2 φορες με εχουν μαζεψει ετσι!!!!την πρωτη φορα στην καρδιτσα, ημουνα μπροστα στο φαναρι με ενα παπακι κ ηρθε ο αλλος απο πισω κ εφτασα στο απεναντι σηματοδοτη!!! την δευτερη φορα στο ζωγραφου οταν εμενα το αλλαξα το τροπαριο κ επιανα δεξια αλλα κ εκει με προλαβαν.αφηρημενος οδηγος δεν με ειδε καν που ημουνα κ στην ακρη κ μπροστα του υστερα!!!ειχα ενα xt660 ενος μηνα!!! πλεον τα εχω συνδιασει ολα αυτα κ ετσι εχω γλυτωσει πολλα!!!οταν φθανω σε φαναρι προσωπικα ποτε δεν φτανω ΠΡΩΤΟΣ!βρισκομαι ειτε δεξια ειτε αριστερα απο το πρωτο αμαξι(αναλογα τον δρομο,διασταυρωση κ σε σημειο εμφανες για τον οδηγο του αμαξιου) κ οταν σταματησουμε τοτε μπαινω μπροστα του σφαιρα για να τον εχω σαν ασπιδα!!
Jimacos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1208 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Μου εχει τυχει 2 φορες..αλλα εχω ενα ''χουι'' που λενε στο χωριο μου(''συνηθεια'' για τους αθηναιους...χαχαχαχα)..με οποιοδηποτε οχημα σταματαω στο φαναρι και μεχρι να ερθει καποιος πισω μου εχω τα ματια μου στον καθρεφτη.Και τις 2 φορες που καποιος δε προλαβενε να σταματησει εβαλα ταχυτητα και εφυγα τη μια φορα ημουν πρωτος και την αλλη εκανα δεξια και τον απεφυγα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimacos στις Δευ 27 Ιαν 2014 - 9:17, 1 φορά
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Κάνω ότι μου φανεί ασφαλεστερο εκείνη τη στιγμή. Αν βάλεις ασπιδα 'ενα σμαρτ και πέσει απανω του ένα γκραν τσεροκι την έβαψες. Αν βάλεις ενα φορτ τρανζιτ φορτωμένο ΟΚ.
cbr 1100 xx kla. Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 324 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2012
μου εχει τυχει με το σκουτερ γυναικα παλι δυστυχως αλλα παντα στο φαναρι κοιταω πισω απο τον καθρεφτη...εγω εφυγα απο το σημειο και αυτη σταματησε εκει που ημουν εγω...οποτε μπροστα και σε ετοιμοτητα...
meangreen Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 189 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 29/05/2013
Αν δεν υπαρχουν ηδη αυτοκινητα στο φαναρι, σε ενα απο τα δυο ακρα κολλητα στο κρασπεδο. Αν υπαρχουν ηδη και δεν χωραω, αναμεσα σε δυο ( κι ας κλεινουν εντρομοι τα παραθυρα αγκαλιαζοντας τσαντες και κινητα), αν χωραω, μπροστα απο τη σειρα με πανω απο δυο αυτοκινητα.Ποτε, μα ποτε και για κανενα λογο πισω απο αυτοκινητο. Σε καθε περιπτωση τα ματια στους καθρεφτες (οι γληγοροι που τους αφαιρουνε, ας το αγνοησουνε αυτο) και τσεκαρισμα στις φατσες των οδηγων.Συνηθως ο επιρρεπης για να τη ''κανει'' ξεχωριζει ευκολα.
O Μεσιμερας Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 295 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ν.Ηρακλειο Αττικης Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
Ολα τα δικυκλα σταματανε μπροστα και πρωτα στο φαναρι,αυτο ειναι κανονας αγραφος!Πολλες φορες υπαρχει στριμωγμα μεγαλο αλλα στο κατω-κατω οπου και να εισαι σταματημενος στο φαναρι και περιμενεις το πρασινο πρεπει να εχεις σε αντιληψη το πεδιο γυρω σου,οχι να υπαρχουν μηχανακια διπλα σου η πισω σου και αυτοκινητα που δεν τα ειδες..
Κατι αλλο που συμβαινει στα φαναρια και πολλες φορες ειναι σοβαρη αιτια ατυχηματος ειναι η πολυ γρηγορη εκινηση οταν γινουν πρασινα,διοτι υπαρχουν Ζωα(μερικοι) που περνανε το αντιθετο φαναρι τελευταια στιγμη με με κοκκινο,και μετα........Ισως κατα την γνωμη μου η τελευταια αιτια ειναι πιο συχνη για ατυχηματα απο οτι που θα σταματησεις κατω απο το κοκκινο η σε ποια ακρη.
apostolos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Σερρες Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
Μου δημιουργήθηκε ένα ερώτημα βλέποντας το παρακάτω βίντεο.
Το παλληκάρι την έβγαλε καθαρή!!
Πώς μπορείς όμως να γλυτώσεις τέτοια κακοτοπιά?
Ποιός είναι κατα την γνώμη σας ο καλύτερος τρόπος αποφυγής ατυχήματος σε ένα κόκκινο φανάρι?
έτσι ακριβώς με χτύπησαν στην ξανθη πριν από ένα χρόνο περίπου... το καλο τις ιστορίας δε χτύπησα... το κακό 3.700 η ζημια το XX μου και πήρα μονο 1.170 από την ασφάλεια και μετά αναρωτιούνται γιατί παραδίδουμε πινακίδες και τρέχουμε σαν τους κλεφτες στους δρόμους , με τέτοιο κράτος και λίγα κάνουμε...
Spartiatis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 382 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Σπάρτη Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2015