Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.
Καλωσήρθατε στο φόρουμ cbr.

Συνδεθείτε, για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα forum και τις κατηγορίες των δημόσιων συζητήσεων.
* CBR 125
* CBR 250
* CBR 600
* CBR 1000
* CBR 1100 XX
* Επαγγέλματα/ασχολίες
* Γενικές συζητήσεις
* Ψηφοφορία
* Νέα
* Τεχνικά θέματα
* Είδη ρουχισμού/ Βαλίτσες / Ηλεκτρονικά
* Εκδηλώσεις / Βόλτες / Ταξίδια
* Φωτογραφικό υλικό
* Videos
* Τέχνη
* Ανέκδοτα και Χιούμορ
* Αγγελίες
* Νομοί Ελλάδος (Το Φόρουμ ανά Νομό)
* Ενδιαφέροντα-Hobbies

και πολλές ακόμη υποκατηγορίες!!

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν, διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχετε στις δημόσιες συζητήσεις.

Ευχόμαστε να έχετε μια καλή διαμονή στην σελίδα μας.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε

Βαριεμε ρε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mafiozos
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 643
Φύλλο : Άντρας
Ημερομηνία εγγραφής : 05/09/2009

Βαριεμε ρε. Empty
#1ΔημοσίευσηΘέμα: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΚυρ 20 Σεπ 2009 - 12:12

Πω πω λεμε ειναι κατι στιγμες που πραγματικα βαριεμε τα παντα.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ.Οσο μεγαλωνω θα το παθαινω συχνοτερα?Οταν ειμουν παιδι 18 χρονον δεν βαριομουν τιποτα λεμε.Και για υπνο οταν επεφτα σκεφτομουν τι σβουρες θα κανω την ωρα που θα κοιμαμε.. I don't know
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Menos
Πλατινένιο μέλος
Πλατινένιο μέλος
Menos

Αριθμός μηνυμάτων : 20847
Τόπος : Σλοβακία
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

Βαριεμε ρε. Empty
#2ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΚυρ 20 Σεπ 2009 - 15:16

Πάρε την μηχανή και κάνε καμμιά βόλτα, για αυτό δέν τη πήρες?? waiting
Χάραξε μια πορεία για ένα μικρό ταξιδάκι (να ανοίξει λίγο το μάτι σου βρε αδερφέ).
Πήγαινε π.χ στην Έυβοια για καφεδάκι και σουβλάκι, πάρε και ένα φίλο μαζί.....
Αν πάλι δεν θές.... υπάρχει και το παρακάτω λίνκ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
https://www.facebook.com/pages/CBR-Forum/379174255489123?ref=hl
mafiozos
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος

Βαριεμε ρε. Empty
#3ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΚυρ 20 Σεπ 2009 - 15:59

Xaxa Μενος αυτο ειναι το θεμα,ωρες ωρες με πιανει τετεια βαρεμαρα που δεν θελω να κανω τιποτα.Ουτε να κουνηθω δεν θελω...Μαλλον ειμουν αγουροξυπνημενος το πρωι γι`αυτο. lol! lol!
csofos
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
csofos

Αριθμός μηνυμάτων : 429
Τόπος : Αρκετό
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

Βαριεμε ρε. Empty
#4ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΤετ 30 Σεπ 2009 - 21:38

Όταν βαριέμαι, θα ανακατευτώ με τη μότο. Αν δεν είναι ώρα για να ανακατευτώ με τη μότο..... θα κοιτάξω να ανακατευτώ με γκόμενα. Αλλά τώρα που η γκόμενα είναι μακριά...... σκατά γαμώ το!!!!!! Τι ήθελα και απάντησα;;;; scratch scratch scratch
https://www.youtube.com/csofos
mafiozos
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος

Βαριεμε ρε. Empty
#5ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΠαρ 2 Οκτ 2009 - 18:32

Csofos χαχαχαχ Ρε φιλε πιασε μια τεκιλα κιτρινη και vive couervo χαχαχαχα respect respect
Λεωνίδας
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
Λεωνίδας

Αριθμός μηνυμάτων : 412
Ημερομηνία εγγραφής : 10/10/2009

Βαριεμε ρε. Empty
#6ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΣαβ 17 Οκτ 2009 - 19:23

Ισχύει ακόμα, ή όχι;
Ελπίζω το δεύτερο!

Αν το ξανακούσω θα σου βγάλω κατακόκκινη κάρτα!!!
Είσαι 27 και βαριέσαι; Στα 50 60 70 80 90 (καλά δεν είναι μέχρι εκείwink τι θα κάνεις, θα κόβεις φλέβες;
Δεν σε ξέρω και φυσικά μπορεί να γράφω πράγματα που δεν σου ταιριάζουν. Δεν ξέρω τίποτα για την προσωπική σου κατάσταση - ζωή - συνήθειες και λοιπές δραστηριότητές σου αλλά ένας normal άνθρωπος στα 27 έπρεπε να λέει "δεν μου φτάνει ο χρόνος!!! Έχω τόσα πολλά να κάνω και δεν μου αρκεί!!!"

Άποψή μου πάντως και συγνώμη αν έστω και λίγο σε έχει ενοχλήσει κάτι...
Τα μέλη του club είναι εδώ, θέλω να πιστεύω, αν τυχόν χρειαστείς κάτι.
Τελειώνοντας θέλω να σου θυμήσω, ότι μόνο και μόνο, αν έχεις την υγεία σου 100% είναι αρκετό να σε κάνει να χοροπηδάς!!!
Για το θέμα της υγείας πίστεψέμε θα με θυμηθείς... Είμαι 11 χρόνια μεγαλύτερός σου και κάτι παραπάνω έχω δει...
Οι συνομηλικοί μου θα συμφωνήσουν μαζί μου...
mafiozos
Διακεκριμένο μέλος
Διακεκριμένο μέλος

Βαριεμε ρε. Empty
#7ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΚυρ 18 Οκτ 2009 - 16:34

χαχαχα Λεωνιδα οσο απιστευτο και να σου φενετε,ειναι στιγμες που βαριεμε απιστευτα.Θελω να κανω πραγματα και μου την δινει.Ελευθερο χρονο δεν εχω πολυ,απο της 6:30 το πρωι μεχρι της 6:30 ειναι χρονος της δουλειας..Καμια φορα μου περνει και παραπανω και σκεφτομαι: αμα καθε μερα μου τρωει τοσο χρονο η δουλεια στα 50 60 70 και βαλε θα κοιταω πισω και θα μετραω τις αποιρες ωρες που θα εχω δουλεψει.Ειναι μια μεγαλη σηζητηση που απο το πληκτρολογιο δεν γινετε..Ναι φιλε και στα 27 αμα πιζεις φτανει καποια στιγμη που τα βαρισε ολα.Ρουτινα ειναι..Σιγουρα δεν με ξερεις καθολου με 7 μηνηματα δεν γνωριζεις εναν ανθρωπο και κυριως απο το πληκτρολογιο...Μια χαρα ανθρωπος ειμαι,και προσπαθω να κραταω ισοροπιες στην ζωη μου,απλα βλεπω οτι πραγματικα τρεχω και ο χρονος δεν μου φτανει,το θεμα ειναι γιατι να τρεχω αφου στην πραγματικοτητα αυτα που κανω με αυτα που κερδιζω ειναι αντιστροφος αναλογα?Δηλαδη γιατι ενας ανθρωπος 27 χρονον τρεχει και δεν φτανει και ουσιαστικα ειναι δωρο αδωρο? Αυτη η κουβεντα δεν γινετε οπως ειπα και πριν απο το πληκτρολογιο.Θα τα πουμε και απο κοντα.Ειμαι πολυ ανυσηχος χαρακτηρας για αυτο ακριβως εχουν αρχισει να μου την δινουν πολλα πραγματα και φτανουν στιγμες που δεν θελω να κανω απολυτος τιποτα και βαριεμε τα παντα...Δεν μασαμε ομως... sunny

Υ.Γ.1) Υγεια φιλε ναι πανω απ`ολα.. respect
Υ.Γ.2) Απο κουβεντες που εχω κανει με αρκετα μεγαλυτερους ανθρωπους παρα πολες φορες εχω καταλιξει στο συμπερασμα οτι παλιοτερα ειχαν περισσοτερο ελυθερο χρονο απ`οτι εχουμε σημερα..
Υ.Γ.3) Τωρα δεν βαριεμε εχω καινουρια πραγματα στο μυαλο μου..χαχαχα thank you :king:
Υ.Γ.4) Βγαλε οσες καρτες θες εγω ειμαι αντιδραστικο στοιχειο..Φιλικα παντα.. Beerchug
stavros
Προηγμένο μέλος
Προηγμένο μέλος
stavros

Αριθμός μηνυμάτων : 320
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2009

Βαριεμε ρε. Empty
#8ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαριεμε ρε.   Βαριεμε ρε. EmptyΔευ 19 Οκτ 2009 - 19:14

Παιδιά υγεία πανω από όλα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αρκεί να είσαι ικανοποιημένος με αυτά που έχεις και να ζείς καλά. Και που και που ένα τσάκ παραπάνω όχι απότομα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Βαριεμε ρε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 ::  Δημόσια συζήτηση :: Καφενείο - Γενικές-
^ Back to Top