| Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX | |
|
|
Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX | Πίστα - Δρόμο (γρήγορη οδήγηση) | | 3% | [ 2 ] | Καθημερινή μετακίνηση | | 7% | [ 4 ] | Ταξίδια | | 71% | [ 42 ] | Για καφέ στην πλατεία | | 2% | [ 1 ] | Βόλτες | | 17% | [ 10 ] | Αγώνες Dragster | | 0% | [ 0 ] | Αγώνες ταχύτητας | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 59 | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GeorgeXX1
Αριθμός μηνυμάτων : 290 Φύλλο : Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2009
| #16Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Δευ 8 Μαρ 2010 - 12:59 | |
| Γιατι απλα, ειναι το πιο ομορφο δικαβαλο,ταξιδιαρικο, γρηγορο μηχανακι. |
|
| |
apostolos Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 311 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Σερρες Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2010
| #17Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Τρι 9 Μαρ 2010 - 14:06 | |
| Ειναι ομορφη, τρελενεται για ταξιδια,δεν ζηταει πολλα,δεν παραπονιεται οσο μακρια κι αν πας με οποιο τροπο κι αν πας και σε κανει να νιωθεις γεματος οταν την εχεις καβαλα.νταρντανομωρο!!!! |
|
| |
X-HarrisX Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 537 Φύλλο : Ηλικία : 66 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2010
| #18Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Τρι 9 Μαρ 2010 - 16:15 | |
| Από Μάιο του 89 μέχρι και τον Απρίλιο του 99 σύντροφος ήταν η CBR 1000 F. Πολύ δυνατός έρωτας και όλα αυτά τα χρόνια καμιά άλλη μοτοσυκλέτα δεν μου έκανε κλικ για να την αντικαταστήσω. Ώσπου κάποια στιγμή το 97 είδα τις πρώτες φωτό του ΧΧ... Αυτό ήταν !! Έρωτας με την πρώτη ματιά και η επιγραφή " ΤΗΝ ΘΕΛΩΩΩΩ" αναβόσβηνε νύχτα - μέρα στο μυαλό μου. Και ένα Σάββατο του Απρίλη του 99 ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη με το CBR και επέστρεψα με το XX. Η αποστολή είχε πετύχει (ανταλλαγή στο Makina center) και το όνειρο έγινε πραγματικότητα !! celebrate Δεν την έχω για την πόλη, όλα τα προσόντα της ξεδιπλώνονται στα ταξίδια, εντός και εκτός Ελλάδας... και ο έρωτας καλά κρατάει |
|
| |
mcneosxx Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1308 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Αθηνα - Βυρωνας Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2009
| #19Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Τρι 9 Μαρ 2010 - 21:33 | |
| γιατι πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει για ταξιδια και με δευτερο ατομο αλλα και γιατι πρεπει καποια στιγμη να κανεις αυτο που γουσταρεις και σε αυτη την "χωρα" που ζουμε |
|
| |
subzero Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 177 Φύλλο : Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 24/07/2009
| #20Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Τετ 10 Μαρ 2010 - 20:21 | |
| Αποκλειστικα για εκδρομες και ταξιδακια.Μακαρι να μπουρουσα να την οδηγω καθε μερα,αλλα δυστηχος λογω δουλειας κυκλοφορω με αυτοκινητο |
|
| |
Menos Πλατινένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 20847 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Σλοβακία Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| #21Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Τετ 10 Μαρ 2010 - 20:47 | |
| |
|
| |
dashmod Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 704 Φύλλο : Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2010
| #22Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Κυρ 10 Οκτ 2010 - 17:02 | |
| Αν και το χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου μετακίνηση το πήρα για γρήγορες βόλτες |
|
| |
Pap Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 86 Φύλλο : Ηλικία : 38 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2010
| #23Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Σαβ 15 Ιαν 2011 - 20:36 | |
| Η ΦΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ TDM 850 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΧΑΝΑΚΙ,ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!ΟΚ ΕΛΕΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 2ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΡΠΟ. ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΓΚ@ΒΛ@ ΜΟΥ GSXR 1100 ΕΛΑΙΟΨΥΚΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ STREETFIGTER ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΚΙΖΩΤΑΝ Η ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ...HONTA ΧΧ!!! |
|
| |
andreas Νέο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Φύλλο : Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
| #24Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Κυρ 16 Ιαν 2011 - 12:43 | |
| To xx μου αγοράστηκε αποκλειστικά για ταξίδια, στην πόλη δεν μετακινούμαι με αυτό. Είναι ιδανικό για γρήγορα και ξεκούραστα ταξίδια όποιος κ αν είναι ο προορισμός. Είναι αξιόπιστο, διαχρονικό, δεν καίει τα μαλλιοκέφαλά του κ γενικώς σαν σύνολο είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. |
|
| |
pkotatzis Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 71 Φύλλο : Ηλικία : 56 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2009
| #25Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Κυρ 16 Ιαν 2011 - 13:24 | |
| |
|
| |
horrorshow_gr Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 303 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
| #26Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Δευ 17 Ιαν 2011 - 22:12 | |
| πιστεύω ότι η εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.. πριν και μετά.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]σιγά την αλλαγή.... απλά κατάλαβα τι σημαίνει να οδηγάς μηχανή... |
|
| |
icelover Μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 192 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Φλώρινα-Μακεδονία Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| #27Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Τετ 19 Ιαν 2011 - 20:01 | |
| Ηταν το ονειρο απο παλια,αλλα τοτε...δεν ηταν εφικτο,λογω χρηματων κλπ.Μετα περασαν τα χρονια,το ονειρο της μηχανης σβηστηκε με τον καιρο επειδη επαιζαν αλλες προτεραιοτητες(σπιτι,γαμος κλπ) και επειδη ειχα πιασει τα 32 πια..... Περυσι που ο ''ιος'' ξαναεπεστρεψε,ψηνομουν για 600F περισσοτερο λογω μη εμπιστοσυνης στα χερια πλεον,αλλα και δεους για το ΧΧ. Τελικα με πλακωσαν στις σφαλιαρες οι φιλοι συντροχοι που το εχουν,και δεν το μετανιωσα στιγμη... Ειναι ο απολυτος χιλιομετροφαγος,και αυτο με εξιταρει.Ειναι επισης διαχρονικο,και ακομα και σημερα βαζει γυαλια σε πολλα.Ειναι γνησιο τεκνο του Ηamamatsu,οποτε δεν μιλαμε για ποιοτητα.Εχει ραφιναρισμενο γκαζι,και αυτο ηταν απολυτο συν,για τα απειρα χερια μου σε αυτα τα αλογα.Τι να λεμε τωρα... Η βασικη χρηση του ειναι για ψυχοθεραπεια,δηλαδη για εκδρομες και ταξιδια.Στα κλειστα κομματια,προτιμω κατι με πιο γρηγορη γεωμετρια,αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας... |
|
| |
pablo Ασημένιο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 5366 Φύλλο : Ηλικία : 52 Τόπος : Ζωγράφου-Αθήνα (ex salonica-Malgara) Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2011
| #28Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Κυρ 23 Ιαν 2011 - 22:44 | |
| Παλαιος θαυμαστης CBR 1000 F, το εβλεπα τα καλοκαιρια στις παραλιες και το θαυμαζα. Κλασσικο, αγεροχο, σοβαρο, επιθετικο, ομορφο... Ποτε δεν το ειχα. Καταφερα ομως να εχω τον αξιο και αν μη τι αλλο το ιδιο διαχρονικο, αξιοπιστο, εξελιγμενο, ομορφοτερο, αγιοτερο κλπκλπ διαδοχο. Εστω και τωρα, μετα απο πολλα κυματα παιρνωντας, ειμαι πολυ χαρουμενος και "γεματος". |
|
| |
tsiftis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 495 Φύλλο : Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| #29Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Σαβ 24 Σεπ 2011 - 13:48 | |
| Το πήρα για άνεση σε δικάβαλο και φόρτωμα γιατί όταν τα ήθελα δεν τα είχα πρίν. Οπότε έβαλα για ταξίδια! Το θέμα είναι όμως, πως κάνω τα πάντα μαζί της. Γίναμε κολλητοί! |
|
| |
Vales Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 983 Φύλλο : Ηλικία : 57 Τόπος : Χαλκιδική Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| #30Θέμα: Απ: Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX Σαβ 24 Σεπ 2011 - 16:01 | |
| - Deep Purple έγραψε:
- Ηθελα μοτό για ταξίδια,όσο χρόνο μπορώ να έχω ελεύθερο.
Νομίζω οτι είναι ιδανική παρέα. Eπίσης η απίστευτη δύναμή της επιτρέπει σε γρήγορους αναβάτες να αναδείξουν και την άλλη πλευρά της . Την sport. Aυτά ακριβώς και εγώ. Γιατί ενώ πας ταξίδι, μπορείς να το παίξεις και ''γρήγορος'' |
|
| |
| Ο λόγος που αποκτήσατε το δικό σας CBR XX | |
|