| CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gregorycbr Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 119 Φύλλο : Ηλικία : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 08/08/2011
| #16Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τετ 23 Μάης 2012 - 21:15 | |
| εχε υπόψιν ότι εδώ στην βόρειο ελλαδα μονό 2 μάστορες κάνουν δυναμομετρισεις που είναι κοντά σχετικά σε μένα ένας είναι στην καβαλά κ ένας Χρυσούπολη καβαλάς... και δεν μου πολύ γεμίζουν το ματι |
|
| |
igor Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Ο δεύτερος είναι ο πρώτος από τους ηττημένους ..." Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
| #17Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τετ 23 Μάης 2012 - 21:57 | |
| - gregorycbr έγραψε:
- εχε υπόψιν ότι εδώ στην βόρειο ελλαδα μονό 2 μάστορες κάνουν δυναμομετρισεις που είναι κοντά σχετικά σε μένα ένας είναι στην καβαλά κ ένας Χρυσούπολη καβαλάς... και δεν μου πολύ γεμίζουν το ματι
παιζει κ αλλος μαστορας στη Θεσσαλλονικη...Σβραχνος πισω απ το σταθμο ΟΣΕ |
|
| |
gregorycbr Μέλος
| |
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #19Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Παρ 25 Μάης 2012 - 11:33 | |
| |
|
| |
gregorycbr Μέλος
| #20Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Σαβ 26 Μάης 2012 - 14:34 | |
| τι προτείνεται rapid beke 2 η pcv ?? 9(θα αυξήσω τα κυβικά του ) κai θα βάλω κ εκκεντροφόρο οπότε τι λέτε να βάλω απο τα 2 ??? |
|
| |
gregorycbr Μέλος
| #21Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τρι 29 Μάης 2012 - 17:08 | |
| mr. pissaman μια γνώμη σας θα με βοηθούσε αρκετά !!!! |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| #22Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τρι 29 Μάης 2012 - 18:18 | |
| Το rapid δεν το έχω δουλέψει καθόλου. Από ανθρώπους που το έχουν δουλέψει έχω ακούσει τα καλύτερα. Στην θέση σου πάντως, θα έστελνα ένα mail στον κατασκευαστή του εκκεντροφόρου, να σου προτείνει το καλύτερο set up! |
|
| |
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| #23Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τρι 29 Μάης 2012 - 20:56 | |
| Ρε παιδια ενα μηχανακι 125 μικρουλι ειναι το καημενο,ποσο να μπορεσει να βγαλει παραπανω αλογακια με οποιαδηποτε μετατροπη?????
-Πραγματικα με ολα αυτα τα παραπανω βοηθανε να δωσουν λιγη δυναμη ακομα,η καποια στιγμη θα μεινει με το μοτερακι στο χερι??? Επειτα τιθεται θεμα αξιοπιστιας..
Θα ηθελα να μαθω και εγω καποια γνωμη πανω σε αυτο σχετικα με τις βελτιωσεις εαν επηρεαζουν την ποιοτητα και την αξιοπιστια ενος κινητηρα.. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #24Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τρι 29 Μάης 2012 - 21:20 | |
| Προσωπικά πιστεύω πως ο κινητήρας είναι σαν τον ανθρώπινο οργανισμό.. όταν αρχίζεις τις "εγχειρίσεις".. ξεκινάνε τα προβλήματα.. ακόμη και όταν αρχικά όλα δείχνουν εντάξει. |
|
| |
gregorycbr Μέλος
| #25Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τρι 29 Μάης 2012 - 21:23 | |
| φιλε το cbraki δεν σπάει έχει το πιο δυνατό μοτέρ τα 67 χιλιοστά είναι λιγα για αυτό ακομα και φορτωμένο να ειναι ... γτ ο στρόφαλος του είναι ίδιος απο το cbr 150 που κυκλοφορεί στην ταιλανδι και οχι εδω..και γενικά έχει πολύ καλά μέταλλα ...οσο για τα άλογα έχουμε φτιαξει καρμπιρατέρ μοντέλο 67 χιλιοστά (162 κυβικά με ολα τα παρελκόμενα κ έβγαλε 20 τροχό...ανετα απο τα 11.μισι που εχει..τροχο |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #26Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τρι 29 Μάης 2012 - 22:37 | |
| γρηγορη σε ζηλευω ρε συ, αμα στην ηλικια σου ειχα τα μυαλα που εχω τωρα, και με την τρελα που ειχε η μηχανοβιοπαρεα μου τοτε, με τους πειραματισμους και τις πατεντες που θα ειχα κανει τοτε που ειχα χρονο και προσβασεις, τωρα μπορει να ειχα καμια ιδιοκατασκευη-παγκοσμια πατεντα. να ημουν ενας τρελος εφευρετης, χαχα. GO ON - ROCK ON |
|
| |
igor Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Ο δεύτερος είναι ο πρώτος από τους ηττημένους ..." Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
| #27Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τετ 30 Μάης 2012 - 0:42 | |
| εγω θα ελεγα αν θελεις γκαζι δινεις το μικρο και περνεις κατι μεγαλυτερο και γρηγοροτερο.βεβαια γουστα ειναι αυτα.κι εγω θυμαμαι οτι ειχα chally και απο 50cc το ειχα κανει 125 εξατμηση δισκοφρενα απο leed ss καρμπυρατερ καθετου ροης (χωρις λαιμο) εκκεντροφορο και ενα σωρο μετατροπες που αν καθησω να τις γραψω θελω μια μερα.τες πα...τρελα ειναι αυτη και γουστα. |
|
| |
gregorycbr Μέλος
| #28Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τετ 30 Μάης 2012 - 14:28 | |
| χαχαχχαχαχαχα pablo εντάξει τα μισά μου χρονιά (σημασία έχει ποσό αισθάνεσαι) έχεις δεν μου αρέσει να κάνω καγκουριλικια αλλά σωστές αν και ακριβότερες βελτιώσεις γτ δεν με ενδιαφέρει μόνο η πολύ η λίγο παραπάνω δύναμη αλλά να είναι όσο το δυνατν πιο αξιόπιστη με λίγα λόγια να ειναι σχεδον αλεξίσφαιρο :P αλλά όχι μόνο αυτό κύριός ασφάλεια (φρένα αναρτήσεις ..!!! οσο για αυτό που είπες igor εγώ αυτό θέλω να βελτιώσω με αυτό έχω σκάλωμα δεν θελω μεγαλύτερο .... |
|
| |
CBRakias-RR Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 134 Φύλλο : Ηλικία : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2011
| #29Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τετ 30 Μάης 2012 - 14:58 | |
| υπαρχουν τρελαμενοι στην ταυλανδη που το εχουν παει μεχρι 350 cc... στο εξωτερικο μαλιστα υπαρχουν πληρες κιτ τα οποια το φτανουν μεχρι 250 cc χαλαρα... αλλα τα λεφτα ειναι πολλα επειδη φτανουν και ξεπερνουν τα 1000€,αν ομως τα χεις αξιζει...το κακο ειναι οτι στην πορεια πρεπει να αλλαχτουν και αλλα πραγματα για να εχουμε μια σχετικη ασφαλεια στους δρομους.. |
|
| |
gregorycbr Μέλος
| #30Θέμα: Απ: CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? Τετ 30 Μάης 2012 - 15:10 | |
| το δικο σου με ενα καμπρυρατερ πιο μεγάλο και κυλινδροπιστονο κ κεφαλή από ατο 150 θα εχεις 19 αλογα ..... σιγουρα....κοστος 1200 ευρο .... |
|
| |
| CBR εκκεντροφορος και memjet θα κανουν δουλεια ??? to memjet αξιζει??? | |
|