Ήρθε και μου μπαστακωθηκε λες κι αγόρασε το σπίτι, Σε λίγο θα μου ζητήσει να του πληρώνω και νοίκι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Αυτό το: Με θες, δεν με θες εγώ δεν το κουνάω από δω δεν μου είχε ξανατυχει. Μάλλον φταίει που είναι θηλυκό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
οσο για γατα φολα ζωα με δυο ποδια(ανθρωποι) ...του παππου μου την εριξαν σε βαρελι μμε ασβεστι..οτι ναναι πραγματικα απορω... εμας περυσι την γλυτωσε ο κοπριτας με καμια βδομαδα διαροια
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
παλιο αλλα διδακτικο γ...τε γιατι χανομαστε και θα γινουμε ετσι ελεους
Έχω φάει βρισίδι εγώ από κάτι τέτοιους (οικογενειάρχες) .... Και μάλιστα χωρίς να έχω σκύλο
Καθόμουν αραχτός στην ξαπλώστρα μου σε ερημική (λόγω ώρας) παραλία και ήρθε ένας κοπριτάκος και ξάπλωσε κοντά μου. θα ήθελε παρέα ο κακομοίρης. Κατέφθασαν δύο αυτ/τα και βγήκε από μέσα ένα ολόκληρο χωριό, γυναικόπαιδα, πεθερές κλπ. Άρχισαν ρε φίλε να βρίζουν μεταξύ τους μέν αλλά όσο πιο δυνατά μπορούσαν δε για να είναι σίγουροι ότι τους ακούω . Τι βρωμιάρη με ήπανε τι γαιδούρι ούτε που θυμάμαι τι άκουσα. Φορτωθήκανε τα τσουμπλέκια τους και πήγαν βρίζοντας όσο πιό μακριά μπορούσαν.
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
Έχω φάει βρισίδι εγώ από κάτι τέτοιους (οικογενειάρχες) .... Και μάλιστα χωρίς να έχω σκύλο
Καθόμουν αραχτός στην ξαπλώστρα μου σε ερημική (λόγω ώρας) παραλία και ήρθε ένας κοπριτάκος και ξάπλωσε κοντά μου. θα ήθελε παρέα ο κακομοίρης. Κατέφθασαν δύο αυτ/τα και βγήκε από μέσα ένα ολόκληρο χωριό, γυναικόπαιδα, πεθερές κλπ. Άρχισαν ρε φίλε να βρίζουν μεταξύ τους μέν αλλά όσο πιο δυνατά μπορούσαν δε για να είναι σίγουροι ότι τους ακούω . Τι βρωμιάρη με ήπανε τι γαιδούρι ούτε που θυμάμαι τι άκουσα.. [/quote]
ετσι να ακουνε και μαθαινουν τα παιδια απο τους μεγαλους και να διαιωνιζεται το στυλακι να μην γλυτωσουμε απο τους κομπλεξικους και τους μινάρες σαν κοινωνια