|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #16Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Τρι 4 Μαρ 2014 - 20:15 | |
| Θα καταργήσεις κάτι που αποτέλεσε καινοτομία στα φρένα μοτοσυκλέτας από τη honda στο παρελθόν; Είμαι αντίθετος. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #17Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Τρι 4 Μαρ 2014 - 20:34 | |
| Αν και εγω προσωπικα δεν θα το εκανα, γενικα αποφευγω να βαζω χερι στα μηχανακια, ωστοσο γιατι οχι? Το συστημα γινεται πιο απλο, πιο αμεσο, απ οτι ακουγεται, και σε πιστα βοηθαει, απ οτι λενε. δεν ειναι κατι που δημιουργει προβλημα. Αν υποθεσουμε οτι συνυπολογιζεται το βαρος και η αδρανεια του ΧΧ, επισης η απουσια του ABS, ετσι ωστε στους κατσικοδρομους εκτος πιστας να μην οδηγειται σαν SS. |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #18Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Τετ 5 Μαρ 2014 - 0:12 | |
| - Psath 1100XX έγραψε:
- Θα καταργήσεις κάτι που αποτέλεσε καινοτομία στα φρένα μοτοσυκλέτας από τη honda στο παρελθόν; Είμαι αντίθετος.
Παρελθόν? ποιο παρελθόν? Το rr δεν φέρει το C-ABS? Ένα σύστημα που είναι παρωχημένο ή αναποτελεσματικό καταργείται, όπως πχ το αντί ντάϊβ το 84-86, δεν εξελίσσεται (ή μάλλον συνδυάζεται με ABS) και τοποθετείται στην ναυαρχίδα της HONDA. |
|
| |
Psath 1100XX Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| #19Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Τετ 5 Μαρ 2014 - 0:33 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Psath 1100XX έγραψε:
- Θα καταργήσεις κάτι που αποτέλεσε καινοτομία στα φρένα μοτοσυκλέτας από τη honda στο παρελθόν; Είμαι αντίθετος.
Παρελθόν? ποιο παρελθόν? Το rr δεν φέρει το C-ABS? Ένα σύστημα που είναι παρωχημένο ή αναποτελεσματικό καταργείται, όπως πχ το αντί ντάϊβ το 84-86, δεν εξελίσσεται (ή μάλλον συνδυάζεται με ABS) και τοποθετείται στην ναυαρχίδα της HONDA. Γράφοντας "παρελθόν" δεν εννοώ ότι ανήκει στο παρελθόν και είναι ξεπερασμένο. Απλά έγινε πριν πολλά χρόνια. Φυσικά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και σήμερα επομένως γι αυτό είμαι αντίθετος στην επαναφορά στο σύστημα φρένων που η honda κατάργησε. |
|
| |
polecat81 Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 226 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Γερακας Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
| #20Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Παρ 7 Μαρ 2014 - 20:37 | |
| Εχω την εντυπωση οτι τα μηχανακια μας δεν ειναι ss.Ειναι σε εντελως αλλη κατηγορια.Σε διαφορα φορουμ που εψαχνα πριν αγορασω το πτηνο μου(ελληνικα και ξενα) ελεγαν οτι το χχ εχει φρενα αγκυρες και συνχωρει πολλα λαθη.Σε αντιθεση με τον αντιπαλο του το zx11 και το busha τα οποια δεν ειχαν αυτο το συστημα πρωτον καταναλωναν τακακια και δισκους για πλακα και ηθελαν πολυ προσοχη στην λειτουργεια τους γιατι μπλοκαραν για πλακα.Εχω φιλο με busha ο οποιος με καινουρια λαστιχα και με 40χλμ σε ψιλο κακο δρομο του εφυγε το μπροστινο για πλακα και αν και δεν χτυπισε ο ανθρωπος επαθε 1,5χιλιαρικο ζημια.Γιατι να πειραξεις ενα συστημα το οποιο θεωρηται κορυφαιο απο ελληνικο και ξενο τυπο και που υπαρχει και συνεχιζει να υπαρχει για 15 χρονια με πολλες μελετες απο πισω του. |
|
| |
MaxZorin Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 258 Φύλλο : Τόπος : Μεσόγεια Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2013
| #21Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Παρ 7 Μαρ 2014 - 21:37 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Παρελθόν? ποιο παρελθόν? Το rr δεν φέρει το C-ABS? Ένα σύστημα που είναι παρωχημένο ή αναποτελεσματικό καταργείται, όπως πχ το αντί ντάϊβ το 84-86, δεν εξελίσσεται (ή μάλλον συνδυάζεται με ABS) και τοποθετείται στην ναυαρχίδα της HONDA.
Ίδιο όνομα, εντελώς διαφορετικό σύστημα. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση το σύστημα των σύχρονων RR με το σύστημα του ΧΧ. Είναι εντελώς άλλη αρχή λειτουργίας, άλλη θεωρία, άλλη υλοποίηση, άλλη τεχνολογία, άλλο πράγμα. Προσωπικά, απορώ, γιατί δεν του έδωσε άλλο όνομα η Honda να μην μπερδεύεται τζάμπα ο κόσμος. |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 226 Φύλλο : Ηλικία : 43 Τόπος : Γερακας Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2014
| #22Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Παρ 7 Μαρ 2014 - 21:49 | |
| Παντα διαφωτιστικος ο maxzorin η να πω caracal.Εισαι καλα φιλε μου;Παντα με γοητεβαν τα προτζεκτ σου και υποκλινομαι στην τεχνογνωσια σου |
|
| |
MaxZorin Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 258 Φύλλο : Τόπος : Μεσόγεια Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2013
| |
| |
| #24Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Παρ 7 Μαρ 2014 - 21:58 | |
| Εχεις ακομα το vfr στο σαλονι σου; |
|
| |
MaxZorin Προηγμένο μέλος
| #25Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Παρ 7 Μαρ 2014 - 22:08 | |
| Είμαστε λίγο offtopic, αλλά λίγο ακόμα δεν θα πειράξει... ε διαχειριστάδες μου; <<< διαχειριστάδες Ναι αμέ, το στόλισα και στα χριστούγεννα Σκέφτομαι να το κατεβάσω και να βγάλω πάλι όμως σε κίνηση. Θα ιδούμε... |
|
| |
| #26Θέμα: Απ: ακυρωση CBS-SYSTEM Παρ 7 Μαρ 2014 - 22:22 | |
| |
|
| |
|