Όντως έτσι είναι το Βουκουρεστι, και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι 2-3 χιλιόμετρα πριν μπεις στο κέντρο δεν έχει καμία σχέση λες και είσαι σε άλλη πόλη, φαίνεται η φτώχεια στο full.
Sotos80 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Φύλλο : Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2014
Μια όμορφη πόλη με έντονα τα σημάδια της Σλάβικης παράδοσης! Σε πολλά σημεία θυμίζει μικρές πόλεις της Πολωνίας, Σλοβακίας και Σλοβενίας. Ωραία μουσική επένδυση επίσης!
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
Ταξιδευω μαζι σας, βλεποντας τα βιντεο! Ωραια εμπειρια!
X2 . Δεν εχω τιποτε αλλο να πω. Περιμενω πως και πως την μερα που θα μπορω και εγω/εμεις καταφερουμε να σας ακολουθησουμε. Η Ελπιδα πεθαινει τελευταια.
το κοματι που παιζει μοιαζει πολυ με αυτο : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που το θεωρω ενα απο τα καλυτερα κοματια που εχουν βγει την τελευταια 10ετια.
Το κοματι το γνωρισα απο αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
το λατρευω στο συνολο. Το αμαξι, την δουλεια (βιντεο και παρουσιαση) και το κοματι φυσικα.
Enjoy .
Και αναμενουμε να δουμε περισσοτερα ωραια βιντεο απο ταξιδια της παρεας
Sotos80 Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 110 Φύλλο : Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2014
Ταξιδευω μαζι σας, βλεποντας τα βιντεο! Ωραια εμπειρια!
X2 . Δεν εχω τιποτε αλλο να πω. Περιμενω πως και πως την μερα που θα μπορω και εγω/εμεις καταφερουμε να σας ακολουθησουμε. Η Ελπιδα πεθαινει τελευταια.
το κοματι που παιζει μοιαζει πολυ με αυτο : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που το θεωρω ενα απο τα καλυτερα κοματια που εχουν βγει την τελευταια 10ετια.
Το κοματι το γνωρισα απο αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
το λατρευω στο συνολο. Το αμαξι, την δουλεια (βιντεο και παρουσιαση) και το κοματι φυσικα.
Enjoy .
Και αναμενουμε να δουμε περισσοτερα ωραια βιντεο απο ταξιδια της παρεας
Πολύ ωραίο κομμάτι Γιάννη
Δεν είναι δύσκολος προορισμός οικονομικά τα Βαλκάνια καθώς το συνολικό κόστος δεν ξεπερνάει αυτό που θα ξοδεύαμε αν πηγαίναμε σε κάποιο νησί της Ελλάδας. Έχουμε πάει 2 φορές και βγήκε πολύ οικονομικά. Αρχικά ο προορισμός για το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν η Πολωνία αλλά λίγο τα capital cotrol λίγο η ανοργανωσιά στο γραφείο με τις άδειες τελευταία στιγμή αποφασίσαμε να πάμε ξανά Βαλκάνια χωρίς πολύ οργάνωση. Θέλει όμως κάποιες παραχωρήσεις, εγώ πχ έχω 5 χρόνια να κάνω διακοπές εντός Ελλάδας και να χαρώ θάλασσα κτλ κερδίζω όμως άλλα πράγματα απο τα ταξίδια στο εξωτερικό....
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Δεν είναι δύσκολος προορισμός οικονομικά τα Βαλκάνια καθώς το συνολικό κόστος δεν ξεπερνάει αυτό που θα ξοδεύαμε αν πηγαίναμε σε κάποιο νησί της Ελλάδας.
Πέστα και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!!!!
Sotos80 έγραψε:
Έχουμε πάει 2 φορές και βγήκε πολύ οικονομικά. πχ έχω 5 χρόνια να κάνω διακοπές εντός Ελλάδας και να χαρώ θάλασσα κτλ κερδίζω όμως άλλα πράγματα απο τα ταξίδια στο εξωτερικό....
Έτσι!
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
Εσεις καλα τα λετε και προφανως εχετε και δικιο. Αλλα μου λειπουν 2 πολυυυ μικρα πραματακια. Ενα Χ και ενα αλλο Χ κολημενο διπλα του.
Μολις βρω αυτα τα δυο πολυ μικρα και - ασυμαντα μωρε - πραματακια, σε καθε αδεια ολο και καπου θα γυρναω. Εντος ή εκτος δεν εχει σημασια. (Να βρω και που να αφησω την μικρη μου, γιατι τρεις στο μηχανακι δεν λεει), παντως θα γυρναμε.
Only time will tell που λενε και οι Asia.
Ειδωμεν που λεμε ελληνιστι
Sotos80 Μέλος
Όντως φτάσαμε μέχρι επάνω αλλά δεν περάσαμε το τούνελ και γυρίσαμε πίσω γιατί θέλαμε να παμε Sibiu και μας είχε πάρει αρκετά η ώρα καθώς είχαμε ξεκινήσει από Brasov περάσαμε Sigisoara όπου κάτσαμε αρκετά και δεν μας επερνε να κάνουμε όλο το Transfagarasan. την επόμενη ημέρα θα κάναμε όλη την Transalpina αλλά ήθελα από βορρά προς νότο ώστε μετά σιγά σιγά να πάρουμε την κάθοδο. Θα δεις στην συνέχεια το υπόλοιπο της διαδρομής.....
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Σωτήρη ωραίο ταξίδι ...Γράψτε χιλιόμετρα όλοι σας , όποτε και όσο μπορείτε .... γιατί "κάθε μέρα που περνάει δεν ξαναγυρνάει"...!!!...Εγώ έχω "βραχυκυκλώσει"..!!!
Γιαννάκη πού ωραίο τα τραγούδι !!!..
Sotos80 Μέλος