Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 59 ... 64  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

Αριθμός μηνυμάτων : 1601
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011

Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 Empty
#811ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΠαρ 4 Οκτ 2019 - 11:50

Xaris έγραψε:
Κύριοι και κυρίες είχα την τιμή την Κυριακή που μας πέρασε να γνωρίσω και να δω από κοντά τον κύριο Δημήτρη και τον υιό του και φυσικά τα άλλα δύο του παιδιά  ΧΧ και TL εντυπωσιαστικα μπορω να πω αν και πολύ μικρή η γνωριμία μας μιας και εγώ ήμουν με τον υιό ο οποίος δν με άφησε να κάνω μια μεγάλη στάση και να δω και τα δύο πολύ φορτωμενα και τα δύο πολλά αξεσουάρ που πραγματικά πιστεύω ότι θέλεις πολλές ώρες για να τα δεις και αν τα καταλάβεις όλα!! Μπράβο κύριε Δημήτρη!!! Την επόμενη φορά που θα έρθεις στα Σερρας είτε για καφέ ειτε για την πίστα πάρε μ ένα τηλεφωνο θα χαρώ πάρα πολύ πιούμε καφέ ουζάκι και εννοειται ότι όποιος θέλει και τν βγάλει ο δρόμος κατά εδώ πάνω να με πάρει τηλέφωνο!!!!
Γεια σου Χάρη μου ... Το πρόβλημά μου είναι η έλλειψη χρόνου  !!! Μακάρι να βρω χρόνο και να κάνω καμιά βόλτα  παραπάνω !!! Για να καταλάβεις  , είχα να βγάλω το μηχανάκι εκτός πόλης .... πριν απ΄το καλοκαίρι !!!  Για το  TL  έχω σχεδόν όλα τα πράγματα  φτιαγμένα και έτοιμα , και από πέρυσι   έχω που δεν μπορώ να ασχοληθώ !!!  Ελπίζω φέτος το χειμώνα  !!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#812ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΠαρ 4 Οκτ 2019 - 14:05

ptinotrofos έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σας γνωρίζω ότι το ΧΧ του Δημήτρη έχει πλέον στο ρεζεβουαρ και υπογραφή του Τζιακομο Αγκοστινι.

.
 ...Είσαι και μαρτυριάρης  !!!  B-)
...... Για πες μου τώρα γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτό ??  Κάνω εισαγωγή εικόνας , φορτώνω τη φωτογραφία , βγάζει 3 γραμμές  URL  , τα δοκιμάζω όλα (ξεχωριστά) ,  με  αντιγραφή ,  επικόλληση  και αποστολή ...και δεν βγαίνει καμία φωτό !!!.. thinking
ptinotrofos
Χρυσό μέλος
Χρυσό μέλος
ptinotrofos

Αριθμός μηνυμάτων : 7822
Τόπος : Άνω Λιόσια
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012

#813ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΠαρ 4 Οκτ 2019 - 22:06

cbx -six έγραψε:
ptinotrofos έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σας γνωρίζω ότι το ΧΧ του Δημήτρη έχει πλέον στο ρεζεβουαρ και υπογραφή του Τζιακομο Αγκοστινι.

.
 ...Είσαι και μαρτυριάρης  !!!  B-)
...... Για πες μου τώρα γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτό ??  Κάνω εισαγωγή εικόνας , φορτώνω τη φωτογραφία , βγάζει 3 γραμμές  URL  , τα δοκιμάζω όλα  (ξεχωριστά) ,  με  αντιγραφή ,  επικόλληση  και αποστολή ...και δεν βγαίνει καμία φωτό !!!.. thinking
Δεν ασχολείσαι με τα url.  Πατάς το (send)  και εμφανίζεται δίπλα ένα (insept)  πατάς κι εκεί και η φωτογραφία έχει ανέβει πατάς αποστολή (ίσως χρειαστεί να ξαναπατησεις αποστολή)  και είσαι έτοιμος
-Ο ρουφιανος της γειτονιάς -
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#814ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΠαρ 4 Οκτ 2019 - 23:00

Βάζω τη φωτογραφία με τον Giacomo Agostini ... Στο FB έχω βάλει αρκετές φωτό από τις Σέρρες .....
...(Κώστα την έβαλα με αντιγραφή και επικόλληση . Αλλιώς δεν έβγαινε !!! Αν έχεις άλλο τρόπο γράψε αναλυτικά όλα τα βήματα ...)

Xaris
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
Xaris

Αριθμός μηνυμάτων : 970
Τόπος : ΣΕΡΡΕΣ
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2010

#815ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 5 Οκτ 2019 - 6:54

cbx -six έγραψε:
Xaris έγραψε:
Κύριοι και κυρίες είχα την τιμή την Κυριακή που μας πέρασε να γνωρίσω και να δω από κοντά τον κύριο Δημήτρη και τον υιό του και φυσικά τα άλλα δύο του παιδιά  ΧΧ και TL εντυπωσιαστικα μπορω να πω αν και πολύ μικρή η γνωριμία μας μιας και εγώ ήμουν με τον υιό ο οποίος δν με άφησε να κάνω μια μεγάλη στάση και να δω και τα δύο πολύ φορτωμενα και τα δύο πολλά αξεσουάρ που πραγματικά πιστεύω ότι θέλεις πολλές ώρες για να τα δεις και αν τα καταλάβεις όλα!! Μπράβο κύριε Δημήτρη!!! Την επόμενη φορά που θα έρθεις στα Σερρας είτε για καφέ ειτε για την πίστα πάρε μ ένα τηλεφωνο θα χαρώ πάρα πολύ πιούμε καφέ ουζάκι και εννοειται ότι όποιος θέλει και τν βγάλει ο δρόμος κατά εδώ πάνω να με πάρει τηλέφωνο!!!!
Γεια σου Χάρη μου ... Το πρόβλημά μου είναι η έλλειψη χρόνου  !!! Μακάρι να βρω χρόνο και να κάνω καμιά βόλτα  παραπάνω !!! Για να καταλάβεις  , είχα να βγάλω το μηχανάκι εκτός πόλης .... πριν απ΄το καλοκαίρι !!!  Για το  TL  έχω σχεδόν όλα τα πράγματα  φτιαγμένα και έτοιμα , και από πέρυσι   έχω που δεν μπορώ να ασχοληθώ !!!  Ελπίζω φέτος το χειμώνα  !!!
Μακάρι γιατί όντως ο χρόνος είναι ένα θέμα μεγάλο πλέον στις μέρες μας θα χαρώ πολύ πάντως όχι τπτ άλλο αλλά με έβαλες σε σκέψεις γιατί μόλις γύρισα στο σπίτι κ είδα το δικο μου μου φάνηκε σαν να αγοράζεις ένα αμάξι την απλή έκδοση και εσύ να πείρες την υπερλουξ εκδόση του ίδιου μοντέλου στο μόνο π μοιάζουν είναι το χρώμα και στ καπάκια. laughing laughing από κοντά ακόμα ποιο εντυπωσιακό πάντως παίδες!!
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#816ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 17:46

Γεια σε όλους ,  Καλή Χρονιά να έχουμε και πάντα όρθιοι !!! Τελευταία ασχολήθηκα λίγο με το  ΧΧ  και την καμπάνα συμπλέκτη , γιατί  ακουγόταν αρκετά  (στο ρελαντί)...  Αφού είχα αγοράσει και τα σχετικά εργαλεία , για το λύσε - δέσε ... ξεκίνησα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 4 Ιαν 2020 - 18:02, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#817ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 17:48

cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#818ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 17:56

Είχα αποφασίσει να ξεπριτσινώσω και να φτιάξω την ίδια με καινούργια και πιο ενισχυμένα ελατήρια . Λόγω έλλειψης χρόνου ..(να παραγγείλω ελατήρια ... μετρήσεις .. μηχανουργεία ... πριτσινώματα κλπ.) .. την έδωσα σε φίλο μου μηχανικό , που είχε κάνει 2 φορές το ίδιο , στο δικό του μηχανάκι ( Yamaha R1) .. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#819ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 17:58

cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#820ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 18:00

Εδώ πριτσινωμένη ..
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#821ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 18:00

cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#822ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 18:05

Μπήκε καινούργιο ρουλεμάν ...
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#823ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 18:10

Εδώ δεμένη  ... έτοιμη .. με νέες ροδέλες  , και σκληρότερα ελατήρια δίσκων  της   Barnet !!! Έβαλα άλλες βίδες λίγο πιο μακρές (τις έκοψα όσο τις έπαιρνε στο μήκος , χωρίς να ξεπερνούν την καμπάνα και βρίσκουν πίσω) .. αφού άνοιξα τις βόλτες πιο μέσα , γιατί δεν τις είχαν μέχρι τέλους ανοιγμένες ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 4 Ιαν 2020 - 18:37, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#824ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 18:13

Τελειωμένη .. και με κάποιες μικρές αλλαγές στα πέριξ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 4 Ιαν 2020 - 18:43, 1 φορά
cbx -six
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος
cbx -six

#825ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες    Μια  Ζωή  σε  2  Ρόδες  - Σελίδα 55 EmptyΣαβ 4 Ιαν 2020 - 18:32

Είχα και ένα βιντεάκι (τραβηγμένο με το τηλέφωνο) αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω όπως τις εικόνες γιατί έχει "όγκο" !!! Αν ξέρει κάποιος αν γίνεται ... και πως .. μου το λέει !!!
Εκεί φαίνεται και ακούγεται η καμπάνα πως χτυπούσε πριν !!! Στο χέρι την είχα και την κουνούσα και ακουγόταν σαν ξηροκάμπανο Ducati !!!.. laughing

Μια Ζωή σε 2 Ρόδες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 55 από 64Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 59 ... 64  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-
» Η ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ
» Ζωα σε 2 ρόδες
» Ζωα σε 4 ροδες
» 3 δεκαετίες - 2 ρόδες
» Διασυνοριακές ρόδες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Άλλα θέματα :: Φωτογραφικό υλικό :: Αναμνηστικό Άλμπουμ-
^ Back to Top