|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cbx -six Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1601 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2011
| #361Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 9 Αυγ 2014 - 7:51 | |
| - Tsimuhas έγραψε:
- Γεια σου Μαστορα με το αεροπλανο σου!
Γεια σου Γιώργο ... Χωρίς φτερά όμως !!! .. Εδάφους - εδάφους .. |
|
| |
| |
| |
| #363Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 9 Αυγ 2014 - 8:44 | |
| - ptinotrofos έγραψε:
- Για να πω την αλήθεια περίμενα με αγωνία το ψαλίδι σίγουρος ότι θα δούμε κάτι το εξαιρετικό, Αλλά όχι κι έτσι ρε φίλε!!! Αυτή τη φορά ξεπέρασες και .....τον εαυτό σου!!!!!! και το πιό δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι όλες αυτές οι πανέμορφες αλλά και λειτουργικές βελτιώσεις δένουν σε ένα τόσο αρμονικό σύνολο χωρίς ίχνος υπερβολής, ένα πραγματικό έργο τέχνης.
Προτείνω η επόμενη Πανελλήνια να γίνει στην Εύβοια να δούμε το γλυπτό του Δημήτρη από κοντά. Γεια σου και σένα Κώστα . Σ΄ευχαριστώ και πάλι. Η αλήθεια είναι (όπως το αναφέρεις και εσύ άλλωστε) , όταν κάνεις τόσες εκτενείς μετατροπές -βελτιώσεις , θέλει προσοχή στο να μπορέσεις να κρατηθείς "αισθητικά " τουλάχιστον σε όμορφη και αποδεκτή φόρμα , και να δέσουν όλα αυτά αρμονικά μεταξύ τους ! Γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις , και να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να πλησιάζει το " κιτς " !!! ...Αν και το γούστο είναι προσωπικό ....θέλω να πιστεύω ότι είμαι μέσα στα αποδεκτά γενικά πλαίσια ... Τώρα όσον αφορά την " απόδοση " , όπως είπα και στον Παναγιώτη πιο πάνω , με ενδιαφέρει περισσότερο η καμπύλη της ιπποδύναμης και όχι η απόλυτη δύναμη ψηλά . Γιατί εκεί που το έφτασα το μηχανάκι , ήταν εύκολο να βγάλω περισσότερη δύναμη !! Αυτό όμως δεν λέει τίποτα από μόνο του , εφ΄ όσον χαμηλά θα σέρνεται !! Και ουσιαστικά στην πράξη το κάνει πιο αργό . .. Μέχρι να ανεβάσει και να μπει στην δύναμη , έχει μείνει πολύ πίσω !! Στόχος μου ήταν από την αρχή να φτιάξω ένα μηχανάκι που να αποδίδει -"σκοτώνει" σε όλη την κλίμακα , και έτσι συνολικά και ουσιαστικά γίνεται πιο γρήγορο στην πράξη , από άλλο που έχει λίγη δύναμη περισσότερη ψηλά και χαμηλά κρεμάει .. Μου θυμίζει τα εμπροσθογεμή όπλα .. Περίμενε να γεμίσω .. Αυτά τα αναφέρω γενικά , γιατί σε τέτοιες μετατροπές , οι περισσότεροι δείχνουν την προσοχή τους στο απόλυτο νούμερο ψηλά. Και επειδή μια ζωή ασχολούμαι με βελτιώσεις , το ξαναλέω , ότι αυτό από μόνο του δεν λέει απολύτως τίποτα . Όλη η καμπύλη και η συνολική απόδοση θα σου κάνουν ένα μηχανάκι εύχρηστο - λειτουργικό και "ταχύτατο παντού" ! Τώρα όσον αφορά τις πανελλήνιες , (γενικά μοτοσυκλετών ) , παλαιότερα πήγαινα . Τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους δεν πήγαινα . Ίσως ξαναπάω κάποια στιγμή , αν έχει ενδιαφέρον και η τοποθεσία που θα γίνει . Εκτός αν εννοείς συγκέντρωση των CBR , οπότε το συζητάμε ! Τώρα τον περισσότερο καιρό μένω Λάρισα ... Β. Εύβοια πηγαίνω που και που , ..ή όταν χρειάζεται !!! Αυτά προς το παρόν . Ελπίζω να σε κούρασα ευχάριστα ! ..Τα ξαναλέμε ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cbx -six στις Σαβ 9 Αυγ 2014 - 15:04, 1 φορά |
|
| |
Nxontz Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 358 Φύλλο : Ηλικία : 65 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
| #364Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 9 Αυγ 2014 - 11:14 | |
| Φίλε μου καλημέρα και από μένα Ένα ΜΕΓΑΛΟ , με ( μας ) έχεις ταξιδέψει απίστευτα!!! Σήμερα φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά θα ανοίγω που και που το Internet για να σε παρακολουθώ ελπίζω να μην μας ξεχάσεις..... |
|
| |
| #365Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Σαβ 9 Αυγ 2014 - 14:52 | |
| - Nxontz έγραψε:
- Φίλε μου καλημέρα και από μένα
Ένα ΜΕΓΑΛΟ , με ( μας ) έχεις ταξιδέψει απίστευτα!!! Σήμερα φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά θα ανοίγω που και που το Internet για να σε παρακολουθώ ελπίζω να μην μας ξεχάσεις..... Γεια σου φίλε Νίκο , και σ΄ευχαριστώ . Να περάσεις καλά στις διακοπές σου , και να "φορτώσεις τις μπαταρίες σου" !! Εγώ δεν πάω διακοπές ,...αλλά τις μπαταρίες μου τις φόρτωσα , με το αποτέλεσμα που είχα με το μηχανάκι μου !! Αν και με παίδεψε κανένα δίμηνο και βάλε (από τέλους Μαϊου που ξεκίνησα ) . Η χαρτογράφηση και κάτι λεπτομέρειες μου έχουν μείνει ... ( επιτέλους μπας και αρχίζω να "ησυχάζω" !! ) Να περάσεις καλά και πάλι |
|
| |
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #366Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Δευ 22 Σεπ 2014 - 22:44 | |
| Γειά σου φίλε και παλιέ συμπολεμιστή Δημήτρη ! Επιτέλους βρήκα ευκαιρία να μπω εδώ και να διαβάσω τα ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ σου και έχω μείνει ... Τι να πω πέρα από ένα πολύ μεγάλο και πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που έχεις ρίξει στο ΧΧ σου ! Το αποτέλεσμα δικαιώνει κάθε προσδοκία τόσο από αισθητικής (πολύ-πολύ βασικό για μένα) όσο (ελπίζω) και από λειτουργικής.... Και ελπίζω το 2ο - την λειτουργική πλευρά - να την διαπιστώνεις όσο γίνεται πιο πολύ στον δρόμο γράφοντας χλμ με την κούκλα σου... Γιατί την καλύτερη μοτοσυκλέτα του κόσμου να έχεις ... αν δεν την ζεις στον δρόμο... τότε (άποψη μου ε?) είναι σαν να έχεις το καλύτερο σκάφος και να το έχεις μόνο δεμένο στον ντόκο στο λιμάνι... ΟΔΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ !! Βούτα με την όποια ευκαιρία το ΧΧ σου και ζήσε το εκεί που είναι ο φυσικός του χώρος... η άσφαλτος, οι τεράστιες ευθείες και τα ατέλειωτα στροφιλίκια, τα ταξίδια οργανωμένα και μη (ιδίως αυτά!)... |
|
| |
| #367Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 23 Σεπ 2014 - 16:12 | |
| Που είσαι ρε Χάρη ταξιδιάρη ? !! Τουλάχιστον εσύ γράφεις κανένα χιλιόμετρο με το ΧΧ ! Φέτος έπεσα με τα μούτρα , να τελειώσω τα περισσότερα που ήθελα να κάνω στο ΧΧ . Και ευτυχώς καλά πήγα μέχρι τώρα ... Το μόνο κακό ήταν (και είναι ακόμα ) ότι δεν είχα καθόλου χρόνο για βόλτα ... Ούτε απογεύματα , ούτε Σαββατοκύριακα !! Για να καταλάβεις , από τότε που ήρθα από USA , στο πατρικό μου στη Β. Εύβοια (που ζει και η μάνα μου ) πήγα μόνο τον 15αύγουστο !!! Και μα αυτοκίνητο γιατί είχα πράγματα !!! Ελπίζω αργότερα να ξεκλέψω χρόνο για καμιά βόλτα , και να απολαύσω τις χάρες του ΧΧ ..!! Όχι τίποτα άλλο , αλλά κρίμα και τα φτιαξίματα και οι βελτιώσεις !! Επιβάλλεται να τα δω στο δρόμο , που είναι και το φυσικό στοιχείο του !! (και έχεις απόλυτο δίκιο σ΄αυτό !!).... Πιστεύω να τα πούμε κάποια στιγμή ...Αν κατέβω πρός τα κάτω , θα σου κάνω κανένα τηλέφωνο ... Νά΄μαστε γεροί και όρθιοι , να γράφουμε κανένα χιλιόμετρο .. |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #368Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 23 Σεπ 2014 - 16:22 | |
| Να 'σαι καλά ρε Δημήτρη ! Και το έχω βάλει σκοπό μια Κυριακή μέσα στο επόμενο 2μηνο να βουτήξω το ΧΧ μου και να έρθω να πιούμε έναν καφέ στην Λάρισα ... Θα σε ειδοποιήσω έγκαιρα όταν έρθει η ώρα με το καλό. |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #369Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τρι 23 Σεπ 2014 - 23:15 | |
| δεν το κανεις μαρτη να χω κι εγω το δικο μου να κανουμε καταδρομικη σωστη? |
|
| |
| |
| |
| #371Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τετ 24 Σεπ 2014 - 11:58 | |
| |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #372Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τετ 24 Σεπ 2014 - 15:46 | |
| Ναι, ναι, ναιιιι |
|
| |
| |
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #374Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Τετ 24 Σεπ 2014 - 23:11 | |
| Εεετσι ντε, τωρα μιλαμε σωστα! Αντε Χαρη, Κωστα, Μήτσο, σεις οι παλιες καραβανες ξερετε απ αυτα τα ωραια! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #375Θέμα: Απ: Μια Ζωή σε 2 Ρόδες Πεμ 25 Σεπ 2014 - 9:58 | |
| Ξεκινήστε νέο θέμα συνάντησης ντε.. |
|
| |
|