Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
#481Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τετ 18 Νοε 2015 - 19:33
Μετά από αυτή τη δοκιμή , η αλήθεια είναι ότι ησύχασα "λίγο"..!!.. ... ... .. Αφού είδα το μηχανάκι οριακά με ένα Hayabusa ...Όχι δίπλα -δίπλα , αλλά να το αφήνω να φεύγει πρώτο , για να γράφω με τη κάμερα από πίσω ,(και χωρίς να μπορώ να σκύψω όπως πρέπει ούτε να βγάλω κορμί λόγω κάμερας μπροστά μου).... και να έχω αυτό το αποτέλεσμα ... ..Τι άλλο να πω ??...!!! Και έχω αναφέρει κάπου ότι το συγκεκριμένο Hayabusa έχει ελεύθερες Yoshimura ,...KN,... βγαλμένο αισθητήρα L και στη θέση του O2 sensor Eliminator , ... και αντικόφτη Nikko.....!! Η αλήθεια είναι ότι ο κινητήρας έχει πάρει δύναμη παντού , και στην πάνω κλίμακα του στροφόμετρου είναι "...μες την τρελή χαρά "..!!.. Ανεβάζει σαν αλυσοπρίονο.... Σπάει και την 6η ..!!! Κανονικά θέλει πιο μακρύ γρανάζωμα αλλά μάλλον θα το αφήσω ως έχει... Απλά "μ΄αυτά και μ΄αυτά "....την άνοιξη πλέον , είμαι για γρανάζια - αλυσίδα και λάστιχα ..!!!
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
#482Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Πεμ 19 Νοε 2015 - 15:08
Δηλαδη οταν το περασες ηταν τερμα το busa???
Erecozi Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5077 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2012
#483Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Πεμ 19 Νοε 2015 - 23:27
και μονο που βλεπω απολαμβανω...
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
#484Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Πεμ 19 Νοε 2015 - 23:37
Tsimuhas έγραψε:
Γιώργο ρωτάς τώρα ή κάνεις πλάκα ??.. ... Εννοείται , όταν ήμασταν στην ευθεία τα γκάζια ήταν στα "στοπ"...!!!... ...
Μάριε ... στη σύγκριση με άλλο μηχανάκι φαίνονται όλα ....οπότε...και εγώ το απολαμβάνω..!!!...
Thodo L200 Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
#485Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 13:28
Εχω μια ερωτηση, εχεις δυναμομετρησει μηπως το μηχανακι απο πριν ξεκινησεις τις μετατροπες και σε καποια στιγμη μετα να δεις τι εχει παρει εστω σε νουμερα? Παντα πιστευα οτι ενα πιο ελαφρυ ΧΧ ειναι αρκετα ισαξιο με πολλα μπουσα, αυτο βεβαια φευγει πολυ γρηγορα ψηλα οποτε εχω και περιεργεια για τα νουμερα ιπποδυναμης μετα απ οτι εχεις κανει.
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
#486Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 13:40
Thodo L200 έγραψε:
Εχω μια ερωτηση, εχεις δυναμομετρησει μηπως το μηχανακι απο πριν ξεκινησεις τις μετατροπες και σε καποια στιγμη μετα να δεις τι εχει παρει εστω σε νουμερα? Παντα πιστευα οτι ενα πιο ελαφρυ ΧΧ ειναι αρκετα ισαξιο με πολλα μπουσα, αυτο βεβαια φευγει πολυ γρηγορα ψηλα οποτε εχω και περιεργεια για τα νουμερα ιπποδυναμης μετα απ οτι εχεις κανει.
Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Φύλλο : Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2011
#487Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 14:08
ptinotrofos έγραψε:
Thodo L200 έγραψε:
Ωραια, αξιες μετατροπες και σε νουμερα, και παιρνει ευκολα ιπποδυναμη και ροπη το ΧΧ.
#488Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 20:05
Γεια σου Θοδωρή..... με πρόλαβε ο Κώστας (γρήγορο πιστόλι ) , οπότε Οκ. με κάλυψε !!!..Το μηχανάκι κάποια στιγμή θα το ξαναβάλω στο δυναμόμετρο για να το ξαναδιασταυρώσω !! ...Γιατί εκείνη τη φορά είχε και κάποιο πρόβλημα το Computer...και έχω μία αμφιβολία ...Αν και όλα στο δρόμο φαίνονται...!!!...(και εκεί μου φάνηκαν περισσότερα !!!) ..Όσο για το "παίρνει εύκολα" ιπποδύναμη χμμ....εξαρτάται πως το βλέπει κανείς !!! Έχω κάποιες ενστάσεις ... Αν θεωρείς ότι ...<< Μήνες δουλειάς ...λυσίματα ... ανταλλακτικά κλπ .. ...σπαζοκεφαλιά .... δουλειά στη κεφαλή .. εκκεντροφόρους ...και τόσα άλλα .... +"χρήμα"....κλπ..κλπ...που έβαλα....είναι εύκολη δουλειά ..??? !!!... Θα μου ήταν πιο εύκολο και οικονομικό να αγόραζα άλλο μηχανάκι ....Απλά είναι η "τρέλα μου" αυτή ...και ήθελα να φτιάξω το "ΧΧ" ....έτσι..!!!...
Tsimuhas Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3003 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2012
#489Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 20:35
cbx -six έγραψε:
Tsimuhas έγραψε:
Γιώργο ρωτάς τώρα ή κάνεις πλάκα ??.. ... Εννοείται , όταν ήμασταν στην ευθεία τα γκάζια ήταν στα "στοπ"...!!!... ...
Μάριε ... στη σύγκριση με άλλο μηχανάκι φαίνονται όλα ....οπότε...και εγώ το απολαμβάνω..!!!...
Οχι μαστορα δεν κανω πλακα... Το περασες σαν σταματημενο και μου φανηκε οτι εκοψε εκει το μπουσα γι αυτο... ποποοο μαστορα ποτε θα με κανεις βολτα????
#490Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 21:11
...Γιώργο ...υπομονή ..!!!...Θα ακολουθήσει και το "part 2"...!!! ...
hondalife Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 58 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ημερομηνία εγγραφής : 05/10/2015
#491Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Παρ 20 Νοε 2015 - 22:07
Μας εχεις μουρλανει.....θες και αλαρμ λες και θα σταματησεις ποτέ. ...οχι μην το γραναζωσεις....θα δουνε οι γιαπωνέζοι το βίντεο με τις τελικές στο YouTube και θα σε χάσουμε. ....
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
#492Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 21 Νοε 2015 - 1:35
Εγώ πιστεύω ότι ένα, ίσως και δύο, δοντάκια λιγότερα πίσω δεν θα ήταν κι άσχημα. Το πράγμα θέλει πειραματισμό και μετρήσεις βέβαια. Είμαι σίγουρος ότι στην επικείμενη αλλαγή αλυσιδογράναζων κάτι θα γίνει εκτός αν κάνει καμιά πατέντα ο μάστορας και του προσθέσει και 7η ταχύτητα απ' το Δημήτρη όλα τα περιμένω
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
#493Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 21 Νοε 2015 - 10:23
cbx -six έγραψε:
!!...Θα ακολουθήσει και το "part 2"...!!! ...
Αντε ρε Μητσοοο, ξεροσταλιασαμε...
#494Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 21 Νοε 2015 - 11:10
Γιώργο (hondalife).. οι Γιαπωνέζοι έχουν πολλά "αλάνια"...πολύ πάνω από μένα !!!....Απλά κάνουν αυτά που θέλουν αυτοί .... Εδώ κατάργησαν ένα μοντέλο σαν το ΧΧ .. που ήταν το κορυφαίο , και μετά τόσα χρόνια ακόμα μετράει !!. Εγώ απλά πήρα και βελτίωσα αυτό που θα΄πρεπε να είχε κάνει η Honda ,...και να είναι ακόμα σημείο αναφοράς .... Σκέψου ένα ΧΧ σημερινό με 1300 κυβικά ...με USD... με ψαλιδάρα ...με ABS εξελιγμένο ....και καμιά 200αριά (έστω ονομαστικά) άλογα ....κλπ....θα ήταν ακόμα στην κορυφή ..!!! . Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της Honda....Οι άνθρωποι προσπαθώντας να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό ...χύνουν την "καρδάρα με το γάλα"...!!!...Η μ@λ@κία τος ..πάει σύννεφο!!!
.... Κώστα (ptinotrofos)....αυτό με την 7η ταχύτητα ...τι το ήθελες ?? !!!...Με πλήγωσες !!!
...Όσο για σένα Κωστή (pablo)..... τι έχουμε .?? ...Σε έπιασε φαγούρα βλέπω ....βιαστικός είσαι !!! Κάτσε να εμπεδώσουμε πρώτα το 1ο μέρος ..!!!..Αχόρταγος είσαι ..!!!...Όλα θα γίνουν στην ώρα τους ... ...Μέχρι τότε ...κάνε επανάληψη το ίδιο μάθημα !!!....
#495Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 21 Νοε 2015 - 12:56
...Άντε πάρτε και το "part-2"... μπας και ησυχάσω με μερικούς ενοχλητικούς .....( βλέπε...Κωστής-pablo..!!!... )....