| Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
blackroses Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| #121Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 11:59 | |
| Καλημερα σε ολους.Ηθελα να σας ενημεροσω οτι θα ερθουν και δυο φιλοι μου αν δεν υπαρχει προβλημα.Θα χουν ανεβει βεβαια απο την παρασκευη για Σ/Κ και θα μας συναντησουν εκει. |
|
| |
blackroses Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 129 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| #122Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 12:12 | |
| - χχ καρδιτσα έγραψε:
- απ οτι καταλαβα,9 μαιου για βολο ετσι;να σας βρω καπου γιατι θα ειμαι καρδιτσα,διπλα..και δε θα συναντηθω με κανενα απο σας!
Αν θες μπορουμε να κανονησουμε συναντηση λιγο εξω απο το Βολο και να παμε ολοι μαζι Βολο. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| |
| |
akis1100xx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #124Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 13:44 | |
| - χχ καρδιτσα έγραψε:
- απ οτι καταλαβα,9 μαιου για βολο ετσι;να σας βρω καπου γιατι θα ειμαι καρδιτσα,διπλα..και δε θα συναντηθω με κανενα απο σας!
οκ παρε τηλ στο 6977315809 να βρεθουμε |
|
| |
Xaris Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 970 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010
| #125Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 17:18 | |
| παιδια χιλια συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω να ερθω οσο και να το θελω δεν μου το επιτρεπουν τα οικονομικα μου μιας και απο την νεα μου δουλεια δεν εχω παρει ακομα χρηματα και παλι συγνωμη!! |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009
| #126Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 21:00 | |
| Παιδιά βλέπω πως το κανονίζετε αυτόνομα ο καθένας και όχι σαν ομάδα για την βόλτα. Από ότι κατάλαβα ο καθένας κανονίζει από μόνος του να είναι ήδη επάνω. Κάπου διάβαζα αν θυμάμαι καλά, ότι συμφέρει οικονομικά να ήταν πάνω από 1 μέρα νωρίτερα. Καλή σκέψη. Τώρα βλέπω ότι ακόμα πιο πολλοί συγκροτούν αυτή την σκέψη είτε για οικονομικούς λόγους είτε για πιο ξεκούραστο ταξίδι. Δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει, αλλά όταν θες να πεις ότι θα κάνεις μια συγκέντρωση για να μαζευτούν οι μοτοσυκλετιστές αυτού του φόρουμ και να συνταξιδέψουν και να χαρούν την παρέα της ομαδικής οδήγησης, ξεκαθαρίζεις αρχικά πως θα θέλαμε οι πιο πολλοί να γίνει. Αρα θα πέφτανε κάποιες ιδέες και από εκεί και πέρα ο καθένας θα έκανε αυτό που θα μπορούσε είτε οικονομικά, είτε ώρας, είτε χαλαρότητας με λίγα λόγια ο καθένας από την δική του μεριά όπως θα μπορούσε. Το να πετάγονται σιγά σιγά κάποιοι και να λένε εμείς θα κάνουμε αυτό, μια χαρά, αλλά δεν ηχεί καθόλου ωραία στο γενικό σύνολο. Δεν ξέρω αν Θάνος σπάστηκε με κάτι τέτοιο, ελπίζω να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως εγώ θα προτιμούσα να λέγαμε παιδιά θα ξεκινήσει ένα γκρούπ π.χ. το Σάββατο και το άλλο την Κυριακή και να δηλωθούν τα γκρούπ. Αν όμως ο καθένας επιλέξει να πάει με την παρέα του ξεχωριστά και εγώ να ανεβαίνω μόνος μου, ο χ μόνος του, ο άλλος με την παρέα του ε δεν το νιώθω παρέα στο ταξίδι.
Και πιθανόν δεν θα ακουλουθήσω. Εύχομαι τελικά όσοι πάνε να περάσουν πραγματικά φοβερά και τρομερά. |
|
| |
subzero Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 24/07/2009
| #127Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 21:40 | |
| - stavros έγραψε:
- Παιδιά βλέπω πως το κανονίζετε αυτόνομα ο καθένας και όχι σαν ομάδα για την βόλτα. Από ότι κατάλαβα ο καθένας κανονίζει από μόνος του να είναι ήδη επάνω. Κάπου διάβαζα αν θυμάμαι καλά, ότι συμφέρει οικονομικά να ήταν πάνω από 1 μέρα νωρίτερα. Καλή σκέψη. Τώρα βλέπω ότι ακόμα πιο πολλοί συγκροτούν αυτή την σκέψη είτε για οικονομικούς λόγους είτε για πιο ξεκούραστο ταξίδι.
Δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει, αλλά όταν θες να πεις ότι θα κάνεις μια συγκέντρωση για να μαζευτούν οι μοτοσυκλετιστές αυτού του φόρουμ και να συνταξιδέψουν και να χαρούν την παρέα της ομαδικής οδήγησης, ξεκαθαρίζεις αρχικά πως θα θέλαμε οι πιο πολλοί να γίνει. Αρα θα πέφτανε κάποιες ιδέες και από εκεί και πέρα ο καθένας θα έκανε αυτό που θα μπορούσε είτε οικονομικά, είτε ώρας, είτε χαλαρότητας με λίγα λόγια ο καθένας από την δική του μεριά όπως θα μπορούσε. Το να πετάγονται σιγά σιγά κάποιοι και να λένε εμείς θα κάνουμε αυτό, μια χαρά, αλλά δεν ηχεί καθόλου ωραία στο γενικό σύνολο. Δεν ξέρω αν Θάνος σπάστηκε με κάτι τέτοιο, ελπίζω να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως εγώ θα προτιμούσα να λέγαμε παιδιά θα ξεκινήσει ένα γκρούπ π.χ. το Σάββατο και το άλλο την Κυριακή και να δηλωθούν τα γκρούπ. Αν όμως ο καθένας επιλέξει να πάει με την παρέα του ξεχωριστά και εγώ να ανεβαίνω μόνος μου, ο χ μόνος του, ο άλλος με την παρέα του ε δεν το νιώθω παρέα στο ταξίδι.
Και πιθανόν δεν θα ακουλουθήσω. Εύχομαι τελικά όσοι πάνε να περάσουν πραγματικά φοβερά και τρομερά. Συμφωνω απολυτα.Εχει γινει μπαχαλο η κατασταση.Το θεμα ειναι να κανουμε μια βολτουλα για να γνωριστουμε μεταξυ μας.Αν συνεχιστει ετσι μαλλον κι εγω θα προτιμισω να κανω κατι αλλο. |
|
| |
Malous Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Φύλλο : Ηλικία : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2009
| #128Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 21:51 | |
| Απλα, για εμενα παντα, το θεωρω πολυ μεσα σε μια μερα να κανω 700+ΧΛΜ και να πληρωσω 150€ μονο για ενα καφε και ετσι ασπαζομαι την ευκαιρια να περασω και ενα Σ/Κ με τη κοπελα μου. Επισης χωρις να θελω να παιξω Ο καποιος και Ο γρηγορος, θα με κουραζε απιστευτα να κανω ολα αυτα τα χλμ με 120-130, οπως διαβασα πιο πριν και απο θεμα ωρας και μονο που θα ειμαι(και η κοπελα μου μαζι) πανω στο CBR μου. Ο καθενας εχει δικαιωμα να πηγαινει οπως θελει βεβαια και εγω σε καμια περιπτωση δε θα τον αναγκασω να με ακουλουθησει. Για αυτο ο καθενας κανονιζει με γκρουπακια που νομιζει οτι τεριαζει και πηγαινει.
Υ.Γ. Και κατι αλλο σοβαρο τωρα, εαν ειναι να φευγει ενας-ενας (για τις εκαστοτες υποχρεωσεις η δυσκολιες) και καταλυξουμε να παμε πανω 3-4 μηχανακια τα οποια τα βλεπω και καθημερινα στην Αθηνα παιδια πειτε το να το κανονησουμε καλυτερα μια αλλη ημερομηνια που να μας βολευει καλυτερα, και να μη κλεινω δωματια και ανεβαινω τσαμπα, πηγαινω για Σ/Κ Αιγιο που εχω και σπιτι για ειναι και καπως δυσκολοι... Ελπιζω να μη παρεξηγηθηκε κανενας απο τις αποψεις μου περι του θεματος ηταν οπως παντα με τη πιο αθνη και φιλικη προθεση. Ευχαριστω |
|
| |
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #129Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Πεμ 6 Μάης 2010 - 22:25 | |
| επειδη εχει αναφερθει απο αρκετους το θεμα των 700 χιλιομετρων αυθημερων εχω να πω το εξης με ολο τον σεβασμο προς ολους, προσωπικα με την παρεα μου εχουμε κανει και παραπανω χιλομετρα μεσα σε μια μερα και μαλιστα ειχαμε συναντησει και καθ οδον καιρικες συνθηκες πολυ χειροτερες απο αυτες που προβλεποντε για την Κυριακη για παραδειγμα αναφερω μερικους προορισμους Πρεβεζα - Λιμνη Πλαστηρα - Σπαρτη - Καλαματα - Καλαμπακα. ο σκοπος πιστευω της συγκεντρωσης εκτος του να γνωριστουν τα μελη απο κοντα ειναι και η χαρα της ομαδικης οδηγησης σε μια διαδρομη που κατα την γνωμη μου παντα δεν ειναι και απο τις δυσκολες σε σχεση με αλλες (σχεδος ολο το τμημα ειναι ευθεια). κριμα γιατι οταν εκανα την εγγραφη μου στο φορουμ η πρωτη μου σκεψη ηταν οι ομαδικες εκδρομες και οχι το να στραβωνομε σε μια οθονη και ανταλασω μηνυματα μεσα απο αυτην. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. Υ.Γ Παντα θα μπαινω σαν επισκεπτης πλεον στο φορουμ και εαν ποτε μπορεσει να κανονιστει καποια καλη συγκεντρωση οπουδηποτε στην Ελλαδα θα ειμαι εκει γιατι οπως αναφερθει και απο καποιον αλλο "η Ελλαδα ειναι πολυ μικρη για το ΧΧ" |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #130Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Παρ 7 Μάης 2010 - 0:02 | |
| - Malous έγραψε:
- Απλα, για εμενα παντα, το θεωρω πολυ μεσα σε μια μερα να κανω 700+ΧΛΜ και να πληρωσω 150€ μονο για ενα καφε και ετσι ασπαζομαι την ευκαιρια να περασω και ενα Σ/Κ με τη κοπελα μου.
Δημιουργείς υπόνοιες πως η εκδρομή θα είναι κουραστική και χωρίς νόημα αν γίνει μονοήμερη. - Malous έγραψε:
- Επισης χωρις να θελω να παιξω Ο καποιος και Ο γρηγορος, θα με κουραζε απιστευτα να κανω ολα αυτα τα χλμ με 120-130, οπως διαβασα πιο πριν και απο θεμα ωρας και μονο που θα ειμαι(και η κοπελα μου μαζι) πανω στο CBR μου. Ο καθενας εχει δικαιωμα να πηγαινει οπως θελει βεβαια και εγω σε καμια περιπτωση δε θα τον αναγκασω να με ακουλουθησει. Για αυτο ο καθενας κανονιζει με γκρουπακια που νομιζει οτι τεριαζει και πηγαινει.
Πολλά μέλη έπαψαν να ακολουθούν τις εκδρομές καθώς αναφέρθηκε πως πηγαίνετε με την ταυτότητα στο στόμα!! και μήν τον αρνηθείς... Η Πανελλαδική δεν έχει ως σκοπό να έχουμε τσίτα τα γκάζια... Οσοι θέλουν να πηγαίνουν "αέρα πατέρα" καλό θα είναι να περιμένουν και αυτούς που επέλέξαν να κάνουν βόλτα.... - Malous έγραψε:
- Υ.Γ. Και κατι αλλο σοβαρο τωρα, εαν ειναι να φευγει ενας-ενας (για τις εκαστοτες υποχρεωσεις η δυσκολιες) και καταλυξουμε να παμε πανω 3-4 μηχανακια τα οποια τα βλεπω και καθημερινα στην Αθηνα παιδια πειτε το να το κανονησουμε καλυτερα μια αλλη ημερομηνια που να μας βολευει καλυτερα, και να μη κλεινω δωματια και ανεβαινω τσαμπα, πηγαινω για Σ/Κ Αιγιο που εχω και σπιτι για ειναι και καπως δυσκολοι...
1) Η Πανελλαδική γίνεται για να γνωρίσουν και οι υπόλοιποι αυτούς που εσύ βλέπεις κάθε μέρα... 2) Δεν το θεωρώ σωστό να μπαίνεις ύστερα απο 3 μήνες και να επιδιώκεις να αλλάξεις ημερομηνία Πανελλαδικής συνάντησης!! Ιδιαίτερα όταν είσαι καλεσμένος με ενα CBR 600 F στην Πανελλαδική των ΧΧ.... 3) Αν δεν θέλεις να κλείσεις δωμάτιο απο Σάββατο, έλα στην μονοήμερη πανελλαδική της Κυριακής.. - Malous έγραψε:
- Ελπιζω να μη παρεξηγηθηκε κανενας απο τις αποψεις μου περι του θεματος ηταν οπως παντα με τη πιο αγνη και φιλικη προθεση.
Ευχαριστω Οι απαντήσεις μου ήρθαν εκ μέρους μελών που δεν ήθελαν να τοποθετηθούν επι του θέματος.... και ώς συνήθως ως Διαχειριστής, πρέπει να γίνω για πολοστή φορά "ο κακός"... Αρκετά τράβηξαν τα κακώς κείμενα και οι διαφωνίες... Ας αφήσουμε την ενότητα καθαρή για όσους θέλουν να παρεβρεθούν στη συνάντηση Όσοι πιστοί προσέλθουν... |
|
| |
George Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Φύλλο : Ηλικία : 58 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2009
| #131Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Παρ 7 Μάης 2010 - 0:44 | |
| Eγω 9.30 θα είμαι στα Μάλγαρα |
|
| |
Malous Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Φύλλο : Ηλικία : 37 Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2009
| #132Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Παρ 7 Μάης 2010 - 7:49 | |
| - Menos έγραψε:
- Malous έγραψε:
- Απλα, για εμενα παντα, το θεωρω πολυ μεσα σε μια μερα να κανω 700+ΧΛΜ και να πληρωσω 150€ μονο για ενα καφε και ετσι ασπαζομαι την ευκαιρια να περασω και ενα Σ/Κ με τη κοπελα μου.
Δημιουργείς υπόνοιες πως η εκδρομή θα είναι κουραστική και χωρίς νόημα αν γίνει μονοήμερη.
Malous -->700 χλμ. Ειναι κουραστικα και μονο να το σκεφτεις...πρεπει να σταματησεις 4 φορες για να γεμισεις το ρεζερβουαρ...
- Malous έγραψε:
- Επισης χωρις να θελω να παιξω Ο καποιος και Ο γρηγορος, θα με κουραζε απιστευτα να κανω ολα αυτα τα χλμ με 120-130, οπως διαβασα πιο πριν και απο θεμα ωρας και μονο που θα ειμαι(και η κοπελα μου μαζι) πανω στο CBR μου. Ο καθενας εχει δικαιωμα να πηγαινει οπως θελει βεβαια και εγω σε καμια περιπτωση δε θα τον αναγκασω να με ακουλουθησει. Για αυτο ο καθενας κανονιζει με γκρουπακια που νομιζει οτι τεριαζει και πηγαινει.
Πολλά μέλη έπαψαν να ακολουθούν τις εκδρομές καθώς αναφέρθηκε πως πηγαίνετε με την ταυτότητα στο στόμα!! και μήν τον αρνηθείς... Η Πανελλαδική δεν έχει ως σκοπό να έχουμε τσίτα τα γκάζια... Οσοι θέλουν να πηγαίνουν "αέρα πατέρα" καλό θα είναι να περιμένουν και αυτούς που επέλέξαν να κάνουν βόλτα....
Malous -->Πηρα ενα μηχανακη Street ( Δρομου-Ταχυτητας) για να πηγαινω στο Δρομο Ανετα με Ταχυτητα αλλιως εμενα με το ΧΤ η το KLE... "Πολυ διαφορετικο το μποστινο τμημα των Blackbird και VFR το πρωτο πετυχαινει μεγαλυτερες τελικες,αφου σχεδιαστηκε για αυτο το σκοπο." Παραθεση απο PowerBike No73 σελ.037. Malous -->Υ.Γ. Εγω δεν ακουσα ποτε κανενα να παραπονιεται στις βολτες μας (οχι οτι ηταν και πολλες...) και δεν πηγαμαι ποτε με τη ταυτοτητα στο στομα, Δεν ξερω εσυ πως μας ειδες βεβαια σε ολες αυτες τις βολτες που εχεις εσυ ξεκινησει να κανονησεις, και εχουμε παει...
- Malous έγραψε:
- Υ.Γ. Και κατι αλλο σοβαρο τωρα, εαν ειναι να φευγει ενας-ενας (για τις εκαστοτες υποχρεωσεις η δυσκολιες) και καταλυξουμε να παμε πανω 3-4 μηχανακια τα οποια τα βλεπω και καθημερινα στην Αθηνα παιδια πειτε το να το κανονησουμε καλυτερα μια αλλη ημερομηνια που να μας βολευει καλυτερα, και να μη κλεινω δωματια και ανεβαινω τσαμπα, πηγαινω για Σ/Κ Αιγιο που εχω και σπιτι για ειναι και καπως δυσκολοι...
1) Η Πανελλαδική γίνεται για να γνωρίσουν και οι υπόλοιποι αυτούς που εσύ βλέπεις κάθε μέρα... 2) Δεν το θεωρώ σωστό να μπαίνεις ύστερα απο 3 μήνες και να επιδιώκεις να αλλάξεις ημερομηνία Πανελλαδικής συνάντησης!! Ιδιαίτερα όταν είσαι καλεσμένος με ενα CBR 600 F στην Πανελλαδική των ΧΧ.... 3) Αν δεν θέλεις να κλείσεις δωμάτιο απο Σάββατο, έλα στην μονοήμερη πανελλαδική της Κυριακής..
- Malous έγραψε:
- Ελπιζω να μη παρεξηγηθηκε κανενας απο τις αποψεις μου περι του θεματος ηταν οπως παντα με τη πιο αγνη και φιλικη προθεση.
Ευχαριστω Malous -->1) Εαν ηταν απλα για να τους γνωρισω (τουλαχιστον τους Αθηναιους κανονιζαμε καφεδακι Αθηνα...δεν ηταν αναγκη να κανω 700ΧΛΜ) εξαλου ΠΟΣΕΣ κανονιζαμε καφε το Ollybico τις Τεταρτες και παντα ειμασταν τα ιδια 4-5 αντε βια 7 ατομα (για ειχαμε και τις κοπελες μας μαζι...)
Malous -->2) Εαν δε μπορεσουν να μαζευτουν τα ατομα βεβαιος και θα ψαξω να βρω μια λυση και οχι να το παιξω περηφανος οτι τοτε κανονιστηκε οποιος θελει ερχεται οποιος δε μπορει χεσ...κα.Και οσο για το οτι εχω CBR-F ειμαι ενα απο τα ελαχιστα ατομα οτι εχουν λαβει χωρα σε οτι συγκεντωση εχει γινει πλιν αυτης μαλλον, γιατι απο οτι καταλαβα....τσιφος
Malous -->3)Απο ολη την εκθεση που εγραψα, αυτο καταλαβες ?
Οι απαντήσεις μου ήρθαν εκ μέρους μελών που δεν ήθελαν να τοποθετηθούν επι του θέματος.... και ώς συνήθως ως Διαχειριστής, πρέπει να γίνω για πολοστή φορά "ο κακός"... Αρκετά τράβηξαν τα κακώς κείμενα και οι διαφωνίες... Ας αφήσουμε την ενότητα καθαρή για όσους θέλουν να παρεβρεθούν στη συνάντηση Όσοι πιστοί προσέλθουν... [b] Malous -->Δε θα παρεξηθησω με κανενα και θα παρακαλουσα πολυ η απαντησεις να γραφονται εδω και οχι μεσω SKYPE... (οπως πολλα αλλα που εχουν ακουστει...) Επειδη δε καταφερα να φτιαξω καλα σαν απαντησουλες παρακαλω διαβαστετο ολο Tα καινουρια ειναι με το " Malous -->" μπροστα... Ευχαριστω... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ... |
|
| |
mafiozos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 643 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2009
| #133Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Παρ 7 Μάης 2010 - 8:50 | |
| Μια βολτα οταν κανονιζεται απο τα μελη με συγκεκριμενο προορισμο σιγουρα το να φυγουν ολοι μαζι ειναι το προτειμοτερο. Τωρα αν καποιοι απο εμας επελεξαν να πανε μια μερα πιο νωρις νωμιζω οτι ο τροπος που καποιοι αντιδρουν ειναι τουλαχιστον υπερβολικος. Το αν ειναι η οχι κουραστικα τα χιλιομετρα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Και για να τελειωνει το θεμα που κακως ξεκινησε να δημιουργειται στην προηγουμενη συναντηση που πηγα στον βολο γνωρησα αρκετα παιδια που δεν ανεβηκαμε παρεα γιατι απλα ηταν απο την Δραμα.Τα ειπαμε στο καφε φαγαμε στο Πυλιο και γενικα υπηρχε ενα πολυ καλο κλιμα.. ΤΟ γεγονος οτι δεν συνταξιδεψαμε μηπως θα επρεπε να με κανει προκατελειμενο απεναντι τους???Οχι βεβαια!! Εκει τους συναντισαμε εκει τα ειπαμε εκει καναμε χαβαλε και εχει χερετηθηκαμε!!Και ολα ηταν ομορφα... Το ποιος ειναι κακος εδω μεσα ειναι υποκειμενικο..Ο καθενας το βλεπει απο την μερια του.Δεν κρινω κανεναν.. Εγω στην προηγουμενη βολτα στον βολο περασα πολυ ομορφα.. Τωρα οποιος θελει ερχεται.Οποιος δεν θελει μπορει να βρισκει δικαιολογιες για παντα.. Καποιοι πραγματικα δεν μπορουν και αυτοι αξιζουν σεβασμο. Αυτοι που ψαχνουν πατηματα για να αναβουν φωτιες απο εκει που δεν χρειαζετε και ολα τελεια να ηταν,παλι θα εβρισκαν κατι να πουν. Η βολτα ειναι βολτα.Ο Βολος θα ειναι εκει και η καλη διαθεση επισης. Οποιος θελει ανεβαινει την Κυριακη οποιος θελει απο σημερα οποιος θελει απο το Σαββατο. Ειναι προτειμοτερο να λεμε ποιοι θα παμε ποτε παρα να περημενουν 10 μηχανακια την Κυριακη να ανεβουν και στο τελος οι 5 να εχουν παει νωρητερα χωρης να ειδοποιησουν. Το θεμα τελειωνει εδω απο την μερια μου.Δεν προσβαλω κανεναν,λεω την προσωπικη μου αποψη και σας χερετω φιλικα ολους. |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009
| #134Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Παρ 7 Μάης 2010 - 11:44 | |
| Επειδή βλέπω όρεξη από όλους να γίνει αυτή η συνάντηση, πέρα από τις διαφωνίες που προκύπτουν, ας βάλει ο καθένας την συμμετοχή του στο εκάστοτε γκρούπ που μπορεί να πάει. Και όλα τα άλλα να συζητηθούν από κοντά. Επιλογή είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για ξεκούραστη οδήγηση, είτε για μεγαλύτερη διαμονή στον Βόλο και είτε για λόγους προγράμματος δουλειών ας πεί την μέρα που μπορεί μήπως και μαζευτούμε τελικά.
Εγώ επειδή έχω δουλειές το Σαββάτο μέχρι αργά το βράδυ. Παρόλα ταύτα θα προσπαθήσω την Κυριακή. Προτείνω με την χαλαρότητα της ώρας χωρίς να μη μας πιάσει η ζέστη και να είμαστε μια καλή ώρα να συναντηθούμε στα MC DONALDS 7:30 με ώρα αναχώρησης 7:45, με ελπίδα το το μέγιστο 11:00 να έχουμε φτάσει.
Για το γκρούπ του Σαββάτου ας μιλήσει κάποιος που θα ανέβει εκείνη την ημέρα. Οπως και για το σημερινό γκρουπ όσοι πάνε.
Παρασκευή ... Go ... 1, 2, 3,
Σαββάτο ... Go ... 1, 2, 3,
Κυριακή 7:30 Go 7:45 1 stavros 2, 3, |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #135Θέμα: Απ: Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx Παρ 7 Μάης 2010 - 15:35 | |
| Η Κυριακή παραμένει ως έχει προκαθοριστεί καθώς υπάρχουν μέλη του Φόρουμ (και απο το Facebook) που γνωρίζουν εδω και 3 εβδομάδες την ώρα αναχώρησης...
OI ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΩΣ ΕΧΕΙ!!!
ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!!!
|
|
| |
| Πανελλήνια συγκέντρωση cbr 1100 xx | |
|