Ευχαριστουμε. Εγω ειχα αλλο ενα καθαρο λυκοσκυλο αλλα το χαρισα πριν 2 μηνες για οικονομικους λογους. Δυστυχως αυτα ειναι μεγαλα σε ηλικια και δεν θα κανουν ευκολα με αλλους ανθρωπους αλλιως τουλαχιστον αλλο ενα θα το εδινα.
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
Να κι ο δικος μου. Τον λενε τσαρλυ και χτες εκλεισε τους 9 μηνες ζωης. τον εχω απο τον Ιουλιο. Είναι ημιαιμο λυκοσκυλο τον βρηκαμε στο internet, μας τον χαρισε μια κοπελα που κανει πολυ καλη δουλεια με τα αδεσποτα σκυλακια. Ο τσαρλυ ειναι σαν παιδακι, μαθαινει πολυ ευκολα και δεν μαλωνει με αλλα σκυλια ποτε. Παντα τον βγαζω βολτα χωρις αλυσιδα απο την αρχη που τον πηρα, και συχνα παμε μαζι για jogging στην πολυτεχνειουπολη-Μετσοβειο στου Ζωγραφου οπου τρελαινεται!!!
Εδω ειναι τον ιουλιο, πρωτο ταξειδι Αθηνα-Πλαταμωνα μολις τον πηραμε, το εβγαλε πολυ χαλαρα και ησυχα το ταξειδι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εδω χαλαρωνει στον Πλαταμωνα περιμενοντας μεζε απο τις πιτσες που σαβουρωνουμε. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Νοεμβριος και βολτα στην πανεπιστημιουπολη, στη φυση. λετε να σπουδασει τελικα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
seth2769 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1608 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Αγια Πετρουπολη Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2010
Αστέρι..!!! να υποθέσω τα φιογκάκια ήταν ιδέα της κόρης σου... βάλε του και εσυ ενα λουρί με καρφάκια να ισσοροπήσεις την κατάσταση.. Να την χαίρεσαι Θωμά!
Υ.Γ. Απ΄όσο κατάλαβα, περιτριγυρίζεσαι στο σπίτι απο θηλυκά..
Thomas_Naoussa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 239 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Ναουσα Ημερομηνία εγγραφής : 08/05/2010
Αστέρι..!!! να υποθέσω τα φιογκάκια ήταν ιδέα της κόρης σου... βάλε του και εσυ ενα λουρί με καρφάκια να ισσοροπήσεις την κατάσταση.. Να την χαίρεσαι Θωμά!
Υ.Γ. Απ΄όσο κατάλαβα, περιτριγυρίζεσαι στο σπίτι απο θηλυκά..
MONO θυληκα!!!
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
Ημίαιμο λυκόσκυλο; Αναρρωτιέμαι με τι σκυλί διασταύρωσε.
Αγνώστου πατρος, δεν αφησε ιχνη ο μπερμπαντης . Και η κοπελα που μας τον εδωσε δεν ηξερε, μονο τη μαμα γνωριζε. Πιθανολογω οτι θα ητανε ημιαιμος λυκος για να παρει τοσα πολλα στοιχεια ο δικος μου.
pablo Ασημένιο μέλος
Μετα απο την ταλαιπωρια ενος μπανιου με μπολικο τριψιμο και ξεβρωμισμα, η ανταμοιβη: υπνακος στον καναπε , αγκαλια με το μπαμπα. (το αγορι μου ο Τσαρλυ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
seth2769 Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1608 Φύλλο : Ηλικία : 55 Τόπος : Αγια Πετρουπολη Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2010