|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #1Θέμα: Πιθανό πρόβλημα CBS Κυρ 3 Απρ 2016 - 23:28 | |
| Στην σημερινή μου βόλτα παρατήρησα πως έλειπε ο χαρακτηριστικός ήχος (ΖΖΖΖΖΖ) που κάνει το CBS του μπροστινού φρένου. Τα φρένα δουλεύουν άψογα, αλλά παίζει το CBS να μην λειτουργεί.. Έχει τύχει και σε άλλον? Τα φώτα σας.. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
| #2Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Κυρ 3 Απρ 2016 - 23:49 | |
| γιατι δεν το δοκιμαζεις??? βαλε στον διπλο πατα τον μπροστα τροχο στο εδαφος και γυρνα τον πισω πατα το φρενο και δες αν φρεναρει |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #3Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Κυρ 3 Απρ 2016 - 23:57 | |
| Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό η απλούστερη λύση.. Στο'χω ξαναπεί.. Χαραμίζεσαι εδώ μέσα!! Μέχρι την επόμενη βόλτα που θα δοκιμάσω την ιδέα του Μάριου... όποιος έχει ιδέα τι μπορεί να παίζει, ας δώσει τα φώτα του. |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #4Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Δευ 4 Απρ 2016 - 0:07 | |
| νταξη ειναι λιγο μπακαλιστικο γιατι αλλο φρεναρισμα οταν τρεχει ο τροχος αλλα θα παρεις μια ιδεα. κατι αλλο που διαβασα εδω μεσα (δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα) ειναι για ενα πλεγμα σαν φιλτρακι που εχει στα φρενα το ΧΧ και πολλες φορες μπουκωνει. |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #5Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Δευ 4 Απρ 2016 - 0:13 | |
| Πρώτη φορά το ακούω (διαβάζω) αυτό! |
|
| |
kalaitzidisk Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1321 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : GERMANY BIELEFELD Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
| #6Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Δευ 4 Απρ 2016 - 13:27 | |
| - Erecozi έγραψε:
- γιατι δεν το δοκιμαζεις???
βαλε στον διπλο πατα τον μπροστα τροχο στο εδαφος και γυρνα τον πισω πατα το φρενο και δες αν φρεναρει σωστό και αυτό , επίσης μπορείς να βγείς στο δρόμο και να πατήσεις το πίσω λίγο απότομα και να δεις αν σου γονατίζει και μποστά ! όση έχουν cbs καταλαβαίνουν τι εννοώ. |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #7Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Δευ 4 Απρ 2016 - 19:42 | |
| Μένο , δεν ξέρω γιατί η δικιά σου μοτό κάνει ΖΖΖΖΖΖΖ ..!!!...Εγώ κάνω έτσι όταν κοιμάμαι !!! Λοιπόν όταν πατάς το μπροστινό φρένο , χωρίς να κινείται η μηχανή φρενάρει μόνο μπροστά . Για να φρενάρει ταυτόχρονα και το πίσω , πρέπει να κινείται , ώστε να μετακινηθεί η αριστερή εμπρός δαγκάνα προς τα πάνω και να πιεστεί η τρόμπα που έχει από πάνω .. Όταν πατάς το πίσω φρένο , έχει κατανεμητή , και φρενάρει και εμπρός ... Κάνε καμιά δοκιμή όπως λέει και Κώστας πιο πάνω ... Αλλιώς για να τα δοκιμάσεις αυτά στατικά , χρειάζεσαι 2ο άτομο , να σου πιέζει την αριστερή δαγκάνα προς τα πάνω , για δουλέψει η τρόμπα .... Καλή συνέχεια ... |
|
| |
pissaman Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| |
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
| #9Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τρι 5 Απρ 2016 - 17:53 | |
| Να εξηγήσω το ΖΖΖΖΖ... Όταν αγόρασα το ΧΧ απο το εξουσιοδοτημένο Honda παρατηρούσα αυτό τον ήχο και επέστρεψα στο συνεργείο να δώ αν πήγαινε κάτι στραβά. Αφού γελάσανε, μου είπαν πως είναι το ηλεκτρικό σύστημα του CBS που λειτουργεί μονάχα όταν ο κινητήρας είναι αναμμένος.. Πράγματι, με κλειστό κινητήρα ο ήχος έπαψε να υπάρχει. Δηλαδή μόνον εγώ είχα αυτό τον ήχο στο ΧΧ μου?? |
|
| |
kalaitzidisk Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1321 Φύλλο : Ηλικία : 38 Τόπος : GERMANY BIELEFELD Ημερομηνία εγγραφής : 21/10/2012
| #10Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τρι 5 Απρ 2016 - 22:18 | |
| όχι και εγώ τον έχω και όλοι εδώ , και στα 2 xx που είχα και από περιέργεια σήμερα έκανα και μια γύρα με του γείτονα μου εδώ , δηλαδή στο '98 που είχα στο '99 του γείτονα και στο 2000 που έχω τώρα αυτό το zzzz ακούγεται ... αστούς να κοροϊδεύουν , νομίζω μονο στα άσπρα XX κάνει ffff |
|
| |
hondalife Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2015
| #11Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τρι 5 Απρ 2016 - 22:27 | |
| εσύ cbx six τα εχεις ξηλώσει όλα γιατί δεν φρενάρεις πουθενά και μας δουλεύεις.....τι έγινε σε επιασε το κρύο και δεν τελειώνεις το χχ?25 βαθμούς εχετε εκεί...αντε περιμένουμε τις αλλαγές ,,,αργησες |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #12Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τρι 5 Απρ 2016 - 23:47 | |
| ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ???? ηλεκτρικό σύστημα του CBS???? και τι κάνει αυτό το ηλ/κο σύστημα? Έχουν τα φρένα του ΧΧ ηλεκτρική υποβοήθηση και δεν το ξέρω Μα τι λέτε ρε παιδιά? Εγώ το μόνο ΖΖΖΖΖ που ακούω είναι είναι από την τρόμπα βενζήνης όταν ανοίγω το διακόπτη. Θα με κάνετε να βγάλω αύριο πρωί-πρωί το μηχανάκι ξεκράνωτος για να ακούσω αν κάνει ΖΖΖΖΖΖΖ |
|
| |
Erecozi Ασημένιο μέλος
| #13Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τετ 6 Απρ 2016 - 1:07 | |
| |
|
| |
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #14Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τετ 6 Απρ 2016 - 11:31 | |
| - hondalife έγραψε:
- εσύ cbx six τα εχεις ξηλώσει όλα γιατί δεν φρενάρεις πουθενά και μας δουλεύεις.....τι έγινε σε επιασε το κρύο και δεν τελειώνεις το χχ?25 βαθμούς εχετε εκεί...αντε περιμένουμε τις αλλαγές ,,,αργησες
Γιώργο και εγώ φρενάρω.... που και που ..!!! Χθες έγιναν κάποιες εργασίες !!...Όταν μπορέσω θα βάλω φωτό ..!!! |
|
| |
lonerider Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Τόπος : kefalonia Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2014
| #15Θέμα: Απ: Πιθανό πρόβλημα CBS Τετ 6 Απρ 2016 - 22:39 | |
| Και στο δικό μου κάνει ζζζζζζζζζζ |
|
| |
|