| Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια | |
|
Λογότυπο | CBR XX Hellenic forum | | 9% | [ 1 ] | CBR Hellas | | 91% | [ 10 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 11 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Δευ 18 Φεβ 2019 - 17:35 | |
| Σημαντικό θέμα που επιζητά λύση! Το Φόρουμ πρωτο-ξεκίνησε πρίν 10 χρόνια ως CBR XX Hellenic forum. Επειδή με τον καιρό έμπαιναν και μέλη με άλλα μοντέλα CBR το μετατρέψαμε (ύστερα απο μερικά χρόνια) σε CBR Hellas. Όμως παρέμεινε το ίδιο λογότυπο με τα χρόνια, μέχρι που μερικά μέλη παραπονέθηκαν καθώς δεν ήταν κάτοχοι ΧΧ. Ύστερα απο αρκετή σκέψη και συζητήσεις με τους Συντονιστές του Φόρουμ, καταλήξαμε πως θα ήταν φρόνιμο να αλλάξουμε το λογότυπο σε CBR Hellas ώστε να καλύψουμε όλη την γκάμα CBR δίχως παρατράγουδα. Ο Κωστής (ptinotrofos) πρότεινε να βάλουμε μια ψηφοφορία στα μέλη να ακουστεί και η δική τους γνώμη, καθώς αυτοί είναι που θα τα φορούνε στην τελική. Η ψηφοφορία είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάμε το παλαιότερο λογότυπο: CBR XX Hellenic forum Ανανεώνουμε με καινούριο λογότυπο: CBR Hellas Η ψήφος σας είναι σημαντική και το σχόλιο της ψήφου σας, απαραίτητο! Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να ρωτήσετε η να σχολιάσετε. Αυτά. |
|
| |
ΟΥΚΑΣ 139 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : ΣΥΡΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 21/05/2015
| #2Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Δευ 18 Φεβ 2019 - 20:19 | |
| |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| #3Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Δευ 18 Φεβ 2019 - 23:36 | |
| Εγώ πιστεύω στα ακρωνύμια πως είναι το χχ έτσι λοιπόν C. E k C XX H.F ΜΕ ΈΝΑ ΛΟΓΚΟ κέντημα στο αριστερό στήθος κ στο δεξί πίσω ομο διακριτικό κ διακριτό για τους γνωριζοντες Αυτό όσο αναφορά τα προς άνω ένδυση Oσο αναφορά την ονομασία ότι θέτε εσείς ψηφίζω λευκό που πάει με την πλειοψηφία |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #4Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 9:07 | |
| Αν κατάλαβα σωστά, προτείνεις να φτιαχτεί μπλουζάκι με βάση το μοντέλο CBR που έχει το κάθε μέλος? |
|
| |
marioshadow Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #5Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 9:32 | |
| Εγω ψηφιζω CBR Hellas γιατι ειναι και αλλα παιδια που δεν εχουν ΧΧ |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #6Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 10:25 | |
| Αν και έχω ΧΧ θα ψηφίσω CBR |
|
| |
Jimakos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 251 Φύλλο : Ηλικία : 54 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2016
| #7Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 17:50 | |
| CBR HELLAS για τον προφανή λόγο. |
|
| |
Jimacos Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1208 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : ΒΟΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
| #8Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 18:48 | |
| μιας που δεν εχει ο ''JIMACOS ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ '' το CBR HELLAS ειναι αυτο που πρεπει .. |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| #9Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 19:10 | |
| Επειδή καταρχάς τα κεντήματα τα χρεώνουν αρκετά με αποτέλεσμα να μειώνεται η ποιότητα στα βαμβακιά αλλά και επειδή μου αρεσουν τα ακρωνύμια προτεινω αν αποφασισετε(καθοτι εγω ψηφιζω λευκο) Cbr hellas το λογκο στις μπλουζες να ειναι C.H . Eτσι αντιστοιχα αν αποφασισετε να ειναι cbr xx hellenic forum το λογκο να ειναι C.XX.H.F Αυτο εννοουσα μενελαε οτι δεν μου αρεσουν τα μεγαλα λογκο και αυτα που παραπεμπουν καπου αλλα τα ακρωνυμια που ειναι διακριτικα σαν λογκος και κατανοητα απο τους γνωριζοντες Tελος θεωρω πως στο στηθος αριστερα μπροστα και πισω στο δεξι ωμο(μικρα εως 5χ2.5 σε διαστασεις) ειναι σχεδιαστικα αρμονικα και μπανικα οταν τοποθετουνται εκει τα λογκος γενικα στα ρουχα |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #11Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Τρι 19 Φεβ 2019 - 22:01 | |
| - Lerki έγραψε:
- Επειδή καταρχάς τα κεντήματα τα χρεώνουν αρκετά με αποτέλεσμα να μειώνεται η ποιότητα στα βαμβακιά
αλλά και επειδή μου αρεσουν τα ακρωνύμια προτεινω αν αποφασισετε(καθοτι εγω ψηφιζω λευκο) Cbr hellas το λογκο στις μπλουζες να ειναι C.H . Eτσι αντιστοιχα αν αποφασισετε να ειναι cbr xx hellenic forum το λογκο να ειναι C.XX.H.F Αυτο εννοουσα μενελαε οτι δεν μου αρεσουν τα μεγαλα λογκο και αυτα που παραπεμπουν καπου αλλα τα ακρωνυμια που ειναι διακριτικα σαν λογκος και κατανοητα απο τους γνωριζοντες Tελος θεωρω πως στο στηθος αριστερα μπροστα και πισω στο δεξι ωμο(μικρα εως 5χ2.5 σε διαστασεις) ειναι σχεδιαστικα αρμονικα και μπανικα οταν τοποθετουνται εκει τα λογκος γενικα στα ρουχα Για τα μανίκια έχουμε μια διακριτική ελληνική σημαία. Τα κεντήματα είναι σίγουρα πιό ακριβά απο την απλή στάμπα, αλλά επιμένω πάντα πως η ποιότητα κάνει την διαφορά. Να επισημάνω επίσης πως υπάρχει και χορηγός που θα βάλει και δική του στάμπα στο μπλουζάκι, κάτι που θα δείξει πως το Φόρουμ αξίζει να χορηγείται και φυσικά η τιμή θα πέσει σημαντικά. Όπως προανέφερα, επιδιώκω την καλύτερη τιμή, δίχως να υποβιβάσω την ποιότητα. Σε όσα μπλουζάκια έχουν αγοραστεί στο παρελθόν δεν έχουν φθαρθεί ούτε τα ραφτά, ουτε τα κεντήματα, ούτε και οι στάμπες. Με απλά λόγια, είναι μπλουζάκια που δεν τα αγγίζει ο χρόνος (πάντα στα λογικά πλαίσια). - ptinotrofos έγραψε:
- Ε ειπαμε να τυπωσουμε το λογότυπο του φόρουμ, όχι σταυρόλεξο
Με άκουσε η γειτονιά πάλι!! |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
| |
| |
Diamapa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 223 Φύλλο : Τόπος : Καβάλα Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2014
| #13Θέμα: Απ: Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια Κυρ 10 Μαρ 2019 - 11:37 | |
| CBR HELLAS κι από εμένα, μιας και ακόμη ΧΧ δεν έχουμε :p |
|
| |
| Λογότυπο Φόρουμ για μπλουζάκια | |
|