| Καθυστερηση στο αναμα των φλας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akis1100xx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| #1Θέμα: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Σαβ 12 Δεκ 2009 - 15:20 | |
| Ισως καποιοι απο εσας να εχετε αντιμετωπισει το προβλημα της καθυστερισης του αναματος των φλας. Μη σας τρομοκρατει δεν ειναι σημαντικη βλαβη. Παρτε ενα μπουκαλι οινοπνευμα και ριχτε στον αριστερο διακοπτη που ελεγχει την λειτουργια των φλας. Δουλεψτε τον διακοπτη αριστερα δεξια και ξαναριχτε να ξεπλυθει. Μην ξεχασετε να βαλετε ενα πανι απο κατω γιατι αν περνατε τα πανελ με γυαλιστικο θα σας ασπρισει το οινοπνευμα το πανελ. Δεν χρειαζεται φυσημα καθως εξατμιζεται το οινοπνευμα. Καλο θα ηταν να ψεκασετε με καποιο λιπαντικο σπρευ,οχι αλυσιδας,μετα, για την προστασια απο τριβες του διακοπτη και στεγανοποιηση απο υγρασια. Συνισταται αυτο και για τον δεξι διακοπτη,[μιζας kill,switch] οπως και τον γενικο διακοπτη. Επισης η χρηση αντισκουριακου με λιπαντικες οικανοτητες να αποφευγεται γιατι μετα απο λιγο στεγνωνει κανοντας τους διακοπτες να δουλευουν σαν να εχουν "αμμο" μεσα. Υπαρχει λεπτο γρασσο σε σπρευ το οποιο ειναι για πολλες χρησεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akisxx1100 στις Κυρ 13 Δεκ 2009 - 10:04, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #2Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Σαβ 12 Δεκ 2009 - 15:51 | |
| Μπράβο ρε Άκη!!!! Μου είχε παρουσιάσει αυτη τη καθυστέρηση πρίν 3-4 μήνες μέχρι που έγινε μόνιμη!! Μερικές φορές όχι μόνο καθυστερούσε, αλλα χρειαζόταν και κράτημα ο διακόπτης για να λειτουργήσει (στο αριστερό σινιάλο)... Αρα, απο τα λεγόμενα σου είναι καθαρά θέμα επαφών που θα έχουν πιασει βρωμιά... Θα ξεβιδώσω τον διακόπτη και θα του κάνω ένα καλό καθαρισμό με οινόπνευμα! Μια απορία όμως... Όταν πλέον τον επανατοποθετήσω, δεν θα νοιώθω τον διακόπτη πιο σκληρό? Μήπως χρειάζεται και μια λίπανση? |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 990 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : αφθονο Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| |
| |
mitchxxcbr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 446 Φύλλο : Ηλικία : 39 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2009
| #4Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Δευ 21 Δεκ 2009 - 18:02 | |
| αμαν ευτηχως που ειδα το θεμα!!!! ημουν ετοιμος να τα σκασω στον ηλεκτρολογο (φερ'το μια μερα να το δουμε μου λεει να το λυσω δε μπορω να καταλαβω ετσι τιποτα)το κουκο αιδονι θα πληρωνα. να'σαι καλα ρε ακη ευχαριστω!!!!!!! |
|
| |
nikos CBRF6 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : Ακραιο Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
| #5Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Δευ 21 Δεκ 2009 - 21:27 | |
| Μπραβο ρε Ακη. Το ειχα παθει και ψαχνωμουνα να δω τι ειναι. Μαλιστα με πολυ κρυο ηταν εντονοτερο το προβλημα. Τελικα πηρα ενα σπρευ απο εδω http://www.stavrianos-dw.gr/html/210.HTM(το πεμτο στην σειρα)και καθαρισα τις επαφες. Απο κατω απο τον διακοπτη στο δικο μου εχει μια τρυπουλα που μαλλον ειναι για να φευγουν τα νερα-υγρασιες; Εβαλα εκει το ψιλο σωληνακι που εχει το σπρευ και του εριξα αρκετο.Απο τοτε δουλευει οκ. Θελω να το ανοιξω καποια στιγμη και να το καθαρισω καλυτερα. Για πες μου αυτο το σπρευ γρασσο που λες,ειναι καποιο συγκεκριμενο; Ή απλο σπρευ γρασσου; Γιατι παλιοτερα που ειχα δει ανοιγμενο διακοπτη ειχε αυτο το γρασσο το ασπρο που βαζουν στο εργοστασιο. Που θα βρω τετοιο γρασσο; |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009
| #6Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Δευ 21 Δεκ 2009 - 21:29 | |
| Τα φλάς που είναι? |
|
| |
| #7Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Δευ 21 Δεκ 2009 - 22:51 | |
| |
|
| |
stavros Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 320 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009
| #8Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Τετ 6 Ιαν 2010 - 17:11 | |
| |
|
| |
| #9Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 7 Ιαν 2010 - 1:22 | |
| - stavros έγραψε:
- WD 40 κάνει?
Δεν θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα ουτε στη λιπανση ουτε στο καθαρισμα των επαφων. |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Φύλλο : Ηλικία : 50 Τόπος : Ακραιο Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
| #10Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 7 Ιαν 2010 - 1:41 | |
| - stavros έγραψε:
- WD 40 κάνει?
Δεν θα το ελεγα. Στην αρχη μπορει να κανει δουλεια,αλλα οταν στεγνωνει αφηνει λαδιλα και θα κολανε πανω σκονες. Καλο ειναι το σπρευ γρασσο που ειπε παραπανω ο Ακης. |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
Kyriakos
Αριθμός μηνυμάτων : 128 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
| #11Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 7 Ιαν 2010 - 4:09 | |
| μια πολύ καλή λύση είναι σπρεϊ επαφών με λάδι. Χρησιμοποιώ στο αγωνιστηκό συνέχεια και κάνει πολύ καλή δουλειά. |
|
| |
xxnikolasxx Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 124 Φύλλο : Ηλικία : 47 Τόπος : τρεελλλοοοςςς Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2009
| #12Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 11 Φεβ 2010 - 13:55 | |
| εχω το προβλημα!!!! πιο ακριβως σπρει λες? |
|
| |
Ο συγγραφέας αυτού του μηνύματος έχει αποκλειστεί απο το φόρουμ - Δείτε το μήνυμα |
Kyriakos
Αριθμός μηνυμάτων : 128 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2009
| #13Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 11 Φεβ 2010 - 15:37 | |
| - xxnikolasxx έγραψε:
- εχω το προβλημα!!!! πιο ακριβως σπρει λες?
Θα πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα ζητήσεις σπρεϊ επαφών με λάδι. |
|
| |
| #14Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 11 Φεβ 2010 - 15:44 | |
| - Kyriakos έγραψε:
- xxnikolasxx έγραψε:
- εχω το προβλημα!!!! πιο ακριβως σπρει λες?
Θα πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά και θα ζητήσεις σπρεϊ επαφών με λάδι. Σωστος.Κατι τετοιο εχω κι εγω. Το πεμπτο σπρευ,που λεει με λιγο λαδι. http://www.stavrianos-dw.gr/html/210.HTM |
|
| |
stroumf Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 375 Φύλλο : Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| #15Θέμα: Απ: Καθυστερηση στο αναμα των φλας Πεμ 11 Φεβ 2010 - 17:44 | |
| Εγω εχω αυτο το προβλημα στο κεντρικο διακοπτη εχτες και σημερα. Το ιδιο ισχυει και για εκει??? |
|
| |
| Καθυστερηση στο αναμα των φλας | |
|