|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #226Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Κυρ 2 Ιουν 2019 - 22:56 | |
| - Lerki έγραψε:
- Στην Κρήτη;;; ένα χρόνο μάξιμουμ. Το πίσω εξάμηνο εκτός κ αν είσαι γλυκός στο Γκάζι
Εβγαλα με τα Μ5 10κ χλμ , και ηταν τοσο καλα ακομη που τα εδωσα για μεταχειρισμενα, Γενικα δεν τρωω λαστιχα. Ισως γιατι ακομη μαθαινω, ισως γιατι δεν εχει τριβη εδω ο δρομος, ισως γιατι δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να αρχισω να "γραφω" κατω... δεν ξερω. Δεν ειμαστε και 20 χρονων πλεον .... |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| #227Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Κυρ 2 Ιουν 2019 - 23:03 | |
| |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 854 Φύλλο : Ηλικία : 46 Τόπος : Ιωνια Ημερομηνία εγγραφής : 18/06/2018
| #228Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Ιουν 2019 - 13:21 | |
| - yianakis έγραψε:
- Σπερεεες μετα απο καιρο,
Αλλαξα "παπα' στο μαυροπουλι, Βγηκαν τα Μ5 που αν και ειχαν χιλιομετρα κρατουσαν πολυ καλα ακομη ιδιαιτερα τα πλαινα (η μεση λογω οτι ειναι σκληρη εδω και κανα μηνα ειχε αρχισει να γλυστραει), τα λαστιχα πουληθηκαν για να μειωσουν το κοστος του επομενου σετ, και μετα απο ωριμη σκεψη εβαλα πιστευω τα καλυτερα λαστιχα που κυκλοφορουν το '19 . Pirelli Angel GT II , το ονομα τους. Φετινο λαστιχο, με τρομερες προδιαγραφες και τεχνολογια κατευθειαν απο το Moto GP.
Μαλακά με πολυ γρηγορη κορωνα, πολυ πιο γρηγορη απο τα Μ5. Σημερα τα εβαλα, κατσε να πατηθούνε λιγο και θα σας πω περισσοτερες λεπτομεριες.
Αυτα Tα κοίταζα κ γω μιας κ έχω διετίας πλέον s20. 1 προς κύριο γιαννακη Λοιπον ακούω πόσα κιλά φτάνει το μηχανάκι με μπαγκαζιερα κ σένα μαζί. Κ μετά πόσο με συνεπιβάτη. Καθώς επίσης έχεις πατήσει κ πιο τμήμα του λάστιχου;; Τα ρωτώ όλα αυτά για να σε συγκρίνω με την δικιά μου φάση αφού δηλώνεις ευχαριστημένος ; 2 προς ολους ξέρει κάποιος να διαβαζει τους αριθμούς στα λάστιχα;;; Έψαχνα χθες κ είδα ότι χρειάζομαι 76 Y???? Όπου 76 τα 300+ χλμ και y ttα 400 κιλά μηχανή δικαβαλο μπαγκάζια ή ταντιστροφο αλλά δεν υπάρχει. Καμία γνώση εαυτού;;;; |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 493 Φύλλο : Ηλικία : 48 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Ημερομηνία εγγραφής : 30/09/2015
| #229Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Ιουν 2019 - 13:47 | |
| 1. τα Angel GT II εχουν 2 τυπους . Το κλασσικο και το (Α) . Το "Α" ειναι για πολυ χοντρα μηχανακια, Paneuropean , GTR κλπ κλπ
Ο λαστιχας μου, μου ειπε οτι δεν ειναι τοσο βαρυ το μηχανακι μου για να βαλω το "Α". Οσο για το ποσο στριβω, στριβω οσο με περνει εδω... Αν ημουν ποιο πανω θα ειχα δρομους να δοκιμασω γωνιες οπως επισης να δω πως ειναι τα "300" .
Στα Μ5 με οριο το 5 (εχουν διαγραμμηση πανω τους) ειχα φτασει στο 4.5 χωρις να βρω δρομο να πιανει.
Πιστα δεν το εβαλα ποτε, και δεν πιστευω να το βαλω. Προσεξε, ειναι touring λαστιχο και οχι γομα. Δεν ειναι σε κατηγορια Corsa III
Παντως θα σου πω οτι εκει που με τα Μ5 δεν ενιωθα και πολυ καλα, με αυτα παω αερας και εχει ποοολα περιθωρια ακομη.
Αμα δεν σε καλυπτει η απαντηση ζητα περισσοτερες λεπτομεριες . |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| #230Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Ιουν 2019 - 15:48 | |
| - Lerki έγραψε:
- yianakis έγραψε:
- Σπερεεες μετα απο καιρο,
Αλλαξα "παπα' στο μαυροπουλι, Βγηκαν τα Μ5 που αν και ειχαν χιλιομετρα κρατουσαν πολυ καλα ακομη ιδιαιτερα τα πλαινα (η μεση λογω οτι ειναι σκληρη εδω και κανα μηνα ειχε αρχισει να γλυστραει), τα λαστιχα πουληθηκαν για να μειωσουν το κοστος του επομενου σετ, και μετα απο ωριμη σκεψη εβαλα πιστευω τα καλυτερα λαστιχα που κυκλοφορουν το '19 . Pirelli Angel GT II , το ονομα τους. Φετινο λαστιχο, με τρομερες προδιαγραφες και τεχνολογια κατευθειαν απο το Moto GP.
Μαλακά με πολυ γρηγορη κορωνα, πολυ πιο γρηγορη απο τα Μ5. Σημερα τα εβαλα, κατσε να πατηθούνε λιγο και θα σας πω περισσοτερες λεπτομεριες.
Αυτα Tα κοίταζα κ γω μιας κ έχω διετίας πλέον s20. 1 προς κύριο γιαννακη Λοιπον ακούω πόσα κιλά φτάνει το μηχανάκι με μπαγκαζιερα κ σένα μαζί. Κ μετά πόσο με συνεπιβάτη. Καθώς επίσης έχεις πατήσει κ πιο τμήμα του λάστιχου;; Τα ρωτώ όλα αυτά για να σε συγκρίνω με την δικιά μου φάση αφού δηλώνεις ευχαριστημένος ; 2 προς ολους ξέρει κάποιος να διαβαζει τους αριθμούς στα λάστιχα;;; Έψαχνα χθες κ είδα ότι χρειάζομαι 76 Y???? Όπου 76 τα 300+ χλμ και y ttα 400 κιλά μηχανή δικαβαλο μπαγκάζια ή ταντιστροφο αλλά δεν υπάρχει. Καμία γνώση εαυτού;;;; Για δες εδώ: https://cbrxx.darkbb.com/t126-topic?highlight=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1Η θεία Honda λέει: |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
| #231Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 6 Ιουν 2019 - 21:06 | |
| |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 7822 Φύλλο : Ηλικία : 71 Τόπος : Άνω Λιόσια Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
| |
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #233Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Δευ 10 Ιουν 2019 - 13:57 | |
| ΚΙτσο επειδη μου ζητουσες νουμερα .... Τα ιδια με τα παλια δηλαδη |
|
| |
Lerki Διακεκριμένο μέλος
| #234Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Δευ 10 Ιουν 2019 - 16:53 | |
| |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| |
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #236Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τετ 31 Ιουλ 2019 - 0:41 | |
| 1500 χλμ με τα Angel GT II και μονο θετικα εχω να πω. Οι Κρητικοι μπορουν να μου στειλουν pm στο viber να τους πω πως θα τα βαλουν στην καλυτερη τιμη της Κρητης. Κατα τα αλλα, ναι ειναι λιγο ακριβα αλλα η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη στην απόδοση ακομη και για μενα τον ασχετο. Συνεχιζω με 38-42 πιεση .... |
|
| |
Diamapa Προηγμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 223 Φύλλο : Τόπος : Καβάλα Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2014
| #237Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Τετ 8 Απρ 2020 - 20:28 | |
| Τα M5 μου βγάλαν γύρω στις 13χ χλμ, γενικά πολύ ευχαριστημένος, ακόμα και με τα λινα κρατουσε όταν ζεσταινοταν. Τώρα θα δοκιμάσω τα s21 μιας και βρήκα πιο φρέσκια παρτίδα από τα s22 που ήθελα να βάλω. |
|
| |
yianakis Προηγμένο μέλος
| #238Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Πεμ 9 Απρ 2020 - 17:24 | |
| - Diamapa έγραψε:
- Τα M5 μου βγάλαν γύρω στις 13χ χλμ, γενικά πολύ ευχαριστημένος, ακόμα και με τα λινα κρατουσε όταν ζεσταινοταν. Τώρα θα δοκιμάσω τα s21 μιας και βρήκα πιο φρέσκια παρτίδα από τα s22 που ήθελα να βάλω.
Εγω πηγα απο τα Μ5 στα GT II. Φυσικα το δικο σου ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δεν ξερω εαν εκανες το ιδιο θα ειχες τα ιδια αποτελεσματα. Παντως δεν τρωω λαστιχα και ειμαι πολυ "ευγενικος" με αυτα. Να σκεφτεις τα Μ5 τα πουλησα μεταχειρισμενα με 10000χλμ περιπου και ειχανε ακομη πολυ ψωμι επανω. Αλλα οταν πηγα στα GT II νομιζα οτι ξαφνικα εμαθα να στριβω. Πχ την ιδια στροφη που επαιρνα μονος με 130-135 και δεν ενοιωθα πολυ καλα, την πηρα με την γυναικα μαζι με την ιδια ταχυτητα και ημουν αρκετα χαλαρος... . τρομερη διαφορα. Δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι πολυ μαλακο να εχω να συγκρινω αλλα δεν πιστευα οτι μπορει να ειχε τοση διαφορα. Σορρυ για τον ενθουσιασμο μου αλλα ξαφνικα ακομη και τωρα με 9000+ χλμ κανει πολλα πραγματα να φαινονται ευκολα. |
|
| |
marioshadow Διακεκριμένο μέλος
Αριθμός μηνυμάτων : 933 Φύλλο : Ηλικία : 35 Τόπος : Ξανθη Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2012
| #239Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 10 Απρ 2020 - 9:45 | |
| - Diamapa έγραψε:
- Τα M5 μου βγάλαν γύρω στις 13χ χλμ, γενικά πολύ ευχαριστημένος, ακόμα και με τα λινα κρατουσε όταν ζεσταινοταν. Τώρα θα δοκιμάσω τα s21 μιας και βρήκα πιο φρέσκια παρτίδα από τα s22 που ήθελα να βάλω.
Το mt φοράει τα s20 από την μάνα του. Εντάξει δεν έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα αλλά σε 2-3 στροφοδιαδρομές που πήγα δεν μου εμπνέουν και τόσο εμπιστοσύνη. Θα δούμε αργότερα που θα το στρώσω και θα τα πιέσω και άλλο... |
|
| |
ptinotrofos Χρυσό μέλος
| #240Θέμα: Απ: Έβαλα καινούρια λάστιχα! Παρ 10 Απρ 2020 - 12:40 | |
| - yianakis έγραψε:
- Diamapa έγραψε:
Εγω πηγα απο τα Μ5 στα GT II. Φυσικα το δικο σου ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δεν ξερω εαν εκανες το ιδιο θα ειχες τα ιδια αποτελεσματα. Παντως δεν τρωω λαστιχα και ειμαι πολυ "ευγενικος" με αυτα. Να σκεφτεις τα Μ5 τα πουλησα μεταχειρισμενα με 10000χλμ περιπου και ειχανε ακομη πολυ ψωμι επανω. Αλλα οταν πηγα στα GT II νομιζα οτι ξαφνικα εμαθα να στριβω. Πχ την ιδια στροφη που επαιρνα μονος με 130-135 και δεν ενοιωθα πολυ καλα, την πηρα με την γυναικα μαζι με την ιδια ταχυτητα και ημουν αρκετα χαλαρος... . τρομερη διαφορα. Δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι πολυ μαλακο να εχω να συγκρινω αλλα δεν πιστευα οτι μπορει να ειχε τοση διαφορα. Σορρυ για τον ενθουσιασμο μου αλλα ξαφνικα ακομη και τωρα με 9000+ χλμ κανει πολλα πραγματα να φαινονται ευκολα. Λάστιχα που βγάζουν πάνω από 10.000 χλμ για μένα δεν έχουν κρατηματα για να πιέσεις στις στροφές. Εγώ παραμυθιαστηκα και έβαλα τα μετζελερ M7 και το έχω μετανιώσει πίκρα. Εξαρτάται βέβαια τι απαιτήσεις έχει ο καθένας. Προσωπικά θέλω τρακ-ροντ λάστιχα μια και κάνω λίγα χλμ αλλά τα θέλω στριφτερα και να πηγαίνω και σε κανένα τρακντει. |
|
| |
|