|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
polecat81 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 226 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Γερακας Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
| #16Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Πεμ 27 Μαρ 2014 - 22:17 | |
| Παντως Deliko Για τις ντιζες θελει ψαξιμο αλλα για τα μαρκουτσια τα βγαζεις τα περνεις στο χερι και σε εναν καλο μαρκουτσα σου βαζει στα ιδια ακροφισια πιο μακρια μαρκουτσια με μιδαμινο κοστος.Και του συμπλεκτη και του φρενου.Εδω που μενω υπαρχει ενας πολυ καλος και φτινος.Αν σε ενδειαφερει στειλε μου πμ. |
|
| |
deliko Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Αθηνα Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2013
| #17Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Δευ 31 Μαρ 2014 - 18:09 | |
| Η τιμωνόπλακα κατέβηκε 15 χιλ. για να έχω ενα μινιμουμ μηκος στα μαρκουτσια και τις ντιζες. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικά χαμηλα, το φοβάμαι. Εκανα τεστ ντραιβ όλα καλά φαίνονται. Χρήστο λέω να περάσω κάποια στιγμή να το δείς κι εσυ.
|
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
| #18Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Δευ 31 Μαρ 2014 - 18:38 | |
| Τι εννοεις κατεβηκε απο που το μετρας, ποιο ειναι το συνολικο?
Κανονικα απο το πανω μερος στις μπουκαλες μεχρι την τιμονοπλακα πρεπει να ναι 39χιλ απο μαμα.
Οι εταιριες αλατηριων δινουν αναλογα τα ελατηρια και την εταιρεια μεχρι 44χιλ συνολικο.
Πολλοι μαστοροι ομως απο λαθος υπολογιζουν και βαζουν την πλακα ακριβως εκει που ειναι η ασφαλεια το οποιο ειναι λιγο και ειναι λαθος...απο που το μετρας εσυ? |
|
| |
deliko Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Αθηνα Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2013
| #19Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Δευ 31 Μαρ 2014 - 21:17 | |
| - Thodo L200 έγραψε:
- Τι εννοεις κατεβηκε απο που το μετρας, ποιο ειναι το συνολικο?
Κανονικα απο το πανω μερος στις μπουκαλες μεχρι την τιμονοπλακα πρεπει να ναι 39χιλ απο μαμα.
Οι εταιριες αλατηριων δινουν αναλογα τα ελατηρια και την εταιρεια μεχρι 44χιλ συνολικο.
Πολλοι μαστοροι ομως απο λαθος υπολογιζουν και βαζουν την πλακα ακριβως εκει που ειναι η ασφαλεια το οποιο ειναι λιγο και ειναι λαθος...απο που το μετρας εσυ? Απο το πάνω μέρος της μπουκάλας. Σωστά το λες το manual γράφει 39χιλ. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #20Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Δευ 31 Μαρ 2014 - 22:55 | |
| Έχουμε και λέμε 2,8 - 1,5 = 1,3 δλδ 50€ ο πόντος, ακριβούτσικο είναι. Τέλος πάντων πές μας πως το βλέπεις, έγινε καθόλου πιο ξεκούραστο? |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #21Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τρι 1 Απρ 2014 - 9:38 | |
| - deliko έγραψε:
Η τιμωνόπλακα κατέβηκε 15 χιλ. για να έχω ενα μινιμουμ μηκος στα μαρκουτσια και τις ντιζες. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικά χαμηλα, το φοβάμαι. Εκανα τεστ ντραιβ όλα καλά φαίνονται. Χρήστο λέω να περάσω κάποια στιγμή να το δείς κι εσυ. 15 μου μοιάζει πολύ. 10 θα σου έλεγα εγώ. |
|
| |
deliko Μέλος
| #22Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τρι 1 Απρ 2014 - 11:00 | |
| Σιγουρα είναι πιο άνετη θέση οδήγησης. Αλλά δεν θα το αφήσω σε αυτήν την κατάσταση. Συντωμα θα αλλαχτουν ντιζες και σωληνάκια και το μηχανακι θα επανέλθει στα μέτρα του. |
|
| |
deliko Μέλος
| #23Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τρι 1 Απρ 2014 - 11:57 | |
| - polecat81 έγραψε:
- Παντως Deliko Για τις ντιζες θελει ψαξιμο αλλα για τα μαρκουτσια τα βγαζεις τα περνεις στο χερι και σε εναν καλο μαρκουτσα σου βαζει στα ιδια ακροφισια πιο μακρια μαρκουτσια με μιδαμινο κοστος.Και του συμπλεκτη και του φρενου.Εδω που μενω υπαρχει ενας πολυ καλος και φτινος.Αν σε ενδειαφερει στειλε μου πμ.
Φιλε Τασο για τα μαρκουτσια έχω δύο προσφορες 150€ και 70€ αν θέλεις στε'ιλε μου διεύθυνση και τηλ. του δικού σου να συγκρίνω. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #24Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τρι 1 Απρ 2014 - 18:00 | |
| [Πόνο στην πλάτη; Καρπό πόνος; Στη συνέχεια, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένας πολύ γρήγορος για να χωρέσει και λογικό να αγοράσει το σύνολο των μετώπες bar. Μπορούν να τοποθετηθούν σε λιγότερο από 10 λεπτά, θα αυξήσει τις ράβδους κατά 28 χιλιοστά, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε υπάρχον φρένο σας σωλήνες ή καλώδια. τιμή μας ... £ 75,00 ανά σετ Αν και η γκουγκλομετάφραση είναι για τα μπάζα φαίνεται καθαρά ότι διαφημίζουν πως δεν χρειάζεται καμμιά μετατροπή. Το μάτι τους το αλλήθωρο. Τους έστειλες κανένα μέϊλ να τους τα χώσεις? Ασχετο αλλά είδα ότι το μήνυμα εχει Νο: 1111 |
|
| |
deliko Μέλος
| #25Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τρι 1 Απρ 2014 - 19:03 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- [Πόνο στην πλάτη; Καρπό πόνος;
Στη συνέχεια, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένας πολύ γρήγορος για να χωρέσει και λογικό να αγοράσει το σύνολο των μετώπες bar. Μπορούν να τοποθετηθούν σε λιγότερο από 10 λεπτά, θα αυξήσει τις ράβδους κατά 28 χιλιοστά, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε υπάρχον φρένο σας σωλήνες ή καλώδια. τιμή μας ... £ 75,00 ανά σετ
Αν και η γκουγκλομετάφραση είναι για τα μπάζα φαίνεται καθαρά ότι διαφημίζουν πως δεν χρειάζεται καμμιά μετατροπή. Το μάτι τους το αλλήθωρο. Τους έστειλες κανένα μέϊλ να τους τα χώσεις?
Ασχετο αλλά είδα ότι το μήνυμα εχει Νο: 1111
Το προσεξα Κωστα το καρρε του ασσου Σου ευχομαι και στο καζινο !!! Φυσικά και τους το επεσήμανα. Αυτοι επιμένουν οτι αν διαβάσεις σωστά τις οδηγίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι οδηγίες εν τω μεταξύ έχουν την εξής πονηρή διατύπωση: Αν το σωληνάκι είναι πιό κοντο απο το κανονικό... Το ίδιο και για τις ντίζες ... σε στύλ όχι οτι φταινε αυτοί αλλά εμείς που τα κοντύναμε, και δίνει ορισμένες οδηγίες με τις οποίες κερδίζεις μισό χιλιοστό. Σε τέτοιες περιπτώσεις ισως θα έρτεπε να αντιδρούμε σαν ομάδα χιλίων τόσων εν δυνάμει πελατών. Για να το σκευτούμε |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #26Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τετ 2 Απρ 2014 - 19:15 | |
| Ωραία ολα ρε παιδια και οι προσθήκες και οι ντιζες και τα μαρκουτσια !!!!! Με αυτα τα δυο ψ της ανύψωσης όμως τι θα γίνει ;;;;; |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #27Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τετ 2 Απρ 2014 - 19:58 | |
| |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #28Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τετ 2 Απρ 2014 - 20:02 | |
| μαλλον περρασε εντελλως αππαρατηρητο |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #29Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τετ 2 Απρ 2014 - 20:42 | |
| Είναι για να το λες και να το ευχαριστιέσαι. Έτσι να γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου..... Ψου παχύ
Στο θέμα μας. Μέτρησα τι περιθώριο έχω να ανεβάσω τα κλιπονς χωρίς προσθήκες στις τάπες και το βρήκα 14χιλ. μέχρι τις ασφάλειες. Δεν είναι πολύ αλλά σίγουρα θα είναι πιο ξεκούραστο. Άρα απαιτούνται δύο αποστάτες 14χιλ που πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να φτιαχτούν στον τόρνο. Το δύσκολο είναι να πείς στο μηχανουργό τι θέλεις να σου φτιάξει, Κανονικά πρέπει να του δώσεις ένα τρισδιάστατο σχέδιο. Έχει κανένας καμιά φαϊνή?
Κώστα υπάρχει κανένα μηχανουργείο στην γειτονιά σου που θα μπορούσαμε να δείξουμε τους δικούς σου και να του ζητήσουμε να μας φτιάξει δυο πιο κοντούς στα 14mm |
|
| |
Thodo L200 Χρυσό μέλος
| #30Θέμα: Απ: Ανυψωση τιμονιού Τετ 2 Απρ 2014 - 21:18 | |
| |
|
| |
|