ιωνας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 321 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2010
| #31Θέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΧΧ... Δευ 10 Μαρ 2014 - 21:48 | |
| - Menos έγραψε:
- Μιλάω με τον προ-προ ιδιοκτήτη και σου απαντώ... υπολόγιζε πάντως + 130.000 χλμ.
Ευχαριστω δυνατα. |
|
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #33Θέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΧΧ... Δευ 10 Μαρ 2014 - 23:01 | |
| - apostatis έγραψε:
- Το συγκεκριμενο μηχανακι πήρα.
Η αγορα του ΧΧ ηταν συνειδητή αποφασιζοντας οτι εξηπηρετει τις αναγκες μου και τα γουσταριλικια μου (ταξιδια, μεγαλες βολτες κτλ). Σιγουρα δεν ειχα αυταπατες για τα πραγματικα χλμ της μηχανης, βαση απλης λογικης (δεκαετιας spor touring μηχανακι με 45000 χλμ, μονο στην Β.Ευρωπη θα βρεις που βολταρουν ενα μηνα το χρονο). Απ'οσο ξερω τα συγκεκριμενα μηχανακια εχουν επιδειξει αντοχη στο χρονο και αξιοπιστια αρκει να τα αγαπαει λιγο ο ιδιοκτητης τους και να τα συντηρει τουλαχιστον στα απολυτος απαραιτητα (λαδακια ξυδακια κτλ). Η γενικη εικονα της μηχανης εδειχνε καλη. Σιγουρα ο πωλητης στην εκθεση που το αγορασα δεν ηταν και τοσο κατατοπιστικος αλλα απο την αλλη δεν εχω συναντησει και εμπορο, που σε αγνωστο του αγοραστη, θα ανοιξει το κουτακι με τις αληθειες... Περισσοτερα και σιγουρα θα μαθω απο τον μηχανικο που το εχει στα χερια του και το ξεψαχνιζει. Βεβαια θα ηθελα να μαθω τα πραγματικα χλμ της μηχανης που θα καβαλαω για να ξερω και την συντηρηση αλλα και την προσοχη που πρεπει να της δωσω, για να ειμαι ασφαλης απο την μια και απο την αλλη να την ευχαριστηθω στις βολτες μου!
Και ενα περιστατικο που εχει να κανει με την νοοτροπια του Ελληνα αγοραστη μηχανης. Πουλαγα το Ζ750 08 μοντ. που ειχα με 46.000 χλμ πραγματικα, 1ο χερι, βιβλιο σερβις ολα σε γνωστο εμπειρο μηχανικο της KAWASAKI (-------) κτλ κτλ. Το βλεπει αγοραστης ο οποιος εντυπωσιαζεται απο την εξωτερικη εμφανιση, το βολταρει και το βρισκει αψογο αλλα κατι δειχνει να τον απασχολει... Εχοντας την χαλαρωτητα να μιλησουμε (γνωστος φιλου) τον ρωταω και μου λεει οτι αν δεν ειχε τοσα πολλα χλμ θα το επαιρνε... και πως βρηκε της ιδιας χρονολογιας, οχι τοσο φορτωμενο με περιφερειακα, αλλα με 12000 χλμ στα ιδια λεφτα. Του απαντησα πως αν μου δωσει μια μερα χρονο θα του το δωσω με 11000 χλμ αλλα θα ηταν κοροιδία!!! το όνομα του μηχανικού εχει σβηστεί για λόγους διαφήμισης ευχαριστώ για την κατανόηση. |
|
rallistas Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : Stone City Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2014
| #34Θέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΧΧ... Τρι 11 Μαρ 2014 - 19:10 | |
| Οπως και να εχει με τα χιλιομετρα εδειχνε καθαρο και ημουν ετοιμος να το τσιμπησω κι εγω αν δεν μας τα εκαναν μπαλονια οι τραπεζες.Το θεμα ειναι το μηχανακι να ειναι σωστο.Εγω τη δικη μου την πηρα ξαναβαμμενη ολοκληρη και ειχε και τρακαρισμα μπροστα αλλα ηταν αψογα φτιαγμενη,οποτε ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες. |
|