μετά τα 2:02' απόλυτου ελέγχου.. ξεκινάει το χάος..!
Σε καμία περίπτωση δεν γράφω τα παρακάτω για το παίξω γνώστης και έξυπνος, ούτε ρόσσις είμαι ούτε τίποτα, ένας μέσος αναβάτης.
Πλην όμως βλέποντας το βίντεο, ήδη από το περίπου 1:10 και τον τόσο άτσαλο να τον πω, ενθουσιώδη να τον πω,τρόπο που ανοίγει το γκάζι ενώ είναι ακόμα πλαγιασμένος, είπα μέσα μου ''μπράβο ο τύπος εμπιστοσύνη στο άνοιγμα με 1100'' και απόρησα τι πρόσφυση εχει πια και δεν φοβάται γλύστρημα ισχύος και highside. Ή πολύ καλός είναι αυτός και κάτι ξέρει ή παλαβιάρης που δεν έχει πέσει ακόμα λόγω τύχης.
E μέχρι το 2:02 μου λύθηκε η απορία. Κρίμα...
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
μετά τα 2:02' απόλυτου ελέγχου.. ξεκινάει το χάος..!
Σε καμία περίπτωση δεν γράφω τα παρακάτω για το παίξω γνώστης και έξυπνος, ούτε ρόσσις είμαι ούτε τίποτα, ένας μέσος αναβάτης.
Πλην όμως βλέποντας το βίντεο, ήδη από το περίπου 1:10 και τον τόσο άτσαλο να τον πω, ενθουσιώδη να τον πω,τρόπο που ανοίγει το γκάζι ενώ είναι ακόμα πλαγιασμένος, είπα μέσα μου ''μπράβο ο τύπος εμπιστοσύνη στο άνοιγμα με 1100'' και απόρησα τι πρόσφυση εχει πια και δεν φοβάται γλύστρημα ισχύος και highside. Ή πολύ καλός είναι αυτός και κάτι ξέρει ή παλαβιάρης που δεν έχει πέσει ακόμα λόγω τύχης.
E μέχρι το 2:02 μου λύθηκε η απορία. Κρίμα...
...τελικα παλαβιαρης που δεν...ΕΙΧΕ πεσει ακομα...τωρα..ΕΧΕΙ πεσει...
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
ειχα κανει κατι παρομοιο οταν ειχα αλλαξη απο τα 400 στα 600cc. δεν ειχα πιστα και το εκανα βραδυ σε ερημο δρομο εκτος Θεσσαλονικης. ηταν η αλλαγη αυτη που με έσπρωξε ηταν η νυχτα με φεγγαρι ηταν το χερι που με ετρωγε τελος παντων εψαχνα να δω με τι εχω να κανω ηθελα να δω τα ορια της μηχανης ποσο στριβει που παταει το λαστηχο που πιανει ροπες που κλωτσαει που σπινιαρει που σηκωνεται. νομιζω πως και εγω αν ειχα καμερα τοτε κατι τετοια ανισοροπα ξεσπασματα θα βλεπατε και με το δικο μου βιντεο. οποτε μαλλον απο οτι καταλαβαινω απο προσωπική εμπειρια μαλλον ο ανθρωπος δεν ηξερε απο το εργαλειο πηρε τα μπογαλακια του και ειπε να παει να το δοκιμασει στην πιστα (και καλα εκανε οχι σαν και εμας τους βανδαλους στο δρομο) ενθουσιαστικε λιγο παραπανω ειχε ακουσε και απο κανα φορουμ για τα "τρομερα κρατηματα" και την "οδηγικη συμπεριφορα" τις καλης του και ...
wastegate Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 123 Φύλλο : Ηλικία : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 05/01/2013