|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasalab Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
| #16Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 0:27 | |
| Λογικά τώρα πρέπει να "ανεβαίνει" εκεί που θες καθότι είναι κάτω από 5ΜΒ.
Αν θες και έχεις χρόνο μπορούμε να προσθέσουμε ένα ακόμη βήμα στην όλη διαδικασία και να την μικρύνουμε ακόμη περισσότερο. |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #17Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 0:39 | |
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 1068 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : United Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2012
| #18Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 0:43 | |
| |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1475 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Βόλος Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2011
| #19Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 0:55 | |
| Ωραια τωρα την ανεβασαμε την εικονα. Ολα καλα ...................... ............................ ......................................... Ομως τωρα μας λεει: Registration is required. Registration is absolutely free Keep track of up to 500 of your recent images Have the ability to delete your images Upload images up to 5MB in size Integrate your Dropbox account Email: Please use a valid email address. You will receive an email shortly with your image and registration links. Και λεω εγω τωρα .................................. ΕΕΕεεεε δεν παν να γαμηθ@@@@@@@@@@ !!!!!!! |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #20Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 8:17 | |
| odyyyy, παρε καμμια δεκαρια ταχυδρομικα περιστέρια, και αντι να αναρτεις φωτογραφιες στελνε τες να τις βλεπουμε γμτν τεχνολογια μου μεσαααα |
|
| |
| #21Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 11:10 | |
| Ένα, ένα και θα τα καταφέρουμε όλα, μη μου αγχώνεσαι. Πρώτα όμως πρέπει να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να κανείς. Εκεί που πήγες να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου είναι το λεγόμενο dropbox και όντως χρειάζεται να εγγραφείς, είναι δωρεάν και το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος οπότε γράψου άφοβα. Βέβαια καλό είναι να μην ανεβάζεις προσωπικά πράγματα εκεί για ευνοήτους λόγους. Το dropbox είναι για να μπορούμε να αποθηκεύσουμε διάφορα πράγματα (προγράμματα, αρχεία) online. Απλά για φωτογραφίες είναι άλλα site όπως πχ το imageshack Εάν θέλεις να ανεβάσεις απλά φωτογραφίες στο φόρουμ πατάς το 13 κουμπί από αριστερά (εισαγωγή εικόνας) και την ανεβάζεις κατευθείαν από τον υπολογιστή σου. Οπότε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
| #22Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 16:53 | |
| |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
| #23Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 16:57 | |
| |
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
| #24Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 17:08 | |
| - nasalab έγραψε:
- Ένα, ένα και θα τα καταφέρουμε όλα, μη μου αγχώνεσαι.
Πρώτα όμως πρέπει να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να κανείς.
Εκεί που πήγες να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου είναι το λεγόμενο dropbox και όντως χρειάζεται να εγγραφείς, είναι δωρεάν και το χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος οπότε γράψου άφοβα. Βέβαια καλό είναι να μην ανεβάζεις προσωπικά πράγματα εκεί για ευνοήτους λόγους. Το dropbox είναι για να μπορούμε να αποθηκεύσουμε διάφορα πράγματα (προγράμματα, αρχεία) online.
Απλά για φωτογραφίες είναι άλλα site όπως πχ το imageshack
Εάν θέλεις να ανεβάσεις απλά φωτογραφίες στο φόρουμ πατάς το 13 κουμπί από αριστερά (εισαγωγή εικόνας) και την ανεβάζεις κατευθείαν από τον υπολογιστή σου.
Οπότε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Λοιπον !! Στο imageshack εμπαινα κατευθειαν και μου εφτιαχνε αυτα τα παλαβα. Τωρα μπηκα απο το 13 κουμπι αριστερα και μετα απο 1 λεπτο και κατι μου ανεβηκε η φωτο και πηρα το λινκ για το φορουμ και το επικολησα. Το 13 κουμπι το ειχα χρησιμοποιησει και παλια αλλα δεν μου εκανε τιποτα..Μολις επαιρνε την φωτο εκανε συνεχεια συνδεση, αλλα ..... ποτε δεν εκανε τιποτα. Απλο εκανε συνδεση, τιποτε αλλο. Μαλλον επειδη ηταν μεγαλες η φωτο και επρεπε να γινουν μικροτερες και γι' αυτο δεν γινοταν τιποτα. |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #25Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 17:14 | |
| Αντε ρε οδυσσέα , κόντεψε να γεννήσει η γυναίκα μου !!!!! Με τις κάλτσες ειναι ο Μενελαος ;;;;; ΒΛΈΠΩ ΚΑΛΑ;;;;;;;
|
|
| |
ody Διακεκριμένο μέλος
| #26Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 22:38 | |
| |
|
| |
Meletis Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 3210 Φύλλο : Τόπος : Πετρούπολη Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2012
| #27Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Παρ 2 Αυγ 2013 - 22:40 | |
| Τρυφερά ποδαρακια!!!!!!!!! Ααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #28Θέμα: Απ: Σμικρινση φωτογραφιας Σαβ 3 Αυγ 2013 - 0:28 | |
| Ωπα, γεμίσαμε με σκληρά αγοράκια.. Φοβερή η φώτο όμως!! |
|
| |
|