pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #16Θέμα: Απ: Αφαίρεση κοντερ Κυρ 29 Σεπ 2013 - 14:45 | |
| - Metal heart έγραψε:
- Κατά την (ταπεινή μου) γνώμη,έπραξες άριστα,προλαβαίνοντας (στο μέτρο του εφικτού,πάντα),τυχόν βραχυκυκλώματα από υγρασίες και όποιες άλλες φθορές που οφείλονται στον χρόνο.Έχω πρόσφατα ταλαιπωρηθεί άλλωστε,και ξέρω τί είναι να μένεις στον...τόπο από ηλεκτρικά!
Αυτο μ ετρωγε βασικα, και μιας και δεν ειχα δει ποτε τι γινεται κει μπροστα ειπα να το κανω. - cbx -six έγραψε:
- pablo έγραψε:
- Τελευταία με επιασε μια μανια να καθαρίσω επισταμένως το CBRακι μου.
Κατι με τρωει να το βλεπω εκει που καθεται να μιζεριαζει απο τοτε που παρεδωσα πινακιδες. Ετσι σημερα σειρά ειχε ο χώρος πισω απο το κοντερ, και οι επαφες καλωδιωσεις του κοντερ. Κωστή το ξέρεις αυτό που λένε ...δουλειά δεν είχε ο διάβολος ... και "κάτι" ...έκανε τα παιδιά του ??
Τι έκανες βρε αθεόφοβε ? Έλυσες το μηχανάκι για να το... ξεσκονίσεις ? !!! Δηλαδή αν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό ,θα το κάνεις όλο βίδες ? !!
Τώρα που ξαναβλέπω τις φωτό , έκανα ...μεγέθυνση κάποια ...και νομίζω πως είδα ...λίγη σκόνη σε ένα καλώδιο !!!
Απαράδεκτο !!! ...Ξαναλύσ΄το ...να το καθαρίσεις ..!!! τι? που? που? για λεγε, προλαβαινω, Κυριακη μεσημερι ειναι ακομα. |
|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #17Θέμα: Απ: Αφαίρεση κοντερ Κυρ 29 Σεπ 2013 - 17:16 | |
| Πολύ καλή παρουσίαση Κωστή! Πολλά |
|
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #18Θέμα: Απ: Αφαίρεση κοντερ Δευ 30 Σεπ 2013 - 21:07 | |
| Πω πω ρε Κωστη μιλαμε με τοσα θεματα που εχεις ανεβασει και το αναλυτικα θα παω και θα το φερω το ΧΧ στο σαλονι και θα αρχισω να το λυνω το θεμα ειναι οτι εαν το φερω μπορει να μην ειμαι εγω στο σπιτι πλεον μπραβο για υπομονη οχι μονο για τις εργασιες που κανεις αλλα που καθεσε και τραβας και φωτο ωστε να το καταλαβουν ολοι
|
|
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #19Θέμα: Απ: Αφαίρεση κοντερ Δευ 30 Σεπ 2013 - 21:58 | |
| |
|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #20Θέμα: Απ: Αφαίρεση κοντερ Κυρ 17 Νοε 2013 - 23:42 | |
| Πέρα απο το 10ράκι που χρησιμοποίησες για το λύσιμο πίσω απο τα καντράν, ποιά άλλα κλειδιά χρειάζονται; Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω το ίδιο επιχείρημα και πρέπει να γνωρίζω ποιά κλειδιά χρειάζομαι.. Επίσης... τι να προσέξω, τι να αποφύγω.. και σε ποιό σημείο θα ξεκινάω να βρίζω? |
|
pablo Ασημένιο μέλος
| #21Θέμα: Απ: Αφαίρεση κοντερ Δευ 18 Νοε 2013 - 0:34 | |
| η σχετικη δυσκολια και τα καντηλια Μενιο θα ειναι στις φωτο στην πρωτη σελιδα, τεταρτο ποσταρισμα. Στην πρωτη φωτο το 10ρακι που κρυβεται πισω απ τα καλωδια που δειχνω το εβγαλα με 10ρακι καρυδακι με βοηθεια μικρης καστανιας (1/4). απλο γερμανικο η γαλικο 10ρακι δυσκολευει πολυ εκει. Στη δευτερη φωτο, αφου ξεσφιξεις το παξιμαδι με απλο 10ρακι γαλλικο, μετα πρεπει να χωσεις τα χερια σου εκει και να ξεβιδωσεις το παξιμαδι με τα δαχτυλα. τα αλλα ειναι απλα, σε πανε μονα τους. απο πλαστικα αφαιρεις μονο αυτα που ειναι κατω απ το κοντερ, δυο κλιπσακια, δυο αλενόβιδες και οι δυο τελευταιες, πανω ψηλα, αλενοβιδες με 10ρια καρυδακια απο μεσα, της ζελατινας τα συγκρατουν. αυτα. |
|