Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Τι να ειναι αραγε??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 Empty
#16ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 19 Μαρ 2015 - 20:02

Erecozi έγραψε:
παντως αν σου κανει "ατροφειες" μαλλον αντλια πρεπει να δεις (η κανα σκουπιδακι).
αρα ειχα δικιο με τα σκουπιδακια . το θεμα με το καλωδιο προσεξε το μπορει να προσπαθησε καποιος να στην "σηκωσει" συναγερμο εχεις???? αν οχι βαλε ΑΜΕΣΑ!!!
αν εχεις προβλημα με σκουπιδια στο ντεποζιτο αλλαξε βενζιναδικο και οπως προειπε μελοσ μην βαζεις βενζινη μόλις εχει γεμισει τισ αντλιες!!!
αν κατι αλλο εδω ειμαστε αντε καλες βολτες και απροβληματιστες απο εδω και περα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Spartiatis
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
Spartiatis

Αριθμός μηνυμάτων : 382
Τόπος : Σπάρτη
Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2015

#17ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Μαρ 2015 - 0:21

giwrgaras έγραψε:
χαχα καλη φοτο :P.Τελικα λιθηκε το προβλημα!Πολλα σκουπιδια στην τρομπα βενζινης...

την βγαλατε κ την καθαρισατε κ τωρα δουλευει "ρολοι"?

giwrgaras έγραψε:
...και ειχαν κοπει (αγνωστο πως) 1 καλοδιο στο κοντερ του emobilazer!!

:-/

Ωραιος!!! Θα σου εφυγε ενα βαρος σειρα ε?
giwrgaras
Μέλος
Μέλος
giwrgaras

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Τόπος : πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2014

#18ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Μαρ 2015 - 1:43

Εχω συναγερμο!Και κυριολεκτικα δεν το αφεινω απο τα ματια μου!Αμα παω καπου και δεν το βλεπω απλα δεν θα το παρω :P Θελω να πιστευω οτι απλα εγινε μονο του και οχι οτι καποιος το εκανε!Αν και στον παλιο κατοχο του ειχαν κλεψει την τρομπα φρενου και λεω μπας απο τοτε ειχε ζημια το καλοδιο και απλα τωρα μετα απο 2,5 χρονια εγινε και αυτο!Τωρα που καθαριστηκε η τρομπα ναι δουλευει μια χαρα και να μην πω οτι νομιζω οτι παει και καλυτερα :P:P:P
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#19ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Μαρ 2015 - 11:09

Να υποθέσω ότι ξέπλυνες το ρεζεβουάρ και άλλαξες φίλτρο βενζίνης ε? Γιατί αν αυτά είναι γεμάτα σκουπίδια τζάμπα δουλειά έκανες.
Tsimuhas
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Tsimuhas

Αριθμός μηνυμάτων : 3003
Τόπος : Χαλκιδική
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012

#20ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 20 Μαρ 2015 - 12:31

ptinotrofos έγραψε:
Να υποθέσω ότι ξέπλυνες το ρεζεβουάρ και άλλαξες φίλτρο βενζίνης ε?  Γιατί αν αυτά είναι γεμάτα σκουπίδια τζάμπα δουλειά έκανες.

plus1 Και απο εμενα στον Κωστα!
Erecozi
Ασημένιο μέλος
Ασημένιο μέλος
Erecozi

Αριθμός μηνυμάτων : 5077
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012

#21ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Μαρ 2015 - 4:18

αν το πηγε σε "γιατρο" οπως ειπε αυτα πρεπει να εχουν γινει.
δεν τον ρωτας απο εξω απο εξω "ψαρωτικα" να δεις αν τα εκανε???
Spartiatis
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
Spartiatis

#22ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Μαρ 2015 - 19:50

Erecozi έγραψε:
...δεν τον ρωτας απο εξω απο εξω "ψαρωτικα" να δεις αν τα εκανε???

giwrgaras: Ελα μαστροΤακη ηρθα να ξαναδεις το εργαλειο απο οταν καθαρισες την τρομπα...

ΜαστροΤακης: Αυτο παιδι μου δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ απαραιτητο!!! Οποιο μοτορι φευγει ΑΠΕΠΑΕ δουλευει ρολοι, ξυριζει πως το λενε...

giwrgaras: Ναι καμμια αμφιβολια...κ ξερεις το συζητουσα με κατι παιδια σε ενα forum κ δεν ξερανε μωρε τιποτα αλλά ευτυχως εγω ξερω εσενα κ το εκανες πυραυλο το εργαλειο!!!  vroomvroom

ΜαστροΤακης: Τι να σου πουνε παιδι μου αυτα οι ταπεινοι μηχανοβιοι που δεν ξερουνε ουτε απο που μπαινει η βενζινη...Εδω ρε σε εμενα...Ειδες σε εφτιαξα εγω με €423.55 ( scratch  :-O  :-/ ) καθαρισες την τρομπα κ παει "βεντουζα"...

giwrgaras: Ναι να ΄σαι καλα!!! Ναι κ το κορυφαιο ειναι οτι με ρωτουσαν αυτοι οι αλητες μηχανοβιοι αν καθαρισαμε ΚΑΙ το ντεποζιτο απο τυχον σκουπιδακια, γιατι αν οχι τοτε σε λιγο καιρο θα εχουμε τα ιδια, αν ειναι δυνατον ο ΜαστροΤακης να μην το εκανε, που δευτερο του σπιτι ειναι το συνεργειο, ε ΜαστροΤακη???

Μαστροτακης: ΕεΕεΕεΕ... blushing  whistling ...ε ναι παιδι μου εμ τι μπρικια κολλαμε εδω μεσα ωρε?...να κοιτα να δεις, δεν νομιζω να κανει τιποτα ξανα παρομοιο, αλλα να σου πω βρε παιδι μου μιας κ σε συμπαθησα δεν το αφηνεις αποψε εδω να δω κ κατι άλλα πραγματακια ΔΩΡΕΑΝ κ να ερθεις να το παρεις αυριο...μην τρεχεις μες τις μαυρες νυχτες με αυτο το δι@ολο....ε ????

laughing lol! laughing lol!
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

#23ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Μαρ 2015 - 20:40

Spartiatis έγραψε:
Erecozi έγραψε:
...δεν τον ρωτας απο εξω απο εξω "ψαρωτικα" να δεις αν τα εκανε???

giwrgaras: Ελα μαστροΤακη ηρθα να ξαναδεις το εργαλειο απο οταν καθαρισες την τρομπα...

ΜαστροΤακης: Αυτο παιδι μου δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ απαραιτητο!!! Οποιο μοτορι φευγει ΑΠΕΠΑΕ δουλευει ρολοι, ξυριζει πως το λενε...

giwrgaras: Ναι καμμια αμφιβολια...κ ξερεις το συζητουσα με κατι παιδια σε ενα forum κ δεν ξερανε μωρε τιποτα αλλά ευτυχως εγω ξερω εσενα κ το εκανες πυραυλο το εργαλειο!!!  vroomvroom

ΜαστροΤακης: Τι να σου πουνε παιδι μου αυτα οι ταπεινοι μηχανοβιοι που δεν ξερουνε ουτε απο που μπαινει η βενζινη...Εδω ρε σε εμενα...Ειδες σε εφτιαξα εγω με €423.55 ( scratch  :-O  :-/ ) καθαρισες την τρομπα κ παει "βεντουζα"...

giwrgaras: Ναι να ΄σαι καλα!!! Ναι κ το κορυφαιο ειναι οτι με ρωτουσαν αυτοι οι αλητες μηχανοβιοι αν καθαρισαμε ΚΑΙ το ντεποζιτο απο τυχον σκουπιδακια, γιατι αν οχι τοτε σε λιγο καιρο θα εχουμε τα ιδια, αν ειναι δυνατον ο ΜαστροΤακης να μην το εκανε, που δευτερο του σπιτι ειναι το συνεργειο, ε ΜαστροΤακη???

Μαστροτακης: ΕεΕεΕεΕ... blushing  whistling ...ε ναι παιδι μου εμ τι μπρικια κολλαμε εδω μεσα ωρε?...να κοιτα να δεις, δεν νομιζω να κανει τιποτα ξανα παρομοιο, αλλα να σου πω βρε παιδι μου μιας κ σε συμπαθησα δεν το αφηνεις αποψε εδω να δω κ κατι άλλα πραγματακια ΔΩΡΕΑΝ κ να ερθεις να το παρεις αυριο...μην τρεχεις μες τις μαυρες νυχτες με αυτο το δι@ολο....ε ????

laughing lol! laughing lol!

Ζωγραφίζεις λέμε..!!   laughing  laughing  laughing  Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 Painti10Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 Painti10Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 Painti10
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#24ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 21 Μαρ 2015 - 21:31

100% αυθεντικός διάλογος!!!!! laughing
giwrgaras
Μέλος
Μέλος
giwrgaras

Αριθμός μηνυμάτων : 61
Τόπος : πειραιας
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2014

#25ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΔευ 4 Μάης 2015 - 1:09

Χαχαχα ωραιος!! Μπας ησουν εσυ ο μαστροΤακης???:P:P:P
Spartiatis
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
Spartiatis

#26ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τι να ειναι αραγε??   Τι να ειναι αραγε?? - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 10 Μάης 2015 - 12:24

giwrgaras έγραψε:
Χαχαχα ωραιος!! Μπας ησουν εσυ ο μαστροΤακης???:P:P:P

undercover!!! χαχαχαχαχαχα laughing laughing laughing

Τι να ειναι αραγε??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Παρόμοια θέματα

-
» Υπάρχει άραγε?
» Ποσο παππουδες ειμαστε αραγε???
» αραγε να μην εχει τιποτα εκει κατω!!!εγω πονεσα παντος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: CBR Forums ::   :: Τεχνικά θέματα-
^ Back to Top