτό πρέπει να ζητηθεί στην προκειμένη περίπτωση.... οτιδηποτε άλλο είναι αδιαφορία και ωχαδερφισμός!!!! ο καθένας φυσικά έχει τις απόψεις του!!! εγώ είμαι "κακός" 'οταν δεν αναγνωρίζουν το λάθος οι δηθεν επαγγελματιες... αυτα!!!! |
|
| |
stathis193 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Φύλλο : Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2012
| #43Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Κυρ 24 Αυγ 2014 - 12:24 | |
| Εγώ απορώ! πώς μπόρεσε και τοποθέτησε την μάνικα πετρελαίου, σε ντεπόζιτο βενζίνης! Έχω την εντύπωση ότι η κάθε μάνικα έχει διαφορετικό πάχος… Για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών… Αν κάνω λάθος διορθώστε με!??
|
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #44Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Κυρ 24 Αυγ 2014 - 15:19 | |
| Το στόμιο της μάνικας του πετρελαίου είναι αρκετα μεγαλύτερο απο το στόμιο της αμόλυβδης βενζίνης. Στο ΧΧ υπάρχει ενα "δαχτυλίδι" που δεν επιτρέπει το στόμιο του πετρελαίου να εισέλθει στο τεπόζιτο. Είχα την εντύπωση πως αυτό το "δαχτυλίδι" υπήρχε/ίσχυε σε όλα τα μοντέλα... |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #45Θέμα: Απ: προβλημα!!!!! Κυρ 24 Αυγ 2014 - 17:15 | |
| Οχι, αυτο το δαχτυλιφη δεν υπαρχει σ ολα τα μοντελα, στο δικο μου εχει μεγαλο στομιο, εκτος αν εχει αλλαχθει το τεποζιτο αλλα παλι ειναι 24λιτρα... |
|
| |
|